- Senaste nytt från kändispressen

Paow och Lance har gjort slut

<<< Tillbaka

Paow och Lance har gjort slut

Body: 

Den 31 januari så skrev jag ett inlägg om att både Paow och Lance raderat alla bilder på varandra på deras instagram samt slutat följa varandra. Senare samma dag så gick Paow ut med att dom hade ett bråk som ledde till att dom gjorde slut men att dom nu hade löst allt och att dom var ett par fortfarande. Dock erkände hon att det var omoget beteende av dom att gå in och radera alla bilder det första dom gjorde men att dom varit med varandra för mycket medans dom varit i Thailand och det ledde till bråk.

Dom kom hem från Thailand för en vecka sedan och innan dom kom hem så kom dom fram till att dom skulle vara ifrån varandra lite för att kunna sakna varandra. Under hela dagen idag så har det kommit in kommentarer om att både Paow och lance ännu en gång raderat bilder på varandra från deras instagram och när jag även såg att Lance nu säljer bort två biljetter till Dubai för halva priset på alla hjärtans dag så skrev jag och frågade Paow om deras relation.

Hon bad mig då läsa hennes blogg då hon precis samtidigt lade upp ett inlägg om just detta där hon nu bekräftar att dom inte längre är ett par.  Hon berättar om hur bra hon mått dom senaste månaderna och att hon verkligen var redo 100% för ett förhållande med Lance vilket gör att det för första gången inte bara ligger hos henne till att hennes föhållande tagit slut. Utöver detta så har hon valt att inte skriva mer om deras relation eller varför det tagit slut utan hon ber istället sina läsare att låta det vara så.

 

Paow är känd för att öppet skriva ut exakt vad hon tycker om både sina föredetta vänner samt ex men den här gången verkar hon valt ett annat håll.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: Paow.se och instagram/lancehedmangraafs

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Det är inte Paow som tatuerat in Lance namn

21 februari, 2018 | 4:46

Igår lade Paow upp en bild på sin instastory där hon skriver att hon är hos en tatuerare och frågar sina följare vad dom tror att hon ska tatuera. Senare på kvällen igår så lade även Lance upp en bild på sin instastory där man ser att någon tatuerat in hans namn under bröstet och frågar sina följare om dom tror att det är Paow eller hans mamma som tatuerat in hans namn.

Det är inte Paow som tatuerat hans namn då Paow har ett korst tatuerat mellan sina bröst och på personen som skrivit in hans namn så finns det inget kors mellan brösten.

 

Spraytan som inte blev så bra

20 februari, 2018 | 17:58

Blondinbella har sista året berättat om hur hon går iväg för att få spraytan inför plåtningar och viktiga möten. Hon har berättat att hon gör detta för att se fräsch ut speciellt när det är en plåtning hon ska på och hon gjorde senast en spraytan för ett par veckor sedan.

Men  i hennes senaste inlägg så visar hon en närbild på sin hand och den bruna färgen på handen är inte alls snyggt utan det ser ut som något som man gjort hemma utan handskar. Nu kan jag ingenting om spraytan förutom att den försvinner mer och mer efter en vecka men ni som är mer insatta är det vanligt att färgen blir såhär ojämn när den börjar släppa från kroppen?

 

Jockiboi har skrivit en ny bok

20 februari, 2018 | 17:40

Sart är det dags för Kissie att lansera sin nya bok som blir den andra hon skrivit men nu avslöjar även Jockiboi att han i smyg har skrivit en till bok.

Den 9 oktober 2017 så släppte Jocke sin första bok "Monster" som fick ganska hård kritik av en del som ansåg att den inte alls är lämplig för barn/ungdomar som följer honom. Men trots kritiken så vart 15 tusen exemplar bokade inför lanseringen på bara 48 timmar och boken blev en av årets mest sålda böcker.

Hans nästa bok heter "Du är inte ensam" och den kommer att lanseras någon gång i maj men man kan redan nu förhandsboka den hos adlibris. Jocke beskriver själv boken som en uppföljare till hans första bok men att den  här kommer att gå ännu djuoare.

HÄR kan man förhansboka den.

Har Blondinbella opererat brösten?

19 februari, 2018 | 19:58

En sak som allt fler av Blondinbellas läsare börjar fundera kring är hurvida hon opererat brösten dom senaste månaderna eller inte. Detta har skrivits om bland kommentarerna tidigare men det har blivit en ganska stor fråga efter hennes resa till Danmark i helgen där hon visar upp sig i en baddräkt.

Översta bilden här under är bilden hon lade upp i helgen och under den är ett kollage med några bilder på henne sista året i baddräkt. Man kan se en viss skillnad på brösten då dom ser fastare ut och rundare men frågan är nu tycker ni att det ser ut som att hon opererat brösten?

 

Paow och Lance är ett par igen

19 februari, 2018 | 6:25

Nu har Paow bekräftat att hon och Lance är ett par igen efter att inte ha sovit ihop på 2 dagar efter att dom gjorde slut. Dom insåg att dom älskar varandra väldigt mycket och att det negativa med att jobba med sociala medier är att man delar med sig av för mycket av sitt privatliv.

Hon berättar också att det är svårt att ha en relation när andra människor försöker förstöra det men hon är äsker på att hon vill vara med honom resten av sitt liv.

Även Lance mamma verkar glad över att dom hittat tillbaka till varandra och skriver några beskydande ord om Paow på sin blogg.

 

Senaste från På Löpet

Maddes skoningslösa kupp mot Sofia

Den infekterade fejden mellan prinsessorna trappas upp. 

Nu visar Madeleine på nytt sina kort och spelar ut Sofia på ett kalkylerat sätt.

– När hon är på sitt mest usla humör så fryser till och med helvetet till is, säger en person i kungafamiljens närhet. 

onsdag 21 februari 2018