• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: [email protected] – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Var inte barnen för små för varannan vecka?

<<< Tillbaka

Var inte barnen för små för varannan vecka?

Body: 

Efter att Blondinbella gick ut med att hon ska skilja sig så har hon berättat små detaljer kring sitt privatliv sista 2 månaderna men inte mycket. En sak som hon valt att inte kommentera är att Odd ganska snabbt efter nyheten om skilsmässan började dejta.

Många undrade hur dom ska göra med barnen och för ca en månad sedan så gick hon ut med att dom kommer att köra 3 dagar var eftersom barnen är för små för att köra varannan vecka. Men trots att det bara gått ca en månad så skriver nu Blondinbella att dom över sommaren kommer att köra varannan vecka vilket får läsarna att reagera.

Dom tycker hon är mer ifrån sina barn än med sina barn och sen från att säga att barnen är för små för varannan vecka till att ändå köra varannan vecka redan efter en månad tycker många är märkligt. Efter sin seperation så har Blondinbella jobbat extremt mycket och rest iväg på hela 3 privata resor (plus massa jobbresor) och detta stör många då dom anser att hon väljer sig själv framför sina barn.

En annan sak som hon får hård kritik för är att hon aldrig verkar vara ensam med sina barn (heller inte ensam utan barnen).

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Foki är gravid

21 september, 2017 | 22:44

Ett stort grattis till Foki som nu väntar sitt frösta barn ihop med sin fästman Bill. Hon skriver i bloggen att hon nu är i fjärde månaden och på grund av att dom ska ha barn tidigare än dom tänkt så skjuter dom upp bröllopet tills om 2 år.

Hon berättar att hon inte mått så bra den första tiden av graviditeten men att det nu börjar bli bättre.

Beklagar sorgen Egoina

21 september, 2017 | 10:24

Igår tog Egoina nattbussen till Norge då hennes farmor blivit sämre och trots att hon kom fram kl 5 i morse så han hon inte säga farväl.

 

Beklagar verkligen sorgen Egoina och hoppas att hon får vila i frid.

Nu har Kissie ännu en gång ändrat sig om brösten

20 september, 2017 | 21:19

Förut ville Kissie ha så stora bröst som möjligt men för något år sedan eller 2 så kom hon fram till att hon ville göra dom mindre. Hon skrev i början av året att hon bestämt sig för att göra dom mindre men efter att hon blev ihop med Andreas som kom hon fram till att inte göra dom mindre och detta skrev hon för bara någon månad sedan.

Men nu verkar hon ha ångrat sig igen och skriver nu att det är dags att operera om brösten men den här gången så handlar det inte om varken att förstora eller förminska dom. Bland kommentarerna så skriver hon att hon bara ska byta implantaten och göra dom dropformade.

 

 

bloggarnas senaste videobloggare

20 september, 2017 | 21:16

Även Kissie har gjort en förändring på håret

20 september, 2017 | 20:58

Många bloggare har varit hos frisören sista veckan som tex Paow, Isabelle, Therese Lindgren, Paula och även Kissie.

Paow och Isabelle har inte gjort så mycket förändring men Kissie har valt att klippa lugg.

 

Vad tycker ni?

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

fredag 22 september 2017