Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Linn Ahlborg lanserar väskor

2022-05-26 | 06:26 | 0 Kommentarer

Det var i augusti 2020 som Linn Ahlborg gick ut i en video med att det stora projektet hon jobbat med var att starta sitt eget klädmärke LXA The Label.

 

Ett år efter att hon lanserade sin hemsida och sina kläder så släppte hon även en helt egen parfym i september 2021. Även den här produkten var otroligt populär och jämfört med andra influencers så har Linn ännu inte fått någon hård kritik kring sina produkter.

 

Sedan dess har det inte hänt så mycket nytt men idag kl 9 så släpper hon fler produkter inom LXA och den här gången är det väskor. Hon lanserar 2 stycken olika väskor, en större och en mindre,

Den ena väskan är en stor brun väska som heter “Brownie Tote” och kostar 599 kr.

HÄR hittar ni väskan.

 

Den andra väskan är en mindre väska som heter “Touch up mini bag”  som är en clutch och den kostar 399 kr.

HÄR hittar ni väskan

 

Här ser ni hur väskan ser ut i verkligheten,  skulle ni kunna tänka er att kunna köpa någon av dom?

 

Faksimil: lxathelabel.com

Lämna ett svar

Ida Warg släpper smink

2022-05-25 | 22:25 | 0 Kommentarer

Det var 2018 som Ida Warg startade sitt företag “Ida Warg Beauty och hon grundade det ihop med skönhetsdistrubitören Letsfaceit Nordic AB.

 

Hennes första produkt som hon lanserade var sin brun utan sol som många influencers fortfarande gör en hel del reklam om. Men redan januari 2019  är hennes bolag eget och hon har lanserat en del olika produkter sedan företaget startades.

 

Utöver brun utan sol har hon skapat:

*Hudvård

*Parfym

*Hårvård

*Body glow

*Accessoarer

 

Men nu har hon tagit ett steg till i bredd för sitt företag och har därför valt att lansera smink i form av highlighter och bronzer. Hennes mål är att ha ännu fler produkter i den här kategorin men det är dessa 2 produkter som hon börjat med och båda finns i 3 olika färger.

 

HÄR hittar ni alla produkterna och hennes highlighter kostar 199 kr styck och bronzern 249 kr styck.

Faksimil:idawargbeauty.se

 

 

Lämna ett svar

Kenza kommer satsa på youtube

2022-05-25 | 21:45 | 0 Kommentarer

I sin senaste frågestund frågade Kenza sina följare vad dom tyckte att hon skulle satsa på kring sociala medier nu när hon snart går av sin mammaledighet.

 

Hon säger själv att instagram är ett sjunkande skepp med alla nya uppdateringar, därför vill hon satsa på någon annan social media som mer ljus ut för framtiden som tex Youtube/TikTok/Snapchat.

 

Hennes följare röstade på youtube och valet blev då enkelt för henne med att ta ett beslut så inom kort kommer hon satsa helhjärtat på sin youtubekanal.

Men för att kunna ge sin nysatsning för youtube en riktig chans så har hon nu gått ut med att hon behöver hjälp.

 

Därför söker hon nu någon som kan jobba med henne och dom kraven hon har på den personen är:

 

*Man ska förstå youtube, vloggar och man ska ha redigerat vloggar tidigare.

*Man måste kunna vara flexibel och kunna redigera en vlogg på 2-3 dagar

*Kunna följa med och filma om det skulle behövas och gärna att man har egen utrustning

*Bra om man bor i eller nära Stockholm

*Vara grym på engelska och kunna översätta dom svenska vloggarna till engelsk text

*Om man kan fotografera så är det ett stort plus för då kan man få jobba med henne med fler saker än youtube

 

Om du känner dig träffad och intresserad så kan du skicka ditt CV till [email protected]

 

Dock har hon inte gått ut med hur många % tjänsten är på eller vad lönen ligger på. Men hennes plan är att hon ska kunna lägga upp 1-2 videos i veckan på sin kanal, men målet är att i framtiden kunna lägga upp ännu fler i veckan.

 

Det är ett helt år sedan hon lade upp något på sin youtube senast men om ni är intresserade av att följa hennes nya resa hittar ni hennes kanal HÄR.

 

 

Lämna ett svar

Therese Lindgrens miniserie om valet

2022-05-22 | 05:13 | 1 Kommentarer

Den 11 september är det ännu en gång dags för Sveriges invånare att gå och rösta i valet när det gäller riksdag, region och kommunfullmäktige. Trots att valet sker var fjärde år så är det fortfarande väldigt många som tycker att det är väldigt svårt att veta vad dom ska rösta på. Många är säkra på sin röst medans andra kanske antingen inte vet vad dom ska rösta på för att dom inte är tillräckligt insatta eller så är dom säkra på ett parti ett år men 4 år senare byter dom parti.
Det finns många hemsidor, poddar, klipp osv att se på inför varje kommande år och även våra influencers har försökt vara delaktiga genom att träffa partier och ställa frågor. Margaux Dietz och Isabella Löwengrip är två av dom och i år har även Therese Lindgren gjort en miniserie inför valet.
Hennes miniserie finns i 4 delar och just nu har två avsnitt lagts upp av dessa 4. I dessa avsnitt möter hon två olika partimedlemmar i varje avsnitt och det hon fokuserar på i sina intervjuer är psykisk ohälsa, klimatet och jämställdhet.
Såhär beskriver Therese sin miniserie:
 
“Som jag nämner i videons introduktion har jag mött representanter från samtliga åtta riksdagspartier med anledning av valet nu i höst. Jag har valt att fokusera samtalen på tre områden – psykisk ohälsa, jämställdhet och klimatet (plus att jag inte kunde hålla mig från att slänga in någon fråga om djurskydd också hehe) efter att jag förstått att det inte bara är några av mina hjärtefrågor, utan också frågor som engagerar unga vuxna lite extra enligt Ungdomsbarometern 2022.
För att göra intervjuerna med partierna så informativa och givande som möjligt har jag valt att reagera på dem med Anders, plus att jag försökt förtydliga resonemang och utläggningar med grafik. Jag själv lär mig så mycket enklare när jag både får höra information och se den visuellt på samma gång.
Jag hoppas att ni håller med. I dagens avsnitt pratar vi bland annat om att få “ordning på Sverige”, djurrätt, kärnkraft, marknadsskolor, mäns våld mot kvinnor, minkfarmar, självmordsprevention, elevhälsa, köerna till barnpsykiatrin, vindkraft, djurskydd, obligatorisk häktning, människors lika värde, välfärd, ungdomsbostäder, jobb, frihet, ansvar, elmarknaden Det här projektet är verkligen någott helt nytt för mig, som har varit väldigt väldigt spännande och roligt, och jag håller verkligen tummarna för att ni också gillar serien och att ni faktiskt får ut något utav den!”
 
Men något som är viktigt är att ingen ska få påverka vad någon annan tycker eller vad dom ska rösta på. Alla har sin egen åsikt och rätten att få tycka, känna och tänka som dom själva vill. Låt ingen påverka ditt beslut om vad du ska rösta på och låt ingen påverka ditt val eller trycka ner det du anser viktigt. Vi har valet för att alla ska få möjlighet att lägga in sin röst i det som man själv anser viktigt och din åsikt är inte mindre värd än någon annans så stå på dig angående ditt beslut.
 
 

Lämna ett svar

Antonija Mandir i Mullvaden

2022-05-21 | 05:28 | 0 Kommentarer

Serien Mullvaden startade år 2000 och hade 4 säsongen fram till perioden 2007 innan serien tog en Paus. 2021 valde kanal 5 att göra en nysatsning av programmet och sände därför säsong 5 ( som numera klassas som säsong 1 eftersom det var så många år sedan dom visade säsong 4) som blev en stor hit.
Därför har dom nu valt att göra en säsong 2 (5) där 11 kända personer samlas på Wenngard slott för att ta sig igenom utmaningar och lista ut vem som är mullvad. Ännu har dom bara bekräftat 5 av dessa 11 deltagare och en av dom är Antonija Mandir. Dom andra fyra är:
*Lisa Ajax
*Rickard Olsson
*Patrick Ekwall
*Anders Svensson
 
Vinnaren får en vinst på en halv miljon kronor och programmet visas i höst. 2021 var bland annat Ellen Bergström med och tävlade och hon har kommenterat Antonijas instagram med att det var väldigt roligt att spela in det här programmet.

2

Lämna ett svar

Kenza renoverar sin nya lägenhet för 2,5 miljoner

2022-05-20 | 07:52 | 0 Kommentarer

Efter 2 års letande har Kenza och hennes man äntligen hittat sin drömlägenhet som dom renoverat sedan dom köpte den för ca 9 månader sedan. Nu har dom äntligen fått flyttat in i sitt nya hem som är på 130 kvm och har 5 rum, kök och 2 toaletter.
Budgeten dom hade för sin renovering var på 1,5 miljoner men nu berättar Kenza att det gick en bit över och landar på ca 2,5 miljoner totalt. Här nedan är lite frågor hon fått om deras nya hem och vad hon svarar på dom.
 
Can you do a blogg post with before and after photos?
Svar: I will do a proper before/after when our last furniture have arrived.
 
Budget och slutat med?
Svar: We understood pretty early that we wouldnt be able to keep our budget. We set a budget on 1,5 million sek wich was twice as much as the renovation costs in our previous apartment. Not everything is paid yet but i think we will end up on almost 1 million sek more. But its an investment so.
 
The biggest costs in a big renovation like this?
Svar: Our biggest costs have been the regular – Kitchen and bathrooms. We have a lot of stone in both kitchen and bathrooms and thats expensive. We also built a balcony wich wasnt cheap. Plus a lot of custom made closets etc. And of course our bilders/craftsmen who worked here for 9 months.
 
Would you do it again with two kids and the time it took?
Svar: Absolutely yes. It turned out better than we could ever imagine and we are so in love with our home. It was totally worth it.
 
Har du tips på hantverkare?
Svar: Vi har turen att ha familj som världens bästa hantverkare. Aleks kusin och hans firma Vizant bygg. De har gjort typ allt i vår lägenhet förutom målandet och installation av köket och de är så bra och nogranna. Och jag rekommenderar dem verkligen, det säger jag inte bara för att vi är familj och ja vi har givetvis betalat.
 
Var kommer kakelplattorna i badrummet ifrån?
Svar: Visst är de fina. Köpta hos kakelspecialisten och heter Look Bianco GL
 
Do you have storage in the kitchen island in the middle?
Svar: A part of it is like a table with high chairs perfect för quick breakfasts with the kids, and the other part is with an oven.
 
Hur stor är lägenheten?
Svar: 130 kvm – 5 rum + kök + ett badrum och en gäst toalett.
 
Varifrån kommer vägglamporna du har i vardagsrummet?
Svar: Funny thing is that we bought these wall lamps to have them temporarily only so the electricity guy could put them up in time for the moving but i think they turned out pretty good. I like that they are so simple.
 
Hur känns det att äntligen flytta in?
Svar: I know im supposed to play cool and pretend that this is not a big deal to me but honestly, turn back time 10-15 years and i would have laughed if someone told me that one day i would have a home like this. Im just so thankful that i can call this my home, its more than i could ever wish for.
 
Why did you buy an apartment instead of a house?
Svar: Main reason is that we want to live in the city- And we also have our summer house 1 hour outside Stockholm where we spend our summers. And also that made us realize how much work it is with a house and garden.
 
Balkongen, hur blev de med den?
Svar: Its there. Theyre gonna check it today and approve it and then we can start using it. And we have sun here from morning till around 13:00 i think.
 
Känns det som ert forever home?
Svar: It depends on if we have morde kids or not. But even if we do we can still stay here for many years. If we need one extra bedroom we can turn the dining room into bedroom and have dining table in the living room instead.
 
I sin frågestund berättade hon var vissa saker är köpta ifrån och här är priserna för lite av sakerna dom köpt till sin nya lägenhet.
 
*Lampan som dom har i köket är en “Drop medium” från märket Laurin. Tyvärr är den och den stora slutsåld så står inget pris på hemsidan men den som heter “Drop small” kostar 1950 euro så den Kenza har kostar nog en del till över det priset.
 
*Dom höga stolarna dom har i köket är från märket “Gubi” och kostar 3000 kr styck.
 
*Det kakel som dom har i badrummet är från Kakelspecialisten och heter “Look Bianco GL” och kostar 1019 kr per kvm.
 
 
 

2

Lämna ett svar

Är Paows mobil verkligen trasig?

2022-05-20 | 06:33 | 0 Kommentarer

Förra gången Paow reste utomlands gick hennes mobil sönder och hon uppdaterade inte sina sociala medier förens hon var tillbaka i Sverige och hade en ny mobil. Nu har hennes uppdatering stått tom i en månad och hon har varit utomlands med sin pojkvän och även denna gången så har hon inte haft någon mobil och därför inte uppdaterat.
Men är detta verkligen sanningen? För hon har nu gjort en ny instagram som är enbart för hennes vänner och den har hon uppdaterat på då hennes pojkvän delat en av hennes storys från den på sin instastory igår.
 
Hon kan ha loggat in på sin pojkväns mobil men i dagens samhälle så kan inte människor vara utan sina mobilen så känns märkligt att speciellt en influencer går en hel månad utan mobiltelefon. Och enligt hennes pojkväns instagram så är dom tillbaka i Köpenhamn, så vi får se om Paow snart uppdaterar sina sociala medier igen eller om pausen kommer sitta kvar ett tag till.
Paow har dragit sig undan sociala medier allt mer och mer speciellt sen hon träffade sin pojkvän. Kanske är det så att hon slutar som influencer framöver och istället lever livet utanför rampljuset.
 
 

2 2 2

Lämna ett svar

Lisa Anckarman släpper kollektion med sin syster

2022-05-19 | 18:27 | 0 Kommentarer

Dom flesta vet nog vem Lisa Anckarman är men det är inte alla som känner till hennes syster Sofia Anckarman trots att hon har nästan 40 tusen följare på instagram. Nu har tjejerna gått ut med den stora nyheten att dom gjort en kollektion ihop för företaget Corline Eyewear.
Det är en kollektion med solglasögon som dom designat och kollektionen släpps på måndag den 23:e maj och kollektionen heter “Systrarna Anckarman X Corlin.
Lägger in en direktlänk i ett nytt inlägg på måndag när kollektionen är lanserad.

2 2 2 2

Lämna ett svar

Lady Dahmer ger sig på Pontus Rasmusson

2022-05-17 | 20:37 | 1 Kommentarer

En del vet exakt vem Pontus Rasmusson är men många har ingen aning om vem den 23 åriga youtubern är. Pontus bor i Ingelstad och försörjer sig på sociala medier genom att i första hand göra “roliga” videos ihop med sina föräldrar. Hans följare är av den yngre generationen då hans videos riktar sig mest åt dom, även min son på 7 år tycker om att se på vissa av hans videos så där får ni en bild av vilken åldersgrupp som drar sig till hans kanal.
Men han finns inte bara på youtube utan även på instagram och tiktok, och det är på tiktok som han lagt upp en sak som fick Lady Dahmer att reagera starkt. Pontus är alltid skämtsam i allt han lägger upp men från ingenstans la han upp en video på tiktok med texten:
 
“Om jag tar din oskuld lämnar jag dig aldrig, jag menar varför skulle jag någonsin lämna en tjej som litade på mig med hennes kropp?”
 
Bland kommentarerna så är det många som anser att detta är otroligt fint skrivet och att han är så bra med sitt tankesätt. Pontus svarar på en kommentar med att det här är en annan sida av honom för att visa att det finns mer hos honom än den galna youtubern. Men Lady Dahmer ser inte alls det fina i det han skrivit utan hon anser att någon måste stoppa honom nu.
Eftersom hans publik består av barn så anser hon att det han skriver är grooming och att han ska sluta upprätthålla oskuld som nåt heligt tjejer ger bort. Hon stannar inte där utan hon kallar honom för en pervers tönt som pratar om flickors oskuld på en väldigt olämplig nivå inför sina unga följare.  Utöver hans text han lagt upp delar hon en bild på en av tröjorna han säljer i sin webbshop där texten på tröjan lyser “I wanna break your bed –  not your heart” och detta säljer han till sina underåriga följare.
 
Tycker ni att Lady Dahmer överreagerar eller håller ni med henne?

2 2 2

Lämna ett svar

Josephine Qvist lanserar en parfym

2022-05-17 | 20:12 | 0 Kommentarer

För bara ett par månader sedan så skrev Josephine ut på sin instagram att hon har funderat på att skapa en egen parfym. Men hon ville veta om det var någon som hade köpt den om hon hade gjort en, många röstade ja men många röstade också nej.
Nu avslöjar hon att hon faktiskt redan hållit på att skapa en parfym i ett och ett halvt år och snart lanserar hon den. Hennes parfym heter “VIQ” och från och med den 30/5 kl 18 kan man köpa hennes parfym.
För henne är inte detta bara en parfym utan detta är något som hon gjort från hjärtat. Namnet “VIQ” kommer från att hon heter Victoria i andranamn men valde att ta bort c och lägga till q från sitt efternamn. När hon tar på sig sin parfym så känner hon power och att det är hennes tid och det är just det hon vill att alla känner när dom tar på sig hennes parfym.
 
Kommer ni att köpa och testa hennes parfym?

2 2

Lämna ett svar