Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Nicole Falciani har startat ett swim-wear företag

2022-07-01 | 21:15 | 0 Kommentarer

Idag kl 17 lanserade Nicole Falciani ett helt nytt företag som hon startat och skapat helt själv. Det hon designat och säljer är badkläder, närmare bestämt 3 olika varianter av bikinis.

 

Men trots att det just nu bara finns 3 varianter av bikinis så berättar hon att det kommer lanseras 2 baddräkter redan nu i juli. Företaget heter “Ombreas” och ni hittar hemsidan HÄR.

Namnet på företaget var det hennes mamma som kom på. Nicole gillar ordet “Ombre” som betyder skugga på italienska och då kom hennes mamma på namnet “Ombreas”.

 

Hennes mål är att ha storlekar för alla kroppar men just nu finns det från XXS upp till XXL och dom kostar 649 kr styck.  Hon har haft frågestund kring sitt nya företag och en av frågorna som kom upp var vad som skiljer hennes varumärke från andras.

 

Nicoles svar blev:

 

“Skillnaden mellan @byombreas och andra swim wear varumärken är att Ombreas är till för alla. Vi är inkluderande och har ett miljötänk som många saknar. Inga av våra bilder är retuscherade. Vi hyllar och använder alla typer av kroppar i marknadsföring. Ang miljötänk så kan man läsa mer på hemsidan kl 17:00. Men bikinisarna är producerade i Portugal. 78% av materialet är  återvunnet som vi använder.

Vi använder inga plastpåsar vid utskick. Våra hang tags är gjorda på papper. Inga papper skickas ut med ordern (dvs ingen orderbekräftelse, retursedel eller dylikt skickas med). “

 

Bilderna tillhör Nicole Falciani

Lämna ett svar

Lyko köper upp Rebecca Stellas skönhetsmärke

2022-07-01 | 07:17 | 0 Kommentarer

Det var i början av 2019 som Rebecca Stella grundade sitt skönhetsmärke “Rebecca Stella Beauty”. Hennes försäljning gick i raketfart och redan första året omsatte företaget 3,4 miljoner och gjorde en vinst på 1,4 miljoner.

Hon har fortsatt att lansera produkter i sitt företag men försäljningen har minskat. Sedan det första året har det bara gått nerför och under 2021 hade dom 0 i omsättning och en förlust på 153 tusen.

 

Men mitt i all förlust och brist på försäljning så ser ändå stora företaget “Lyko” en stor potential i Rebecca och hennes företag. Dom har nu därför valt att köpa hennes företag trots ingen vinst i företaget sista året.

Rebecca är glad över allt som sker eftersom hon att dom har kompetens och kärnvärdet i hennes företag ihop med Lykos kompetens har stor potential enligt henne.

 

Lyko själva skriver att eftersom Rebecca har så stor räckvidd och erfarenhet så är det en perfekt match. Exakt vilka summor dom fick köpa Rebeccas företag för är ännu oklart.

 

Vi får se hur hennes företag utvecklar sig och om hon och Lyko ihop kan få igång försäljningen ännu en gång.

 

Faksimil: instagram/rebecca_stella

Lämna ett svar

28:e oktober släpps Joakim Lundells film

2022-06-29 | 22:25 | 0 Kommentarer

Just nu upplever Joakim Lundell sin stora dröm. Att få regissera och och skriva manus till en helt egen skräckfilm. Filmen heter “Feed” och den kommer att visas på bio i hela Sverige den 28:e oktober.

Han har jobbat med den här filmen under lång tid och han känner sig väldigt nöjd med vilka skådespelare han fått med i filmen. 

Det enda som är lite tråkigt med namnet på filmen är att det redan finns filmer med samma namn. Finns dom som heter “Feed” men också “The feed”.

 

Joakim`s stora dröm är att få regissera filmer i Hollywood. Han är väldigt säker på att han nått det målet om några år. För er som vill se lite bakom kulisserna av filmen och ta del av hur Joakim och Jonna upplever allt detta så kan ni se det på youtube HÄR

Kommer ni se filmen?

 

Bilden tillhör Joakim Lundell

 

Lämna ett svar

Har Antonija Mandir och Alice ex Philip Wong något ihop?

2022-06-29 | 22:04 | 0 Kommentarer

Antonija gick ganska direkt ut med att hon och pojkvännen Oliver valt att gå skilda vägar. Hon är noga med att berätta att dom tog beslutet ihop och att dom inte är osams på något sätt.

Huvudanledningen till att det tog slut var för att hon kände att hon behövde tid att lära känna sig själva och lära sig leva med sig själv innan hon kan göra det med någon annan.

 

Hon bad alla att visa hänsyn till detta och efter ett par veckor skrev hon ett långt inlägg på instagram om att ett nytt kapitel börjat för henne.

Såhär skrev hon i inlägget:

 

“Nytt kapitel börjar nu. För första gången på 13 år ska jag vara ensam, lära mig att trivas i mitt egna sällskap. Detta är något jag kämpat med länge och har alltid tyckt att det är obehagligt att vara själv vilket lett till en viss osäkerhet i vardagen. En osäkerhet i vad jag tror att jag klarar av och inte.

Jag har svårt att vara i min ensamhet, sover inte bra om jag sover ensam, får en typ av stress och ångest om jag ska vara själv.  Det är dags för mig att lära känna mig själv och kunna ta beslut själv. Det känns läskigt men samtidigt spännande, jag är så redo för det här.”

 

Men mitt i allt det här så går det nu rykten om att Antonija var otrogen mot Oliver, och när folk frågar henne om detta bland hennes kommentarer så raderar hon dom.

Det ryktas nu också om att hon har något på gång med Alice Stenlöfs ex och ExonPH på instagram har lagt ut bilder på dom när dom är på en uteservering samt krogen ihop. Att dom umgås behöver inte betyda att dom har något på gång.

Philip och Alice var ett par i 6 år och dom gjorde slut i början av 2020.

 

Oliver har valt att vara tyst kring detta så hurvida otrohetsryktena stämmer eller inte är ännu inte bekräftat. Men här kommer frågorna och svaren som hon svarat på här i veckan.

 

Hur känns det med breakupet med Oliver?

Svar: Det är klart att det suger att det blev som det blev, men vi båda gjorde allt vi kunde för att det skulle bli bra men tiden var inte rätt för oss ändå. Jag ångrar inte mitt beslut, det tog lång tid för mig att ta det här beslutet vilket också gav mig tid att bearbeta. Men detta är det rätta nu och jag har en del att jobba på och ser mycket fram emot att växa med mig själv. Jag är nervös och pirrig men så redo.

 

Varför bemöter du inget som sägs?

Svar: Det är mer chockerande att ni på fullaste allvar förväntar er uttalanden från varje offentlig persons situation eller uppbrott.

 

Hur tänker du kring allt som sägs om dig?

Svar: Tar aldrig åt mig av vad som sägs och har aldrig gjort.

 

Har du känslor för någon annan just nu?

Svar: Nej absolut inte och vill gärna inte ha det på ett bra tag framöver.

 

Kommer du skaffa barn även om du inte hittar den rätta?

Svar: Barn är det finaste vi har och jag längtar ihjäl mig efter egna. MEN skulle aldrig skaffa barn med någon bara för att.

 

För en månad sen var ni så kära, allt hände snabbt…känns konstigt men all lycka till dig.

Svar: Jag kan förstå att det känns snabbt för er, men det ni inte vet är att detta beslut gick igenom mitt huvud de senaste månaderna. Jag och Oliver hade det dåligt fram och tillbaka ca 4 månader innan vi gjorde slut. Så när detta kom ut offentligt hade vi redan varit i det ett tag och jag börjat gå vidare.

Och även när vi hade det som värst kunde vi ändå ha fina dagar ihop – det som syntes utåt.

 

Hur känns d att vara “själv” nu då? Att sova själv, ta beslut själv osv?

Svar: Det har ju gått ca 2 veckor bara sedan vi gick skilda vägar. Och under den tiden har jag spenderat min tid med mina nära och familj och gjort det jag känt för bara. Skillnaden är väl mest nu att jag upplever alla aktiviteter och annat ensam och inte med någon bredvid mig hela tiden.

 

Funderat på att hålla nästa relation privat och inte offentlig?

Svar: Jag kommer absolut att vilja hålla nästa förhållande mer privat.

 

Vi ser hur det går för Antonija efter seperationen men hur går det för Oliver? Enligt ExonPH på instagram så är han i alla fall inte hemlös som en del verkar tro. Men han ska tydligen ha tjänat massor på att vara ihop med Antonija så nu ska han tydligen inte alls tjäna speciellt mycket via sina sociala medier.

 

Bilderna som Exonph lade ut på Antonija ihop med Philip Wong

 

Bilden tillhör Antonija Mandir.

 

 

Lämna ett svar

Isabella Löwengrips liv blir en film

2022-06-29 | 20:54 | 0 Kommentarer

Dom flesta vill nog se en film baserad på deras favorit-influencer, där man får följa influencerns liv i filmform. En som nu gör den iden till verklighet är Isabella Löwengrip.

Hennes bok “Isabella” har nu fått sina film/tv rättigheter köpta och Isabella berättar stolt att hennes livshistoria kommer att bli en film. Och det är ingen mindre än Lena Koppen som köpt upp rättigheterna.

För er som inte vet vem hon är så har hon bland annat regisserat filmerna:

*Rallybrudar

*Saltön 3

*Hur många lingon finns det i världen

*Bombay Dreams

 

Och hon har skrivit manus till bland annat filmerna:

*Krocken

*Love Boogie

*Sanna Ögonblick

 

Kommer ni se en film som är baserad på Isabellas liv? Och vilken influencer hade ni velat se en film om?

 

Bilden tillhör Isabella Löwengrip

Lämna ett svar

Katrin Zytomierska använder “bråket” för att sälja produkter

2022-06-25 | 23:48 | 0 Kommentarer

För nu exakt en vecka sedan försökte Katrin starta ett bråk på fyllan med den världskända fotbollsspelaren Gerard Pique (Shakiras ex). Hon skrev inlägg efter inlägg om sitt stora “bråk” med kändisen och även hennes ex Bingo hyllade hur tuff hon är.

 

Dock fick hon noll respons av Gerard och “bråket” förblev ensidigt för Katrin vilket gör att man inte helt kan kalla det för ett bråk. Men i och med alla sina inlägg och taggningar om honom blev det skriverier även utomlands om hennes ensidig bråk.

 

Och i och med den stora publiciteten så gjorde Katrin det hon gör bäst, säljer sina LCHF produkter. Hon passade nu på att göra ett stort inlägg på engelska på sin instagram. Hon berättar om sina produkter och passar samtidigt på att skriva att hon är både singel och ganska attraktiv.

 

Och även i det här inlägget passar hon på att tagga honom och skriver att om han ångrar sig så är hon villig att ge honom en chans till.

 

Vad tycker ni om hennes inlägg och tycker ni hennes beskrivning om sig själv är passade i hennes reklaminlägg?

 

HÄR och HÄR är tidigare inlägg där ni kan läsa exakt vad som hänt i allt detta.

Faksimil: instagram/katrinzytomierska

 

 

Lämna ett svar

Ben Mitkus blir kallad för bög

2022-06-25 | 23:32 | 0 Kommentarer

Efter att Ben Mitkus för några dagar sedan gick ut med att han blivit vegan så har en del av hans följare reagerat. Många hyllar honom för hans beslut men några anser att det han gör är löjligt.

Några saker som dom skriver till honom är:

 

“Såhär skämmig”

“Bruh dissapointed”

“Tappat det helt”

“Sorgligt asså”

“Amen för helvete skärp dig hitta något annat som får dig att känna dig speciell”

“Korkat”

 

Men en kommentar som stack ut lite var denna

“Jävla bög”

 

För det första är det så vidrigt att människor fortfarande 2022 använder en läggning som ett skällsord.  Men också att människor ännu ser ner på hur en människa skulle välja att leva sitt eget liv.

En sexuell läggning har absolut ingenting med det här att göra, och även om han hade varit homosexuell så hade det varit hans liv och hans val.

 

Ben själv skriver såhär om alla dom kommentarerna han får in:

 

“Hahaha är inte det sjukt ändå? Jag blir ekologisk vegan för min hälsa, för djuren & för klimatet. 90% av mina Dm:s är folk som suckar och uttrycker sig på ett nedvärderande sätt.”

 

“Det är så normaliserat att ha en ohälsosam livsstil att man ser ner på andra som lever en hälsosam livsstil. Makes no fucking sense.”

 

Tycker ni alla där ute ska tänka på vad ni säger till människor. Och till er som använder ordet “bög” för att trycka ner andra eller få förklarat att ni anser er äcklade på något sätt av personen i fråga, SLUTA!

Bilden tillhör Ben Mitkus

 

Lämna ett svar

Sara Bolay ska få en flicka

2022-06-25 | 23:14 | 0 Kommentarer

Det var den 5 juni som Sara Bolay släppte den stora nyheten att hon väntar sitt första barn. I och med detta har hon valt att inte dela med sig någon information kring pappan och inte heller hur stor del han har i hennes liv eller deras kommande barns liv.

Men igår hade hon en “baby gender reveal” och ett stort grattis till Sara som ska få en dotter.

Faksimil: instagram/sarabolay

Lämna ett svar

Hanna Friberg är tillsammans med Mr Big igen

2022-06-23 | 10:00 | 0 Kommentarer

Hannas pojkvän som hon kallade för Mr Big dumpade henne för ett par månader sedan efter att hon konfronterade honom angående att vara otrogen. Efter att han gjort slut fick hon bekräftat att han hade varit otrogen mot henne en tid innan medans hon var utomlands.

 

Efter detta var hon hjärtekrossad men i helgen visade hon upp att hon hade en ny kärlek. Jag skrev om det och jag skrev också frågan om det kanske var så att hon förlåtit sitt ex eftersom hon skrev att alla skulle respektera och acceptera hennes val.

 

Och nu bekräftar hon att det faktiskt är sitt ex Mr Big som hon förlåtit och valt att gå in i en relation med igen. Hon berättar att hennes pojkvän kommer att gästa hennes podd nästa vecka för att svara på alla frågorna hon fått om dom/honom.

 

En läsare undrar nu om Hanna inte är rädd för att bli bedragen av honom igen. Hanna svarar såhär på frågan:

 

“Jo det är klart att det hela tiden ligger och gnager i bakhuvudet. Men eftersom att jag har valt att förlåta och valt att vara i en relation med honom så måste jag också välja att lita på honom, så det är precis det jag gjort.”

 

Utöver allt detta med att hon förlåtit otrohet så berättar hon också lite hur hon mår och såhär skriver hon om sitt mående.

 

“Jag mår verkligen bra. Känner mig så lycklig, glad och nöjd med livet. Älskar verkligen mitt liv. Men däremot så är jag otroligt trött på Stockholm. Det är så mycket avundsjuka och svartsjuka och det verkar inte finnas någon skam i kroppen hos folk.

Inte heller någon lojalitet. Det enda man bryr sig om i den här staden är pengar, makt och fame. Å det viktigaste är att vara någon. Att folk på riktigt går över lik och behandlar andra hur som helst så länge de gynnar en själv. Så jag har börjat ta lite avstånd för jag orkar inte bli mer besviken och ledsen.

Börjar känna mig trött på all yta och ytlighet. Är någon på riktigt lycklig och lojal?”

 

Vi får verkligen hoppas att han aldrig är otrogen mot henne igen.

Bilden tillhör Hanna Friberg

Lämna ett svar

Ben Mitkus har blivit vegan

2022-06-22 | 21:15 | 0 Kommentarer

Ben är duktig på att pranka och lura människor så när han säger något får man ta det med en nypa salt tills man vet om det är sant eller inte. Men Ben verkar ha dragit ner på kött sista tiden och idag gick han ut med den stora nyheten.

Han berättar nämligen att han numera är vegan och har även lagt upp det på sin infotext på instagram.

 

Hurvida han faktiskt är vegan eller inte får vi se framöver. Det blir allt mer vanligt att folk blir vegetarianer eller veganer och många av våra influencers väljer bort kött antingen helt eller delvis.

 

Är ni vegetarianer/veganer?

 

Faksimil: instagram/benmitkus

Lämna ett svar