- Senaste nytt från kändispressen

Paow ger sig in i debatten om tröjan från H&M

<<< Tillbaka

Paow ger sig in i debatten om tröjan från H&M

Body: 

För några dagar sedan så blev det en storm kring H&M`s bild från deras barnkollektion. Bilden som skappat starka reaktioner är en bild på en mörkhyad pojke som har på sig en tröja som har texten " Coolest monkey in the djungle".

Kritiken mot H&M har varit hård och dom anklagas nu för rasism och för er som inte sett detta kan läsa en artikel HÄR om just detta. Flera influencers har påpekat om hur fel detta är och en som gått in djupt i debatten är Elaine men det finns även dom som inte alls tycker att detta är illa och en av dom är Paow.

Paow har lagt upp en bild på instagram som ni kan se här nedan där hon skriver att texten på bilden är det bästa hon någonsin läst. Dock förstår inte Paows följare helt hur detta kan vara det bästa hon någonsin läst då det är rasistiskt det som hänt.

En av dom pesronerna som faktiskt håller med Paow är hennes pojkväns mamma Magdalena Graaf och ännu en gång så blir Paow kallad för rasist.

Även Kissie har tagit upp detta i bloggen eftersom hon beställt hem en jacka från H&M men eftersom företaget använder sig av rasism så funderar hon på att skicka tillbaka jackan skriver hon på  bloggen.

Vad tycker ni i den här frågan?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: instagram/kattpaow och metro.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella fick en klocka för 100 tusen av Hampus

21 oktober, 2018 | 22:59

Idag fyller Blondinbella 28 år och hon firade morgonen med sin pojkvän Hampus. På sin instastory visade hon i morse upp att hon fick en klocka av Hampus och det var en Patek Phillippe 4910/10a som kostar strax över 100 tusen och Hampus graverade den med "För nuet vi delar, H".

Blondinbella skrev att hon tror att han älskar henne på bilden med klockan. . På bloggen beskriver hon sitt firande idag som den bästa födelsedagen hon någonsin haft.

Piffa upp köket med nya trendiga stolar

21 oktober, 2018 | 11:09

Sponsrat inlägg i samarbete med Nimara.se

 

 

I december kommer jag och min familj att flytta och då kände vi att det var dags för nya lite mer moderna stolar till köket och jag hittade då den danska hemsidan Nimara.se

Jag har under lång tid varit inne på att skaffa sammetstolar och på Nimara har dom ett stort utbud av just sammetstolar.  Vi valde stolar som heter Grace i färgen grå men som också finns i färgerna mörkblå och rosa.

Förutom stolar så har dom ett stort utbud av matbord, soffor, fåtöljer, skänkar,bänkar och mycket mer. För att komma direkt till startsidan så klicka HÄR.

 

Just nu har dom en stor rea på hemsidan på massor med varor så är även ni sugna på tex nya stolar eller något annat så passa på att kolla in hemsidan för det finns massor av snygg inredning. Och ett tips från mig är att kolla in deras sortiment med produkter som hjälper dig att skydda möblerna och ni hittar dom HÄR.

 

Här kan ni se klippet där Anna Anka kränker Elena

21 oktober, 2018 | 9:49

Nu ligger klippet ute så jag kan dela det till er och här nedan ser ni hela bråket där Anna Anka kränker och förnedrar Elena i svenska hollywoodfruar.

 

Kissie- "äter jag mindre kött och kan resa med godare samvete"

21 oktober, 2018 | 9:15

Tidigare i veckan så nämnde Kissie i sin blogg att hon aldrig kommer att sluta resa trots att flygresorna förstör miljön. Nu har hon gjort ett helt inlägg om detta där hon förklarar att eftersom hon äter mindre kött så kan hon resa med gott samvete och hon kommer aldrig sluta resa.

Enligt Kissie så är köttindustrin det som står för den största delen av miljöpåverkan så för att hjälpa miljön så skan man äta mindre kött.  Hon tar även upp att man istället ska fokusera på dom stora länderna så som USA och Kina som förstör så mycket mer vilket gör att om vi i Sverige skärper till oss så gör det ingen skillnad om dom stora länderna inte bättrar sig.

Men kollar man på internet så är inte köttindustrin den största boven utan den står för ca 15-17% av det som förstör miljön medans tex el och värme ligger på 25%, industrin (alla fabriker oavsett vad dom tillverkar) ligger på 21% och transporter på 14%.

 

Vad tycker ni kan man flyga med gott samvete om man äter mindre kött? Kan man verkligen tänka att om man äter mindre kött så kan man flyga mer? Blir det inte då att det man räddar miljön på från ena hållet läggs på till att förstöra på andra hållet istället?

Jag personligen tycker inte att man ska göra en sak bättre för att kompensera att man gör mer av en annan sak. Sen handlar det inte bara om vad vi äter eller hur mycket vi flyger utan det finns så otroligt många andra områden vi behöver bli bättre på för att hjälpa miljön att komma upp på fötterna igen. Jag tycker att man ska läsa runt på internet för att se vad varje person kan göra för att göra förändringar och det behöver inte vara stora utan varje liten förändring gör skillnad.

Ta tex hur mycket mat och dryck som vi slänger eller häller ut i vasken, bara där kan man hjälpa till genom att handla mindre/laga mindre mat. Den största boven av det vi häller ut i vasken är kaffe/te så gör mindre av detta istället för att hälla ut en halv kanna med kaffe.

Therese Lindgren testar sitt dirty talk med Anders

20 oktober, 2018 | 19:56

Therese levererar ännu en video med humor där hon efter instruktioner på internet testar sitt dirty talk med Anders. Anders har ingen aning om att Therese gör detta och han tycker det är väldigt märkligt när hon sitter och stönar samt säger saker som

"Det känns så bra att vara med dig ikväll"

"Jag kan inte få nog av dina ben"

"Du ser så sexig ut just nu"

"mmm du vet hur man får igång mig"

 

Jag skrattade så mycket när jag såg videon att jag tycker alla ska se den, om ni inte vill se när hon går igenom allt i början utan endast se när hon testar detta på Anders så spola fram till 4:29 in i videon.

Senaste från På Löpet

Magnus Hedmans knarkfester med doku-stjärnan

Magnus Hedman knarkade vilt med dokusåpastjärnan.
Nu kommer sanningen om den gamle landslagshjälten fram.
Och han har inget emot det.

söndag 21 oktober 2018