Arga snickaren i bråk efter våldsamt polisingripande

Här hettar det till igen.
Anders Öfvergård fick sparken från TV4 som en följd av sitt bråk med ung kvinna.
Det hindrar inte den kommersiella familjekanalen från att sända ett nytt program med profilen – där han direkt hamnar i konflikt med de medverkande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-09-21 kl 15:13 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har rapporterat om att ”Arga snickaren”, Anders Öfvergård, 53, tvingades sluta på TV4 efter att hamnat i bråk på fyllan.

Det var i samband med att produktionsgänget bakom ”Robinson” hade avslutningsfest som programledaren hamnade i bråk med en ung kvinna.

Bild 1 av 7

"Arga snickaren" hamnar i bråk direkt efter det våldsamma polisingripandet.
Bild 2 av 7

Anders Öfvergård hann knappt få sparken från TV4 förrän han syns i rutan igen. "Anders och våldet" heter programmet som sänds efter att han fått sparken för sitt våldsamma beteende.
Bild 3 av 7

Anders Öfvergård är lika indignerad som alltid när han följer med polisen på jobb och självklart hamnar programledaren i bråk med misstänkta personer i samband med att de grips.
Bild 4 av 7

Anders Öfvergård har bland annat varit programledare för "Robinson". Här är han med i "Sverige Mästerkock VIP".
Bild 5 av 7

Anders Öfvergård tvingades bort från TV4 efter att han bråkat med en ung tjej på efterfesten till "Robinson".
Bild 6 av 7

Stoppa Pressarna har talat med unga kvinnliga medarbetare som arbetat med Öfvergård. Omdömena är lite skiftande, alla är dock eniga om att han har ett hett temperament.
Bild 7 av 7

Anders Öfvergård tvingades bort efter fyllebråket på avslutningsfesten till "Robinson".

Hon hade försökt stoppa honom från att köra en fyrhjulig terrängmotorcykel varpå han grep tag i hennes handleder och en brottningsmatch inleddes.

En ångerfull Anders Öfvergård bad sedermera kvinnan om ursäkt men det hjälpte inte – kanalen sparkade den profilerade stjärnan.

Det hindrar emellertid inte TV4 från att sända det nya programmet ”Anders och våldet” och även här blir det bråk med den hetlevrade programledaren vars humör precis kostat honom jobbet.

TV4 har valt att sända den nya programserien – trots att Anders Öfvergård precis fått sparken från kanalen.

– Tittarna är ständigt i fokus för vårt arbete. Vi tror att det viktigaste för våra tittare är att få ta del av det starka och viktiga innehåll vi har att erbjuda, skriver Johan Janrell, 41, exekutiv producent för ”Anders och våldet” till Expressen.