- Senaste nytt från kändispressen

Paow låg med någon Lance hatade och skickade sedan en selfie till honom

<<< Tillbaka

Paow låg med någon Lance hatade och skickade sedan en selfie till honom

Body: 

Nu har Paow ännu en gång svarat på en del frågor på sin instastory så här kommer alla frågor och svar. Men vi kan ta med att Paow får en fråga om hur hon kan hångla med Marcelo när han håller på med Emilia, enligt Paow så är dom bara hångelkompisar. Men idag har Emilia lagt upp på sin instastory att hon och Marcelo dejtar, tror ni hon tycker det är så kul att Marcelo hånglar med Paow medans dom dejtar?

 

Fråga: Ligger du och Marcelo eller är det bara för att jävlas med Nina/pr-trick som Arvid?

Svar: Vå hånglar alltid på fyllan men har aldrig legat. Vi är rätt lika i vårat sätt att vara på så tror vi hade kunnat bli en perfect match. Så nej inget PR trick. Har kännt Marcelo i 8 år. Men han har ju inte fått umgås med tjejer för sina ex innan. Men jag älskar honom och han är en så fin människa och man öppnar ögonen lite. Sen kan man ju aldrig sätta koppel på en varg.

 

Fråga: De säger du är kaxig o vet inte vad, men sanningen är att du verkar vara rätt fin människa

Svar: Alltså jag är världens snällaste människa och många utnyttjar det. Sen när jag blir uthängd eller känner mig utnyttjad så blir jag sårad och jag blir farlig när jag är sårad. Ibland så är jag skev te.x som kan försvinna när jag är ute osv. Men jag har världens renaste hjärta.

 

Fråga: Varför strular du med Marcelo när Emilia håller på med honom?

Svar: hahah alltså jag och Marcelo är bara vänner och jag älskar Emilia. Jag och Marcelo är ba hångelkompisar, skev relation kanske. har faktiskt aldrig legat med någon utav mina vänner . Hör å häpna.

 

Fråga: Hur kan du vara så självsäker och stark?

Svar: Alltså jag vet inte om jag är självsäker. Stark måste jag vara annars hade jag dött o vem fan vill dö. Jag vet om att jag är rätt smart och med det kommer det medvetenhet. Vilket jag är full av på både gott och ont.

 

Fråga: Fucking tung som står upp för nära & kära

Svar: Jag är ta mig fan typ världens bästa vänner. Ställer alltid upp för mina vänner. Det är liksom mina människor

 

Fråga: Vilken tatuering gjorde mest ont att göra?

Svar: Magen är fkn hemsk alltså

 

Fråga: Vad är din största lärdom av att ingått i kändisvärlden? Största för och nackdelar?

Svar: Hmm har väl vart med i den här världen så länge så vet inget annat.Det bästa är väl att folk ofta "vill ha än nära" och intresserade av än samt att man får mkt bekräftelse. Samt att jag får trässa så mycket intressanta människor. Det sämsta är väl att folk dömer än och sprider så mycket falska rykten så måste typ hela tiden "bevisa" något för nya människor.

 

Fråga: Varför tror du att du hamnar i konflikter så pass ofta?

Svar: För att jag tar 0 skit och står alltid upp för mig själv. Säger inte att jag är världens bästa människa men folk vill ofta vara min vän och när jag te,x inte känner att jag vill vara vän med ngn som utnyttjar mig för te,x events alkohol gratis mat osv så hänger personen alltid ut mig och målar upp mig som en skurk.

 

Fråga:Har du några nära vänner? Känns som du byter vänner hela tiden.

Svar: Jo. Men jag håller min krets väldigt liten. Sen så reser jag mycket och träffar så mycket människor så jag blir kär i dem alla. Sen ändras man som person till det bättre hela tiden därav att man "byter umgänge"

 

Fråga: Helt ärligt, började tycka om dig igen i årets ph, men nu efter beter du dig som 12

Svar: Jag är omogen ibland. Men jag tar ingen skit och står upp för mina vänner när folk sprider osanningar om dem. Men vadå, thats me

 

Fråga: Det känns som typ alla är vän med dig för att sedan "få sitt kändisskap" och sticka

Svar: Ja jag har ju inte världens bästa rykte så tydligen jobbigt för vissa att behöva stå upp för mig ibland. Så även om dem känt mig så tror vissa även på vad dem säger. Och säger till mig "jag är en sån bra vän vet du hur mycket jag står upp för dig" som om det skulle vara självklart att man står upp för sina vänner

 

Fråga: Har du någonsin prövat ignorera folk du inte diggar ist för att klappa dom på huvudet och kasta drinkar?

Svar:mm försökte tills hen började skriva skit om mig i våran öppna gruppchat för att jag valt att inte vara hens vän pga 1000 anledningar. sen när jag konfronterade hen så började hen ursäkta sig. Slog upp drinkarna i taket och är rätt nöjd med det. Hen sårade mig i hjärtat, så att dem drinkarna förtjänade sin flygtur

 

Fråga: Har du kontakt med Lance?

Svar: Näää vi är liksom ingenting. Som att vi aldrig ens träffats

 

Fråga: Hur överlever man bäst när man blivit dumpad?

Svar: Mitt senaste break up har verkligen satt sina spår. Trodde ärligt att livet var slut och det värkte i varenda millimeter av min kropp. Jag började kräkas mer, började ligga runt mer, började träna mer, Var beredd på att gå hur långt som helst. Får fortfarande ont när jag tänker på hur det kändes då. Så att bryta ner sig själv helt, för att sen bygga upp sig själv starkare. Nu har det gått mer än 14 månader sedan och blir sällan lika djupt sårad längre. Men något man inte får glömma är att det inte finns några rätt eller fel i hur du väljer att läka ditt hjärta.

 

Fråga: tror du att du och Jeppe hade vunnit PH om han inte blivit diskad?

Svar: Ja det tror jag faktiskt

 

Hur gör du för att hitta en balans mellan kändislivet, vänskap och moral?

Svar: Det är så jävla svårt. Att man liksom ska vara snygg, pigg, glad, älska att träna, älska att jobba, vara ödmjuk, vara kåt, inte ta någon skit. Hinna dejta och ha ett socialt liv. Hur fan får man det att gå ihop?

 

Fråga: Vem va det som spred klamydia inne i ph-huset?

Svar: Tur att man slapp vara en del av den emidemin

 

Fråga: Varför gjorde du och Lance slut?

Svar: Oj alltså det var över ett år sedan vi gjorde slut. Lance var för svartsjuk och det var han som förstörde förhållandet genom hur han höll på genom att göra slut 10 gånger i veckan men tillslut så tröttnade jag på det. Men det säger mer om mig än om honom som var tillsammans men en som var 17. När vi gjorde slut så låg jag med en kille han hatar, och skickade en selfie på det. Ett moget och bra beslut kl 05:30 efter spybar. Blev lite svårt att reparera relationen efter det.

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nicole Falciani söker en videoklippare

17 juni, 2019 | 18:38

Är du en grym videoklippare och vill tjäna en slant extra varje månad kan nu söka jobb hos Nicole Falciani. Hon behöver hjälp med att kippa mellan 2 och 8 videos i månaden och för det så får du en ersättning.

Varje video som skickas till dig ska vara klar inom 3 till 5 dagar och ni kan se nedan exakt vad hon söker.

Hugo funderar på att lägga ner sociala medier

17 juni, 2019 | 18:26

Hugo berättar i ett inlägg att han funderar på om det är dags för honom att snart dra sig tillbaka från sociala medier och sluta vara influencer. Han tror att han är för gammal för det pga att han är så trött på allt tjafsande om både att dom borde anmälas till soc och sen allt klagande om reklam/smygreklam.

Många tror att dom får precis allt serverat och att allt som inte markeras som reklam är smygreklam.

 

Tror ni att Hugo skulle få för sig att dra sig tillabak i sin karriär som influencer?

Gabrielle Löwengrip är fortfarande i rullning

17 juni, 2019 | 18:15

det var i November förra året som Isabella Löwengrips klon Gabrielle Löwengrip blev omtalad. "Hon" lade upp sin allra första bild på instagram och Isabella jobbade hårt med att hennes cyberklon skulle bli så lik henne som möjligt.

Den här nya influencern skulle bo i New York och uppdatera sina sociala medier på samma sätt som Isabella gör från Sverige.  Men det har varit helt tomt från uppdatering på Gabrielles instagram sedan i början av december och det enda Isabella nämnt är att dom betalade massa pengar till någon som skulle göra Gabrielles ansikte, men det blev enligt henne inte alls bra. Men eftersom det varit så tyst om hennes klon och Isabella allt mer är i New York så började jag tro att hon lagt detta med sin klon åt sidan.

Men nu har Isabella gått ut med att allt är i rullning igen och här nedan ser ni det senaste om hur Gabrielle ska se ut. Dock vart det många frågetecken kring denna klon och Isabella gjorde ett misstag som bevisade att det var hon själv som uppdaterade Gabrielles instagram.

Hanna Widerstedt ber sina läsare att skicka pengar till henne

16 juni, 2019 | 21:48

Efter att inte ha bloggat på ett helt år så har nu Hanna uppdaterat sin blogg med 2 inlägg. Hon skriver om att hon drabbats av panickångest och att hon nu inte ens kan jobba längre pga sin panikångest.

Detta skrev hon i första inlägget, i andra så berättar hon om hur hon inte har några pengar kvar alls och att hon inte skäms över att berätta detta. Enligt henne så hade hon även mer pengar när hon var med i lyxfällan (och då gick back 29 tusen varje månad).

Hon förklarar att hennes brist på pengar beror på hennes ångest och att det gör så att hon inte kan jobba. Hon avslutar inlägget med att skriva ut ett nr som hennes läsare kan swisha till så hon har pengar att leva för. Som tack så kommer hon kan skicka något konstverk till som som hjälper henne sen när hon mår bättre.

 

Vi får hoppas att hon mår bättre snart.

Nu har Kenza fått barn

16 juni, 2019 | 21:03

Ett stort grattis till Kenza och Aleks som för 2 dagar sedan fick barn. Deras son kom 12 dagar efter beräknat datum och idag gick Kenza ut med nyheten om att hon blivit mamma.

Även Aleks har lagt upp en bild på sin instagram idag där han visar upp sin sons attityd :)

Senaste från På Löpet

Kungen varnar för tillståndet i nationen

Han höjer ett varningens finger.
Kungen är bekymrad över hotet från extremväder.
Hela Sverige är hotat, menar vår monark.

måndag 17 juni 2019