- Senaste nytt från kändispressen

Paow ger sig in i debatten om tröjan från H&M

<<< Tillbaka

Paow ger sig in i debatten om tröjan från H&M

Body: 

För några dagar sedan så blev det en storm kring H&M`s bild från deras barnkollektion. Bilden som skappat starka reaktioner är en bild på en mörkhyad pojke som har på sig en tröja som har texten " Coolest monkey in the djungle".

Kritiken mot H&M har varit hård och dom anklagas nu för rasism och för er som inte sett detta kan läsa en artikel HÄR om just detta. Flera influencers har påpekat om hur fel detta är och en som gått in djupt i debatten är Elaine men det finns även dom som inte alls tycker att detta är illa och en av dom är Paow.

Paow har lagt upp en bild på instagram som ni kan se här nedan där hon skriver att texten på bilden är det bästa hon någonsin läst. Dock förstår inte Paows följare helt hur detta kan vara det bästa hon någonsin läst då det är rasistiskt det som hänt.

En av dom pesronerna som faktiskt håller med Paow är hennes pojkväns mamma Magdalena Graaf och ännu en gång så blir Paow kallad för rasist.

Även Kissie har tagit upp detta i bloggen eftersom hon beställt hem en jacka från H&M men eftersom företaget använder sig av rasism så funderar hon på att skicka tillbaka jackan skriver hon på  bloggen.

Vad tycker ni i den här frågan?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: instagram/kattpaow och metro.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Mirza har skrivit en bok

26 april, 2018 | 22:45

Minns ni Mirza som jobbade för Blondinbella som social media manager? Han började hos Blondinbella när han var 14 år och slutade jobba hos henne i februari 2016 efter att ha jobbat för henne under 7 år.

Och nu 2 år efter att han lämnade Blondinbellas företag så har han släppt en bok där han berättar om sin resa från dagen han kontaktade Blondinbella fram tills idag då han driver sitt eget aktiebolag. Blondinbella har stolt visat upp boken på sin instastory ikväll och för er som vill köpa boken så finns den hos Adlibris för 179 kr och den släpptes idag.

Jocke och Ben Mitkus gick ut i tv om Guldtuben

26 april, 2018 | 19:09

Härromdagen skrev jag ett inlägg om att både Jocke, Ben och Amir gått ut med att Guldtuben är riggad och samma kväll så medverkade även Jocke och Ben i Breaking News. Amir gick ut med att han valde att tacka nej till att medverka då han redan sagt sitt om Guldtuben men Jocke och Ben ville gå ut i tv med hur fel Guldbaggen gjort.

I klippet här nedan ser ni deras medverkan där dom även får prata med Guldtubens grundare och det blir minst sagt hetsigt från jockes håll. Han blir väldigt arg och avbryter grundaren väldigt mycket vilket blir ett resultat med att man inte för höra Guldtubens försvar kring det som youtubers är arga på.

Ben väljer att inte säga så många ord i diskussionen utan Jocke tar över hela diskussionen. Dom har även gått ut med att dom nu startat ett projekt ihop där dom kommer ordna en egen gala för youtubers till 2019.

 

Marcelos pik mot Nicci

25 april, 2018 | 20:46

Nu har Marcelo skrivit ett inlägg om hans nya kärlek och hur han känner sig färdig som singel då han älskar tjejen (Nina) som han är ihop med nu. I början av inlägget så berättar han att även fast det inte är så hemligt längre vem hans nya tjej är så väljer han att vara försiktig med att skriva om henne då det blev kaos förra gången.

Med förra gången så menar han Nicci och han skriver att "iofs så var den tjejen rätt trött". Vad han menar med det går han inte in på men dom flesta försvarade dock Nicci i deras uppbrott då många ansåg att Marcelo behandlade Nicci illa genom att gå ut och festa och hånga med andra osv.

Marcelo har provocerat ganska rejält i sin blogg senaste månaderna och han har själv påpekat att all publicitet är bra publicitet då det bidrar med läsare/pengar till honom.

 

Vi får se hur länge han ska fortsätta pika Nicci i sin blogg.

Foki visar stolt upp sin kropp efter graviditeten

25 april, 2018 | 20:08

Vi har tidigare sett flera bloggare vara med på omslaget av tidningen Mama och ni kan se några av dom här nedan. Nu är Foki nästa bloggare på tur att ställa upp för tidningen men om hon kommer vara på omslaget är oklart då hon skriver att det är ett reportage.

Men när dom andra varit på omslagen så har det även varit stora reportage om dom inne i tidningen också. Fokis reportage handlar om mammakroppen efter att man fått barn och hon berättar att hon stolt visar upp sin kropp och hon tycker att det borde vara mer av det positiva budkapet ute i samhället.

Det ska även vara den internationella mammamagen dagen vilket betyder att även Paula tagit upp ämnet om sin kropp efter sina graviditeter. Även Paula skriver att hon är stolt över sin kropp trots attd en ändrats efter båda barnen.

Hanna målar av bloggarna

25 april, 2018 | 19:40

Det finns en tjej vid namn Hanna som har ett instagramkonto som heter hanna.designs och ni hittar hennes konto HÄR. Idag har jag sett både Saga Scott och Keza hylla hennes bilder så frågade henne om jag fick visa hennes bilder på bloggarna/youtubers här på bloggen vilket gick bra.

Här nedan ser ni några av alla personer som hon målat av, vad tycker ni om bilderna är det likt?

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

torsdag 26 april 2018