Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Slutar blogga

2022-12-25 | 06:43 | 6 Kommentarer

Hej på er alla och en riktigt god jul. Hoppas ni alla hade en underbar jul igår och att ni mår bra trots alla sjukdomar som härjar just nu.

 

Som ni ser i rubriken så har jag tagit ett beslut att sluta blogga. Jag startade bloggen för exakt 10 år sedan och ni har varit helt fantastiska genom alla åren.

Men allt kommer till ett slut någon gång och här slutar bloggtiden för min del. Jag känner att jag inte har samma glöd för bloggen länge och inte haft på lång tid. Den har alltid varit en hobby och något som jag tyckt varit kul men tyvärr inte längre.

Mitt liv är helt annorlunda idag och nu vill jag komma hem efter jobbet och känna att jag är ledig när barnen somnat, inte att jag ska känna press att blogga. Kommer bli tomt på ett sätt att inte ha bloggen men det är det bästa valet för mig och mitt mående.

 

Jag lämnar nu över allt till bloggbevakning som gör ett grymt jobb.

Tack för alla dom här åren och hoppas att ni får det fantastiskt framöver 🙂

 

Mvh/Madelene

Lämna ett svar

Inatt släpps dokumentären om Margaux Dietz och den stora skandalen

2022-12-22 | 21:40 | 0 Kommentarer

Nu har det gått 50 dagar sedan Margaus Dietz stora skandal skedde. Hon har valt att vara helt tyst efter allt hat som hon fick och alla samarbeten hon tappat. Hela hennes karriär gick rakt i botten efter att hon filmade en avslagen man utanför sin ytterdörr.

Men hon har inte bara suttit hemma under den här tiden utan hon har spelat in en dokumentär. Det är Svt som valt att göra en dokumentär om den stora skandalen som hon varit med om. Dom tar upp hatet, att det hon gjort är olagligt, att hon blivit anmäld till socialen osv.

Den här dokumentären släpps inatt kl 02:00 inatt och ni kan se en trailer på den på Margaux instagram HÄR.

2022 12 22 21 37 26 - Stoppa Pressarna

Faksimil: instagram/margauxdietz

Lämna ett svar

Isabella Löwengrip vill att det ska pirra i magen igen

2022-12-21 | 22:23 | 0 Kommentarer

Nu närmar det sig slutet av 2022 och det betyder att många börjar tänka ut sina mål/löften inför 2023. Jag är en person som alltid skriver en lista, glömmer bort och hittar den i slutet av året och inser att 90% inte var fullföljda.

En som delat med sig av sina nyårslöften varje år är Isabella Löwengrip. Och inför 2023 har hon 5 punkter som hon vill uppnå och dessa är:

 

1, Hitta nya gränser vid sin comfort zone och kasta sig ut. Hon vill att det ska pirra i magen igen,

2, Hon kommer fortsätta prioritera sin familj och sina vänner för det gör henne lycklig.

3. Hon vill ha mer ordning och rensa mer vilket kommer göra Paul överlycklig,

4, När det gäller att åka skidor vill hon bli mer modig och även detta kommer göra Paul överlycklig skriver hon.

5. Hon vill läsa nya böcker, lyssna på nya poddar och låta sin hjärna jobba lite mer.

 

Vad tänker ni kring nyårslöften, gör ni en lista varje år?

2022 12 21 22 20 32 - Stoppa Pressarna

Och idag tog hon med sin pojkvännen för att visa ut vad han ska köpa till henne så det inte blir fel.

 

Lämna ett svar

Dessie gör smygreklam

2022-12-21 | 22:10 | 0 Kommentarer

Det är inte alls ofta det görs smygreklam länge på sociala medier. Det felmarkeras en hel del men oftast står det med någonstans att det är reklam.

Men en som fortfarande gör smygreklam är Dessie. Detta trots att hon inte länge är en stor influencer, Men hon som varit med längst borde ha lärt sig reglerna till 100% vid det här laget.

2022 12 21 22 08 02 - Stoppa Pressarna 2022 12 21 22 08 16 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar

Klarade inte Ben Mitkus sin uppkörning?

2022-12-19 | 12:00 | 0 Kommentarer

Ben var väldigt öppen 1 december med sin video där han berättade om sin teori för körkortet. I videon delade han med sig av att han vid första provet misslyckades.  Men vid andra provet klarade han det och uppkörningen skulle vara den 16 december (i fredags).

Men ännu har han inte gått ut med hur uppkörningen gick. Antagligen så misslyckades han på uppkörningen för annars borde han stolt ha delat med sig av den positiva nyheten om han hade klarat det.

Eller så väntar han med att dela med sig pga någon video på youtube eller liknande. Men ännu är det ingen som vet hur det gick för honom.

2022 12 19 05 39 06 - Stoppa Pressarna

Såhär såg det ut när han klarade teorin. Han väntade med att lägga upp videon tills han klarade provet på andra försöket. Så antagligen gör han något liknande med uppkörningen också.

Lämna ett svar

Isabella Löwengrip – ”Män går inte före i en dörröppning”

2022-12-19 | 05:30 | 0 Kommentarer

När det kommer till Isabella Löwengrip så pratas det ofta om lyx, vad saker kostar, pengar rent allmänt osv. Isabella har varit väldigt duktig på att få det mesta att handla om pengar sista åren.

Men nu när hon inte är lika inne i det här med att leva ett lyxliv blir hon förvånad i sin ”era fördomar om mig”. Många av dom fördomar som kommer in innefattar något om pengar vilket gör henne väldigt förvånad. Men borde hon bli förvånad tycker ni?

Bland svaren berättar hon bland annat att hon insett att hon behöver ha en man som har mer pengar än henne.

Här kommer några fördomar som Isabella svarat på:

 

Du träffar bara män med pengar!

Svar: Oj vad allt rör pengar. Hmm. För att vara helt rak. Jag har landat i att ska en relation fungera så behöver personen som jag lever med ha en bättre ekonomi än jag. Alla gånger min ekonomi har varit starkare än mannens (vilket har varit ofta) blir det katastrof. Männen får mindervärdeskomplex, maktbalansen blir skev etc. Ingen mår bra av det.

 

Du gillar att leva ett lyxigt liv!

Svar: Ja det är klart. Men absolut inte hela tiden. Jag älskar att det är en mix av allt. Igår åt vi köttbullar och stuvade makaroner till fredagsmiddag. Så gott.

 

Att du efterlever stereotypiska könsroller!

Svar: Ibland blir jag less när jag får höra att det är som att kliva in i gamla könsroller när man som kvinna vill att en man ska hålla upp dörren etc. För mig är det bara vanligt hyfs. Män går inte före i en dörröppning, en man drar ut stolen och låter inte kvinnor släpa på tunga väskor. Vad är märkligt i det?

 

Du är fin i kanten!

Svar: Det beror på hur man tolkar det. Jag fick stänga av Succession för att dom hade ett så fult språk. Allt vae ”fucking”. Står inte ut.

 

Du tycker vanliga ej framgångsrika personer är tråkiga!

Svar: Helt fel. Snarare kan människor som är väldigt framgångsrika vara tråkiga. Allt ska ju se likadant ut. Pauls och mina favoritmänniskor är de som är sig själva och har lätt till skratt.

 

Att du alltid är stylad!

Svar: Jag är absolut stylad fler dagar i veckan än ostylad. Jag har alltid varit så, jag lockar upp håret på spolar på morgonen trots att jag ska göra ett ärende. Det handlar mer om ett intresse snarare än att jag måste se tjusig ut. Eller vem försöker jag lura jag älskar att se tjusig ut.

 

2022 12 19 05 26 17 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Isabella Löwengrip

Lämna ett svar

Sara Bolay har äntligen valt ett namn till sin dotter

2022-12-19 | 05:10 | 0 Kommentarer

Det tog Sara 6 veckor från att hon fick barn men nu har hon valt ett namn till sin dotter.

Hennes dotter kommer att heta ”Stella Birdie Bolay”

Sara har även valt att göra en helt egen instagram till sin snart 2 månaders bebis. Ni hittar den HÄR.

2022 12 19 05 07 40 - Stoppa Pressarna

Faksimil: instagram/sarabolay

Lämna ett svar

Jasmine Gustafsson svarar på frågor om misslyckade operationen

2022-12-16 | 21:08 | 1 Kommentarer

Efter att Jasmine Gustafsson medverkade i dokumentären ”priset vi betalar” (läs tidigare inlägg) så har hon valt att svara på några frågor. Hon är väldigt noga med att påpeka hur viktigt det är att tänka en extra gång innan man opererar sig.

 

Vad har tittarnas reaktioner på ”priset vi betalar” varit?

Svar: So far tycker jag att ni alla har tagit emot den på ett väldigt bra sätt. Har sett mycket bra diskussioner lite överallt kring den.

Sen märker man ju såklart att alla tittar på den med olika sinnen men så kommer det ju alltid vara oavsett vilket ämne vi pratar om.

Men jag tror verkligen att den här dokumentären är nyttig för alla att se även för influencers som jobbar med detta.

 

Har du några fysiska men idag efter operationen?

Svar: I jämförelse med människor som varit nära att dö av sina komplikationer har jag kommit lindrigt undan. Men jag hade svåra smärtor, stygn som gick upp, hud-bitar som lossnade.

Jag har också fått ärr och gropar över min rumpa eftersom operationen inte gav något resultat.  Som gjort att jag behövt göra behandlingar i Sverige för att åtgärda det. Operationen har kostat mig betydligt mer än den gav. Det var en hård läxa helt enkelt.

Så återigen vill jag påminna er om att tänka en gång extra innan ni utsätter era egna kroppar för olika typer av ingrepp. Var pålästa och säkra innan ni tar besluten.

 

Utöver detta har hon även skrivit ett långt inlägg. Hon försöker med sin medverkan i dokumentären ta ansvar för ett av sina största misstag. Hon är arg på sig själv för att hon bidragit till att påverka andra att operera sig.

Här är henne kvällstankar som hon delade med sig av inför första avsnittet av dokumentären.

 

”Det har varit en jävligt lång resa som jag började med min resa i offentligheten när jag var 21. Idag är jag 29 år och har växt samt utvecklats precis som alla. Men vi har alla saker vi ångrar och det har även jag. Jag tror att en stor del av att bli vuxen handlar om att ta ansvar för sina handlingar, att stå till svars och våga ta konsekvenserna av sina handlingar. Som influencer med flera tusen följare och den påverkan vi har i vårt agerande för folk ser upp till oss och litar på oss.

Jag försöker nu i min medverkan av ”priset vi betalar” ta ansvar för ett av mina största misstag. Även om jag är livrädd och så jävla förbannad på mig själv så vet jag att om jag kan bidra till att påverka denna onda cirkel så kommer jag göra det.

Och därför hoppas jag att vår industri kan bli bättre och spegla mer realistiska verkligheter. Våga skapa dialoger och prata om problem även om det är komplex.”

2022 12 16 20 47 57 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Jasmine Gustafsson

Lämna ett svar

Jasmine Gustafsson fick ångest för att influencers började operera sig utomlands

2022-12-14 | 06:06 | 0 Kommentarer

Det har nu kommit en ny dokumentär på svt som heter ”priset vi betalar”. Det är en dokumentär där influencers som rest utomlands till för att operera sig.

Journalisten Frida Söderlund har mött några av dessa influencers för att dom ska berätta om fasaden av dom lyxiga operations-resorna dom gjort.

En av dom som var först med att resa iväg för att operera sig var Jasmine Gustafsson. Hon börjar med att berätta att hon kände ångest när andra influencers började resa iväg för gratis operationer. Ångesten fick hon för att hon kände att hon öppnade upp dörren för det här.

Det största inom influencersvärlden handlar om utseende. Och med sitt utseende tjänar dom pengar. Och för att få det utseende dom anser att dom behöver ha krävs både skönhetsbehandlingar och operationer.

Vi följare får ta del av den perfekta resan (då det ofta är gruppresor), perfekta operationen, perfekta personalen, perfekta läkningen osv. Men en sak som vi inte får ta del av alls är sanningen. Speciellt i eftervården men i den här dokumentären öppnar några upp sig och berättar vad som faktiskt händer.

Nicole Falciani som är nära vän till hon som gjort dokumentären berättar i första avsnittet att ingen pratar om detta. Alla vet om operationerna men ingen frågar om dom och ingen berättar om dom. En operation som blivit allt vanligare men som är den absolut farligaste skönhetsoperationen att göra är BBL.

Bland annat har Jasmine Gustafsson, Sindy Niklasson och Keela gjort denna operation. Den enda som faktiskt var ärlig med att det gjorde ont och problemen efter var Keela. Men i kontrakten så är dessa influencers bundna till att inte nämna något om eftervården, komplikationer osv.

I dokumentären är en tjej som heter Sara med. Hon gjorde en BBL och efter en vecka så var hon nära att dö på ett sjukhus i Sverige. Hon gjorde sin operation på Monokliniken i Turkiet och dom har efter avsnitt 2 sagt till expressen att dom är chockade över detta.

I avsnitt 3 kommer även Paow att medverka.

2022 12 14 06 03 24 - Stoppa Pressarna

Tycker ni alla ska se den här dokumentären för den är så viktig och ni hittar båda avsnitten HÄR.

2022 12 14 06 01 54 - Stoppa Pressarna

Faksimil: svtplay.se

Lämna ett svar

Margaux Dietz karriär gick från 100 till 0

2022-12-13 | 20:51 | 0 Kommentarer

I morse lyssnade jag på Rix Morgon Zoo. Där pratade dom om årets kändisar som gått från 100 till 0 i sin karriär under 2022.

Dom hade en topp 3 lista och ingen mindre är Margaux Dietz vad med på listan. Hon hamnade på plats nr 2 som den kändis som gått från att 100 i sin karriär till noll över en natt.

Här kommer listan:

1. Pontus Rasmusson

2. Margaux Dietz

3. Will Smith

Dom pratade om att Margaux hade 100 samarbeten i veckan och nu får hon inga samarbeten alls. Hon har inte uppdaterat sina sociala medier sedan detta hände i början av november och hon har heller inte uttalat sig i media kring detta.

Det blir nog en svår sak att ta sig upp från för henne och antagligen har hennes stora karriär som influencer hamnat rätt långt ner på botten.

Oftast brukar influencers backa upp varandra när dom drabbas av hård kritik. Men när det gäller Margaux så är det ingen som ställt sig bakom henne och backat upp henne kring detta på sina sociala medier.

Vad tror ni, kommer Margaux Dietz ta sig upp ur det här fiaskot med den skadade mannen?

Här är det senaste som hon lade upp den  november där hon försökte förklara sig ur situationen.

2022 12 13 20 46 25 - Stoppa Pressarna 2022 12 13 20 46 40 - Stoppa Pressarna 2022 12 13 20 47 33 - Stoppa Pressarna

 

Lämna ett svar