Mest läst just nu:

Federley-härvan

Fredrick Federley desperat: sviker pedofilen för 1900 kronor

Pedofilskandalen blev för mycket.
Nu gör Fredrick Federley allt för att distansera sig från ”Björbo-pedofilen”.
Stoppa Pressarna kan avslöja den skandaliserade toppolitikerns senaste desperata åtgärd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-11-24 kl 21:46 |

ProvaPremium

För ett år sedan, den 24 november 2020, avslöjade Stoppa Pressarna att EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 43, sedan ett halvår var sambo med en våldtäktsdömd pedofil.

Än idag ger avslöjandet återverkningar för Centerpartiet och för den skandaliserade toppolitikern är livet numera helt annorlunda – han är långt från makten och köttgrytorna i Bryssel.

Bild 1 av 7

Nu sviker Fredrick Federley "Björbo-pedofilen" för 1900 kronor.

Bild 2 av 7

Fredrick Federley filmades av "Björbo-pedofilen" hemma på den vackra Dalagården, filmerna användes sedan på Centerpartiets hemsida men togs ner efter Stoppa Pressarnas avslöjande.

Bild 3 av 7

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".

Bild 4 av 7

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys pappas gård samma dag som den sjukskrivne EU-parlamentarikern gick ut på Facebook och medgav att Stoppa Pressarnas uppgifter var korrekta.

Bild 5 av 7

Pedofilens mammas röda Toyota stod nyligen parkerad en natt utanför Federleys gård, till höger står den skandaliserade ex-politikerns Audi.

Bild 6 av 7

Nu säljer Federley sitt älskade akvarium. "Jag har precis köpt ett begagnat akvarium. Jag är akvarienörd, det har jag varit hela mitt liv och Fredrick älskar också akvarier", konstaterade pedofilen i en exklusiv intervju med Stoppa Pressarna.

Bild 7 av 7

Att Fredrick Federley bryter upp från sitt och pedofilens gemensamma intresse kan tolkas som ett svek mot ex-sambon.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att han säljer sitt bohag för att starta sitt nya liv och distansera sig från pedofilen.

 

Fredrick Federley och den så kallade ”Björbo-pedofilen” träffade via gay-sex-appen Grindr. Det var under ett besök i Örebro som det hettade till mellan Federley den dömde barnvåldtäktsmannen.

Två veckor efter första romantiska dejten i den närkingska residensstaden reste pedofilen till Federleys vackra kringbyggda Dalagård från 1909. Våldtäktsmannen blev så förtjust i EU-parlamentarikern och hans vackra hem att han kom att installera sig på gården. Pedofilen blev sambo med Federley vars grannar bland annat består av flera barnfamiljer.

Mannen, som bland annat är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn, trivdes bra med toppolitikern och de bägge hade det mysigt på gården, ofta med praktiska göromål som att ta hand om fåren och sätta upp stängsel och pyssla med andra ting som följer med när man bor på en gård.