- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbellas podcast avsnitt 6

<<< Tillbaka

Blondinbellas podcast avsnitt 6

Body: 

Nu har Blondinbella och Pingis lagt upp avsnitt 6 av sin podcast.

I detta avsnitt berättar dom om vad man ska gå igenom när man ska göra större köp tex lägenhet eller bil.

Blondinbella ger sina tips på hur hon gjorde för att hitta den bästa lägenheten och Pingis berättar om hur hon blev lurad när hon skulle köpa en bil.

HÄR kan ni lyssna på avsnittet.

 

Bild 1: 

Kommentarer

kolla micahs senaste två inlägg

Brukar inte läsa hennes blogg men gick in nu och wtf har hänt med henne? Hon verkar ju ha spårat ur totalt, riktigt tråkigt att se speciellt med tanke på att hon har en liten dotter... Men svb lär inte skriva om Micah med tanke på vad som hände sist.

Jag har sett det, men eftersom hennes mamma gav sig på mig när jag skrev om Micah så valde jag att inte skriva om henne mer. Sen har många läsare bett mig sluta skriva om henne då hon uppenbarligen inte mår bra.

Någon som lyssnar på dessa podcasts?

Tycker att vi läsare borde maila alla Kissies annonsörer och fråga om det är i detta mobbnings-sammanhang de vill synas i?

Alla hennes jävla äckel-podar innehåller fan förtal och uthängningar av personer som inte gjort henne eller peter ett skit! Liksom vad fan har Isabelle Strömberg, Kenza, Tyra, Paula, Hugo eller Blondinbella gjort HENNE? Så äckligt falsk person som livnär sig på att snacka skit, förtala och hänga ut andra! Undrar vad hennes annonsörer tycker om detta. Seriöst, hennes beteende är inte ok. Så länge ingenting drastiskt görs kommer hon fortsätta med dessa podar. "Bara ingen reagerar" verkar vara hennes tänkesätt, nej men då får vi väl se till så att hennes beteende får konsekvenser!! Eftersom anmälan inte alltid verkar funka kan man väl maila hennes annonsörer och informera dem om vad det är för hemsida, kissies.se, de annonserar hos och vad bloggerskan ifråga står för. Inget mer med det. Hoppas då att några drar sig ur = minskad inkomst, bara så att hon förstår att det hon sysslar med ej är okej.


....De värsta är också att hon kommer forstätta med detta, dessa poddar om ingen sätter ner foten då hon verkar tro att det är OK så länge ingen reagerar. Nästa som blir uthängd lär väl vara Paula (nej juste, hon har redan blivit uthängd!) eller Foki.

Jag orkar verkligen inte med BB och Pingis. Vem är deras målgrupp egentligen? Tjejer som missbrukar farsans kreditkort eller? För ALLT som sägs i deras podcast är så jävla pinsamt och självklart att jag nästan får kräkkänslor. Och det där mantrat "tjejer måste VÅGA prata om pengar, Tjejer måste förstå att det inte är TABU att prata om pengar" .. Alltså, är det någon som ens känner igen sig i detta?

håller med till viss del . visst är blondinbella sjukt duktig med vissa saker men jag förstår verkligen inte heller målgruppen med deras economista och alla deras poddavsnitt är verkligen saker man redan vet och har som en självklarhet. och det tycker liksom jag som är 18 år?! Och dom som är äldre borde det vara ännu större chans att dom vet också vilket gör att det låter som dom riktar sig mot tjejer som missbrukar farsans kreditkort, som du sa haha...

Klart det kan vara svårt med pengar om man är född med silversked i mun & levt livet med pappas kreditkort. Känns lagomgången genomskinligt med en pod om ekonomi när man tillverkar ballerinaskor för 1000:-

Lägg till ny kommentar

CAPTCHA
För att förhindra spam, skriv:
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.

Senaste från På Löpet

Så bor Mary och Frederik

I en 30-rumsvåning i Fredrik VII:s palats på Amalienborg i Köpenhamn huserar kronprinsparet Mary och Frederik. Här har deras fyra barn och hund gott om plats att leka.

Och blir de hungriga skickar kökspersonalen upp förtäring i mathissen.

fredag 18 april 2014