- Senaste nytt från kändispressen

Paow är trött på att bli kallad för rasist

<<< Tillbaka

Paow är trött på att bli kallad för rasist

Body: 

Nu har Paow även delat bilden på sin instagram (bilden med texten om H&M`s reklam för en tröja) där hon nu förklarar att hon är trött på att bli kallad för rasist.  Hon anser inte att det är rasistiskt för att hon inte ser kopplingen mellan en mörkhyad och en apa utan hon anser istället att det tvärt emot rasist då alla människor har samma rättigheter och en människa är inte förknippat med ett djur. Hon skriver även i sitt inlägg att det idag är 2018 och att rasism nästan aldrig förekommer och just detta kommer nog många inte hålla med henne om.

 

Sen har även Kissie tagit upp detta igen fast bland sina kommentarer då hon valde att behålla jackan hon köpt från H&M. Hon skriver att hela grejen har blivit förstorad och hon tänkte att det är rasistiskt att säga att hela grejen med tröjan är rasistisk.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissies.se och Paow.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Egoinas senaste krönika

25 juni, 2018 | 14:22

Nu har ännu ett numer av tidningen Veckorevyn kommit ut i butikerna och som vanligt finns det en krönika skrivern av Egoina.

Här nedan ser ni den.

Borde Paow söka hjälp?

25 juni, 2018 | 8:34

Efter att Paow skrev att hon åkte ut till landet då honmår dåligt så har läsarna gått på hårt om att Paow borde söka hjälp med sitt psyke. Många anser att hon måste sluta dricka alkohol, tycka synd om sig själv och skaffa sig ett annat jobb. En läsare skriver såhär

"Ja hon borde börja med att få hjälp med att sluta helt att dricka alkohol! Sedan psyket och hälsan. Sedan skaffa sig ett riktigt normalt liv och annat jobb och utbildning.
Sen en riktig normal man och skaffa barn. Det hjälper inte att bara åka ut till landet till sin pappa. Det krävs mer än så!"

 

Vad är ett normalt liv? Alla lever olika och alla behöver olika sätt att leva på för att det ska funka för dom och angående att skaffa en normal man hur är en normal man? Det känns mest som att läsarna gör allt för att hoppa på Paow nu när hon mår dåligt och att hon väljer att åka bort från allt för att vara själv på landet låter smart och inte negativt som vissa påpekar.

 

Emelie flyger till Paris för att sminka/styla Blondinbella

24 juni, 2018 | 10:06

Som ni vet så valde Blondinbella att ställa in sina planer med pojkvänen i fredags för att istället flyga till Paris. Läsarna tycker hela resan verkar väldigt konstig och att ingenting går ihop men Blondinbella väljer att inte svara på några frågor kring detta.

Men hon avslöjar att hon ska på Balmains visning och därför väljer hon att flyga in Emelie till Paris för att hon ska fixa i ordning Blondinbella. Flera läsare undrar varför hon ens väljer att flyga en person hela vägen till Paris istället för att klä på sig själv och sminka sig själv eller i alla fall få hjälp av någon i Paris istället. Vissa påpekar detta med miljön då hon för ett par dagar sedan fick en anställd att flyga till London för att köpa en klänning och sedan åka hem och nu flyger hon in en till Paris för att göra henne i ordning och sedan åka hem.

 

Vad tycker ni om detta?

Månadens box

24 juni, 2018 | 9:54

Sponsrat inlägg i samarbete med Loddo

 

 

 

Nu har juniboxen från Loddo.se kommit ut och den innehöll både något man kan dricka, äta,skönhet/hygien samt något till köket.
Loddoboxen är den enda boxen som kostar under 100 kr så passa på att beställa en box du med.

Precis som alltid så får ni 10 % rabatt om ni anger koden: mala17 i kassan.

Kissie säger ifrån på instagram

24 juni, 2018 | 8:26

Förutom kommentaren jag lade upp igår där någon anser att Kissies pojkvän Andreas borde gå ner i vikt så har det nu kommit in kommentarer om Kissies kropp. Någon tycker att hon blivit fet och ett par andra undrar om hon är gravid.

Här är Kissies svar kring detta på instagram.

Senaste från På Löpet

ABBA-kvinnornas hemliga lyxliv

I dag lever Agnetha och Anni-Frid i ABBA diskret och undandraget.
Men de lever ett liv i lyx.
Tillsammans är de goda för närmare en miljard kronor.

måndag 25 juni 2018