Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Paow opererar sig för för att bli behandlad bättre

2022-12-04 | 08:09 | 0 Kommentarer

Många har frågat sig varför Paow valt att operera sig så mycket som hon gjort. Genom åren har vi fått ta del av hennes resa från naturell till att förändra sitt utseende till att se helt annorlunda ut.

Nu har hon skrivit på sin instagram att det handlar om “Pretty privilege exist”. Hon har alltid trott att man behöver nöja sig med att bli behandlad på ett visst sätt dels beroende på hur man ser ut.

Men vart efter hon opererat sig har hon känt att hon ser sig själv som mer värdefull och hon har mått bättre. Men en annan stor faktor är hur hon blir behandlad av andra speciellt killar.

Några saker som hon märkt ändrats vart efter hon ändrat sitt utseende är:

*Får hjälp snabbare

*Folk håller upp dörrar för henne

*Tjejer är elakare

*Får mer uppmärksamhet av killar

*Oftast betydligt bättre kvalitet på killarna som visar intresse av henne

I helhet har dock hennes självkänsla blivit så mycket bättre tack vare att hon ändrat sitt yttre. Hon vill inte nöja sig med att bli behandlad dåligt och därför fortsätter hon operera sig.

 

Hade ni ändrat ert yttre för att få mer eller bättre uppmärksamhet av det andra könet?

Alla Bilder tillhör Paow

Lämna ett svar

Ellen Bergström har tröttnat på sociala medier

2022-12-04 | 07:21 | 0 Kommentarer

Många av våra influencers har jobbat med sina sociala medier i över 10 år. Vissa från början av när bloggar kom till medans andra har glänst fram under åren som gått efter det.

En som varit med under lång tid nu är Ellen Bergström som gjorde sitt första inlägg på instagram 2011. Utöver sina sociala medier har hon försökt sig på en karriär inom  tv som gått rätt bra.

Hennes första medverkan i tv var i en serie 2010 som hette “Jakten på Julia”.  Efter detta har hon medverkat i tv-serier 16 gånger och i filmer 6 gånger.

Hon gjorde även en debut i radio 2016 där hon fram till 2017 var programledare för “Vakna med NRJ”.

Om ni vill läsa mer om hennes karriär inom Tv hittar ni en lista HÄR.

 

Men som huvudarbete har hon haft sociala medier som största inkomstkällan under alla åren. Dock verkar Ellen känna sig väldigt färdig och skriver att hon tröttnat på sociala medier. Istället har hon nu sökt jobb som lärarvikarie på en skola nära där hon bor samt en skola på Kungsholmen.

En del av det som gjort att hon tröttnat på sociala medier är för att det är väldigt ensamt och det känns både ytligt och icke utvecklande. Hon saknar det personliga mötet man har i andra jobb.

Hon har dock sökt till en roll i en stor film där hon ska spela polis så hon verkar vilja fortsätta med tv i kombination med ett jobb som lärare.

Lycka till Ellen.

Lämna ett svar

Keela har en julkalender på OnlyFans

2022-12-01 | 22:33 | 0 Kommentarer

Det är inte ofta Keela uppdaterar sina sociala medier längre men ibland händer det. Nu har hon lagt upp några svar på sin instagram efter en frågestund.

Så här kommer tre snabba med Keela.

 

Hur mår du?

Svar: Sådär ärligt talat. Det var en dum ide att åka till Vemdalen när jag redan var superförkyld så blev jättedålig igen när jag kom hem. Men får absolut skylla mig själv. Sen har jag blivit väldigt allergisk mot något här hemma igen som för något år sedan och jag har ingen aning om vad.

 

Känns som du mest chillar om dagarna och aldrig jobbar?

Svar: Haha kan ändå köpa att folk känner så. Senaste dagarna har dock fasiken jobbar i princip dygnet runt med en julkalender till min OF. Så bara för att jag inte uppdaterar här betyder inte det att jag inte gör annat.

 

Hur ofta uppdaterar du din OF?

Svar: Jag kommer uppdatera nytt content varje dag mellan första december och 24 december.

Lämna ett svar

Paow är inte nöjd med tidigare operation i Turkiet

2022-12-01 | 22:22 | 0 Kommentarer

Något som en del influencers gör som är rätt motbjudande är att ge ut rabattkoder för operationer. Det finns en del influencers som bland annat Paow och Sindy som får sponsrade operationer. Och sista åren har dessa operationer varit i bland annat Turkiet.

Dom gör sedan reklam för sina gratis operationer och delar ut rabattkoder för att få sina följare att betala för operationer. Dock har det sista året kommit ut personer som berättat sina historier från bland annat Turkiet där dom rest för sina operationer.

När det gäller att lägga sig under kniven så ska man läsa på ordentligt, tänka till en extra gång samt inte gå efter vad som är billigast utan vem som är bästa läkaren.

En som nu ångrar ett av sina tidigare samarbete är Paow. Hon har den här veckan varit i Turkiet hos en klinik hon använt ett par gånger tidigare. Hon erkänner nu att hon inte blev nöjd med hur dom behandlade henne på tidigare stället hon opererade sig på och gick då över till denna klinik. Här är hon väldigt nöjd och senaste gjorde hon både tänderna, kinderna, magen och näsan på samma klinik ihop med en rabattkod.

 

Så till er alla, om ni följer någon och dom ger ut en rabattkod för en operation. Tänk om och välj en bättre klinik som är seriösa och betala för det istället och få allt på bästa sätt.

Lämna ett svar

Så gjorde Annica Englund för att bli gravid

2022-11-29 | 22:23 | 0 Kommentarer

Efter att Annica gick ut med att hon väntar sitt första barn så ville många veta hur hon blev gravid. Hon har öppet delat med sig av deras kamp med att kunna få barn.

Antingen har hon fått negativt på stickan och när det varit positivt har det slutat med missfall. Hon har tagit så mycket sprutor/tabletter för att hjälpa till att kunna bli gravid och läkarna har gjort vad dom kunnat. Men efter att hon fick tips om en annan typ av läkare så sökte hon sig dit.

Såhär förklarar Annica själv om vad hon ändrade och hur hon lyckades få sin dröm att bli verklig genom att få bli mamma.

Lämna ett svar

Josephine Qvist slutar podda

2022-11-29 | 22:08 | 0 Kommentarer

Det var april 2020 som Josephine Qvist startade en podd med sin vän Elin Woodie. Podden heter “Sweet but psycho” och dom har släppt nya avsnitt varje vecka under hela 2,5 år.

Men nu har tjejerna tagit ett beslut och det är att lägga ner sin podd. På torsdag kommer dom släppa det absolut sista avsnittet av sin podd och ni hittar alla avsnitt HÄR.

Dom tackar sina lyssnare och berättar att dom kommer finnas kvar för sina följare på sina andra sociala medier.

Faksimil: instagram/woodieochqvist

 

Lämna ett svar

5 snabba med TanbyKlara

2022-11-28 | 23:00 | 2 Kommentarer

Vad är det bästa i er relation?

Svar: Det absolut bästa i vår relation är vår respekt vi har för varandra och att vi alltid har kul tillsammans.

Det bästa med honom är:

*Han är lugn och trygg i sig själv och jag älskar det.

*Han får alla att känna sig sedda och hörda.

*Han uppskattar att umgås med familj & vänner

*Han är så fin mot mig

*Han är lojal till 110%

*Att han älskar mig och hela mig, villkorlöst

*Han är min största supporter

*Han har ett otroligt tålamod

*Han gör mig till en bättre person

 

Vad är planerna på nyår?

Svar: Jag, min pojkvän, Ian, Caspian och pappa åker till Thailand. Längtar såååååå mkt. Kommer vara så mysigt.

 

Äter du allt du visar eller “låtsas” du äta för att det ska se bra ut?

Svar: Varför skulle jag låtsas? Jag äter vad jag vill och hur mkt eller lite jag vill och det jag visar upp är det jag äter.

 

Skulle du klippa dig kort kort om du fick veta att din partner tycker det är sexigt?

Svar: Skulle inte ändra mitt utseende för att någon annan önskar mig på ett visst sätt. Nej nej fuck de där.

 

Hur ser din kost och träning ut?

Svar: Jag äter det min kropp är sugen på och vad min kropp behöver för att må bra. Träning när det är en lagom stressig period och jag e hemma i Stockholm 3-5 dagar i veckan men sen i somras typ 1-2.

Bilden tillhör Klara

Lämna ett svar

Paow har opererat näsan för tredje gången

2022-11-28 | 20:45 | 0 Kommentarer

Paow har själv gått ut med att hon har operationer som en hobby. Nästan alla sina operationer har hon fått sponsrade mot reklam och det har oftast varit utomlands.

Sista åren har hon valt att resa till Turkiet för att göra sin rad med operationer som hon vill göra. Tidigare har hon utfört 2 näsoperationer och ännu är hon inte nöjd.

Utan i förrgår valde hon att resa ännu en gång till Turkiet för att utföra operation nr 3 på sin näsa. Men det här är den största operationen på nästan hittills säger hon på sin instagram. Hon har även gjort ett par andra saker men har ännu inte berättat vad dessa andra är.

Lämna ett svar

Isabella Jedler har blivit mamma igen

2022-11-28 | 20:38 | 0 Kommentarer

Ett stort grattis till Isabella Jedler som idag fick sitt andra barn.  Det blev en son och han har fått namnet Maximillan.

Faksimil: Instagram/isabellajedler

Lämna ett svar

Margaux Dietz lyser med sin frånvaro

2022-11-26 | 07:39 | 0 Kommentarer

Många vill veta vad som händer med Margaux Dietz efter den stora skandalen för några veckor sedan. Önskar jag kunde ge er en uppdatering kring detta men just nu står det still runt henne.

Margaux ligger lågt och har inte uppdaterat sina sociala medier sen sin ursäkt på instagram. Dock gav ursäkten inte sympati från sina följare och företagen har börjat trappa av en efter en.

Som jag skrev tidigare så valde företaget Stronger att avsluta samarbetet och sedan dess har flertal företag gjort samma sak. Bland annat så har även Lumene, Westfielt Täby centrum och Mionetto avslutat sina samarbeten.

Trots att Margaux förlorar följare hela tiden (över 10 tusen har slutat följa henne) så väljer hon att hålla sig i det tysta. Hon uppdaterar inte och svarar inte på några frågor alls från media. Hur hon ska ta sig upp från detta är oklart och vi får se om företag är villiga att samarbeta med henne i framtiden.

Det började dock spridas info kring vad som kan ske med Margaux rent straffbart med sin video. Och det som kom ut kan klassas som integritetsintrång. Och ett sådant brott kan ge böter eller fängelse upp till 2 år beroende på hur grovt brottet är kan det gå upp till 4 års fängelse.

Om det blir något sådant straff får vi vänta och se.

HÄR och HÄR kan ni läsa mina tidigare inlägg om detta.

Bilden tillhör Margaux Dietz

Lämna ett svar