Marcel Jehrlander i Sveriges värsta bilförare

@2005 startade realityserien Sverige värsta bilförare och den blev en stor snackis. Efter första säsongen så tog inspelningen en paus i några år och kom tillbaka 2009 och fortsatte till 2012 för att sedan ta en paus igen i 2 år och sedan köra två säsonger till.
@Men sedan 2016 har serien varit helt nere men nu har dom spelat in för en ny omgång där Gry Forsell är programledare. Serien sänder första avsnittet den 14 april kl 20:00 på tv4.
@Vi har sett några kända ansikten i serien då tex Bingo Rimer var med i första säsongen 2005 och han vann titeln “Sveriges värsta bilförare”. 2015 fick vi se ännu ett känt ansikte för då var nämligen Alexandra Nilsson med som deltagare och hon hade med sig Rosanna Charles som medförare i serien.
@Nu när en ny säsong drar igång har tv4 valt att ha med ännu en influencer och den här gången är det Marcel Jehrlander som är med och hans medförare är hans vän Lisanna. Enligt beskrivningen så brukar Marcel köra med filhållare för att han ska kunna sminka sig samtidigt som han kör.

@För er som är sugna på att se när Alexandra medverkade i serien så kan ni se på hennes video här nedan där hon reagerar på sin medverkan.
@

2

Lämna ett svar