- Senaste nytt från kändispressen

Tyra söker en partner

<<< Tillbaka

Tyra söker en partner

Body: 

Hur det faktiskt går med Tyras företag starrider är oklart men hemsidan liggen ännu efter lång tid under konstruktion. Tyra mår fortfarande dåligt i omgångar och inte ens bloggen uppdaterar hon men trots detta så söker hon nu en ny partner att jobba med.

Detta söker hon då hon vill starta ett nytt projekt/företag och eftersom personen som söker jobbet ska ha drivit eller driver en webbshop så är det antagligen en webbshop som hon ska starta upp. När man läser vidare i annonsen så får Tyra det att låta som att personen som söker jobbet ska sköta allt som har med företaget att göra.

 

Varför tror ni att Tyra startar ett nytt företag när hon själv skrivit om att hon mår dåligt av och till vilket resulterar i att hon inte kan uppdatera sin blogg?

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: instagram/tyra_sjostedt

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nu är Kissies rättegång igång

13 december, 2017 | 19:42

Igår startades Kissies rättegång där hon är för att hon blivit anmälld för smygreklam och är stämd på miljonbelopp. Att hon blev stämd var för att hon enligt konsumentombudsmannen gjort smygreklam för företaget mobilåtervinning.

Hennes rättegång håller på tills på fredag sen efter det får vi veta om hon blev fälld eller inte.

 

Så ser Jocke och Jonnas nya hus ut

13 december, 2017 | 19:24

Nu har youtubeparet Jocke och Jonna lagt upp en video där dom går igenom varje rum i hela huset samt hur det ser ut på utsidan. Dom berättar vad dom ska göra med varje rum samt vad dom vill ändra om osv.

Här nedan ser ni några bilder på huset både inne och ute och huset är på 523 Kvm och för det här huset fick dom ge 8,7 miljoner. Huset ligger i Norrköping och det finns kameror runt hela huset samt väktare då paret kände att behövde känna sig säkra.

Huset innehåller:

*Pool

*bubbelpool

*bastu

*golfbana

*9 sovrum

*4 toaletter

*5 duschar

*4 klädkammare

*samt kök och vardagsrum

 

Vad tycker ni om huset?

Amirs medverkan i veckans brott

13 december, 2017 | 9:50

Efter att Amir var med om hatbrottet där en kille puttade ner honom för en trappa så valde han att medverka i programmet Veckans brott.

Igår sändes avsnittet där Amir medverkan och ni kan se det HÄR och om ni spolar fram 18 min in i avsnittet så ser ni Amirs medverkan.

Man får se videon från rulltrappan på centralen som han puttades ner för och man ser hur killen sparkar Amir i ryggen så han flyger framåt. Trots att man på videons er atta många människor ser händelsen så är det ingen som stoppar killarna som sparkade ner Amir utan alla fortsätter bara gå ner.

 

 

Tycker vi alla ger kärlek till Amir (och alla andra som blivit utsatta för våld) för ingen ska behöva vara med om våld.

Paula vill vara med i gladiatorerna

12 december, 2017 | 21:54

Paula har kommit på vad hennes mål 2018 är och det är att vara med i Gladiatornerna om det kommer en ny säsong. Men även fast det inte står klart ännu att en ny säsong kommer att spelas in så kommer nu Paula att träna stenhårt under 2018 för att vara beredd för att ansöka till att medverka.

 

Som ni vet så har Hugo deltagit i Gladiatorerna 2015 som ni kan se här nedan.

Hade ni velat se Paula medverka i programmet?

Tar Annica Englund överpriser?

12 december, 2017 | 5:17

Precis som flertal andra bloggare så gör Annica Englund reklam för hemsidan sellpy. Detta trots den hårda kritiken som tränsten fått där många känner sig lurade pga att dom tar hela vinsten pga avgifter och det som inte säljs får dom inte tillbaka.

Efter att ha sett kommentarer på Annicas blogg om att hon tar högre priser än vad produkterna kostar i butik så kollade jag upp några produkter. Det visar sig att en del av varorna som hon säljer (mycket av det hon säljer har hon nog fått hem gratis som prover) tar hon högre pris för än om man köper dom online på andra butiker. Man kan även se på varorna om det är nya prosukter eller om dom är begagnade och många är redan provade men i fint eller normalt skick.

Hon har valt att allt hon säljer kommer att skänkas till välgörenhet men att ta överpriser känns ändå inte ok för läsarna.

Exempel:

HÄR säljer hon handkräm från märket cetaphil 50 ml för 75 kr och HÄR kan man köpa den hos apotea för 67 kr.

HÄR säljer hon nagellack från O.P.I  15 ml  för 200 kr och HÄR kan ni köpa vilken färg ni vill i serien för endast 129 kr

HÄR ser ni massor av annonser där hon säljer NYX foundation 15 ml för 200 kr och HÄR hittar ni samma olika varianter för 189 kr styck

HÄR säljer hon en NYX läppstift för 150 kr och HÄR hittar ni hela NYX serie med läppstift för under 100 kr

 

Tankar?

 

 

Senaste från På Löpet

Lotta Bromés oväntade försvarstal

Lotta Bromé slutade på Sveriges Radio efter att ha anklagats för sexuella trakasserier. 

Nu kommenterar den kritiserade programledaren avskedet och går till motattack: 

– Det finns sånt som är Fake news!

torsdag 14 december 2017