Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Michael “knivmicke” Sjöberg träffar sina barn för första gången på 4 år

2022-08-07 | 15:00 | 0 Kommentarer

Det var efter Micke och Sindys andra son Luna föddes som paret gick skilda vägar. Deras liv var rent kaos och båda två drack mycket alkohol och tog droger.

Båda barnen tog ifrån dom och Sindy fick börja sin resa mot ett nyktert liv. Efter 2 och ett halvt år fick killarna flytta hem till Sindy igen medans Micke fortfarande inte var delaktig varken i Sindys eller barnens liv.

Idag bor båda barnen på heltid hos Sindy och än idag är hon helt nykter och jobbar med att hjälpa andra föräldrar. Man har fått bilden av att hon inte har någon kontakt med Micke men från ingenstans dök han i veckan upp på hennes instagram.

Hon skriver att det här är första gången på 4 år som Micke träffar sina barn. Hon visar på sociala medier hur dom var på Liseberg ihop.

När Sindy och Micke var ett par bestod deras liv av droger, alkohol och bråk. Micke har under sista åren inte varit lika duktig på att få ordning på sitt liv så som Sindy gjort. Men hurvida han är helt ren idag är oklart men han bor i Göteborg och jobbar fortfarande som tatuerare. Oavsett får vi hoppas att dom inte hamnar i en dålig relation med varandra igen då båda tidigare sagt att dom inte är bra för varandra.

 

Lämna ett svar

Flög Emilia Wahlund och hennes dotter hem med Corona?

2022-08-07 | 10:00 | 0 Kommentarer

I början av veckan befann sig Emilia och Marcelo med sin dotter på Kreta i Grekland. Men efter bara 4 dagar i landet valde dom att flyga hem igen då deras dotter hade fått feber.

Marcelo ville stanna tills idag men Emilia valde att boka nya biljetter till häromdagen då hon inte ville vara kvar när dottern var sjuk.

Marcelo frågade samma dag dom skulle åka hem om han skulle resa med Emilia och dottern hem eller stanna kvar själv tills idag. Hans följare var inte alls peppade på hans fråga och han fick en del påhopp.

Hans svar till följarna blev då:

 

“Ej kan folk chilla lite med påhopp? Hur har era föräldrar uppfostrat er när ni attackerar en människa ni inte känner med sånt ni skriver till mig, tycker synd om era mammor och pappor helt ärligt.

Det var en enkel fråga jag ställde och ni fick svara. Elle har inte feber den har gått ner så att kalla mig dålig pappa osv om jag skulle stannat vad fan vet ni? Ni ska bara veta hur mycket ansvar och hur mycket jag gör för Elle, jag gör sånt många av er aldrig kommer få uppleva att er partner offrar.

Hade de varit så att Emilia ville stanna hade ni inte sagt ett jävla skit, men så fort det handlar om en kille då jävlar brinner feministerna till.”

 

Efter några timmar la han upp att han lämnat av Emilia och deras dotter på flygplatsen och att han stannar ensam i Grekland sista dagarna. Men efter bara en timme så skrev han såhär:

 

“Men då ska jag göra många av er besvikna….jag sitter faktiskt på planet hem nu tillsammans med min familj. Yes man är en toffel, vad ska man göra eller bara en jävligt bra pappa och sambo. Nu ska jag njuta över att vi lagt 45 lax för 5 dagar i Grekland.”

 

Samma dag som dom reste hem lade Emilia upp detta:

 

“Blir att åka hem idag istället för söndag eftersom Elle haft feber i 3 dagar nu. Försvann i morse i någon timma men har kommit tillbaka igen nu så känns bäst och tryggast att åka hem.”

 

Men efter att Marcelo fått så mycket hat kring sin fråga om att stanna kvar ensam så gick Emilia in och försvarade honom så som hon gjort så många gånger tidigare.

 

“Alltså herregud nu får ni fan börja bete er? Saker ni skriver till Marcelo/till mig om honom är så jäkla vidriga. Om ni inte vet en hel sanning fråga! Anledningen till att han ens frågade om han skulle stanna kvar igår var för att jag bad honom stanna kvar, vi har betalat mycket pengar för den resan och då tyckte jag att han kunde stanna kvar så åkte jag hem med Elle för att jag ville.

Jag kunde inte slappna av eftersom febern kom tillbaka så hade världens hemlängtan. Så är det någon som ska få skit i denna situation är det ändå jag för denna gång har Marcelo inte gjort ett ända fel. Om folk som skriver “du kunde stannat, så kunde Marcelo åka hem med Elle” men jag ville inte stanna jag ville hem. Jag hade förmodligen velat åka hem tidigare även om Elle inte hade feber, bara att det gjorde det hela 1000 gånger värre och gjorde att jag inte kunde slappna av alls.”

 

 

I och med att Corona fortfarande finns kvar och ännu en gång ökat så borde dom ha tänkt tanken på att testa sin dotter och sig själva innan dom reste hem till Sverige igen. Men Emilia hade inte en tanke på det eftersom Elle bara hade feber men nu ligger både hon och hennes dotter hemma med corona.

Emilias symptom kom först efter att dom hade kommit till Sverige och hon testade positivt igår. Såhär skriver hon om detta:

 

“Sen kan det ju ha varit det Elle hade. Hon hade ju dock bara feber så hade inte en tanke på Corona (hon var feberfri när vi flög hem). Men ändå så glad att jag lyssnade på magkänslan och åkte hem tidigare. Idag har hon dock blivit förkyld så kan ju vara så att vi blev smittade på flyget.”

 

Några timmar efter hon skrev detta visade hon upp att även hennes dotter var positiv på Corona.

Nu flyger jag aldrig och vet inte helt hur situationen ser ut angående att testa sig innan flygning längre. Men eftersom Corona kraftigt finns kvar i världen så borde väll alla som har minsta symptom testa sig innan en flygning?

 

Vad tänker ni i den här situationen borde dom testat sig innan flygningen hem då deras dotter hade feber flera dagar?

Lämna ett svar

Felicia Bergström har skaffat flickvän

2022-08-07 | 06:18 | 0 Kommentarer

Hela veckan har det varit pride firande över hela Stockholm. Och vad passar inte bättre på pride än kärlek? Efter att ha varit singel under hela sin tid som influencer så går nu Felicia Bergström ut med att hon hittat kärleken.

Hon berättar att hon hela sitt liv har hon tyckt att det varit läskigt att dejta. Och det är på grund av att hon varit rädd för att inte bli accepterad. Efter många år gick den här läskiga delen över till rädsla över att bli utnyttjad på grund av sitt yrke.

Men från ingenstans hittade hon kärleken och igår visade hon stolt upp sin flickvän Alex.  Första gången Felicia såg henne var på TikTok, efter det kände hon igen henne på Tinder när hon kom upp som förslag.

Men det var först på secret garden som dom råkade mötas på första gången och hon föll för Alex direkt.

HÄR hittar ni Alex instagram och vill ni kolla hennes TikTok heter hon @aleex_adler

Faksimil: instagram/fellsis och instagram/aleex_adler

Lämna ett svar

5 snabba med Isabella “Jedler” Meisner

2022-08-06 | 10:00 | 0 Kommentarer

Talar C danska eller svenska?

Svar: We speak Swedish, Danish, German and English with him and he knows all the animals in all the languages. But dont say that much actually right now mote than mamma, pappa, faffa och dusch.

 

Vem hjälper er med C när ni jobbar och när du reser?

Svar: Tobias har varit 100% hemma sedan typ maj faktiskt. Så har jag fått passa på att jobba innan jag blev “för gravid”  och kommer inte börja jobba förrän mitten av september. Så oftast är det Tobias som tar hand om familjen nu när jag varit borta lite. Annars brukar hela familjen alltid vara med och nu när vi var i Como på bröllop två dagar så var C kvar i Florence med hans systrar och föräldrar.

Han har lovat att vara hemma hela december för att vara hemma med nya bebisen så jag inte går totalt under av nya förändringen som jag gjorde förra gången.

 

Har ni flyttat från Sverige?

Svar: Yes. Norr om Köpenhamn i Danmark bor vi nu. Är ju dock mycket i Sverige fortfarande men har inga planer på att flytta tillbaka som det ser ut nu. I framtiden kan jag tänka mig Danmark eller Schweiz som bas men gärna en övernattningslägenhet i Stockholm.

 

Whats the best gift you ever received & the best one you ever gave to someone else?

Svar: Tobias is my greatest gift and Nala and M…..

But if you mean superficial things then i have given my friends and boyfriends a few trips over the world. But the best “item” i have given was a necklace on Mr Ts 30th birthday when he got a diamond hamsa.

And well pretty much all the finer things i own is a previous gift from Mr T that spoils me like a little princess.

 

Varför flyttade ni till just Danmark?

Svar: @tkmeisner är dansk och har typ alla sina BFFs här och familj, så det blev ett naturligt steg. Han trivdes inte alls i Sverige och jag är ju lite av en kamelcont så lite äventyr skadar inte i mitt liv. Han är dansk och tysk medborgare så var enkelt.

Bilden tillhör Isabella “Jedler” Meisner

 

Lämna ett svar

Nicole Falciani är gravid

2022-08-06 | 07:43 | 0 Kommentarer

Nicole Falciani och Eric Saade gjorde slut under sommaren 2020 efter ett fem års långt förhållande. Dom stod mitt uppe i bröllopsplaneringen när Eric kom på att han inte längre gillade hennes personlighet.

Uppbrottet tog hårt på Nicole och hon skulle ta en tid för sig själv och läka. Men redan under hösten 2020 gick Nicole ut med att hon träffat en ny kille som heter Adem Berisha. Deras relation gick snabbt och efter bara några månader flyttade paret till Rom.

Nu har dom varit ett par i 2 år och igår igår gick Nicole ut med den stora nyheten. Nicole och Adem väntar sitt första barn.

 

Ett stort grattis till dom blivande föräldrarna.

Lämna ett svar

Therese Lindgren har Autism

2022-08-04 | 20:56 | 0 Kommentarer

“Autism är något du föds med och har livet ut. Att ha autism påverkar ens sätt att vara, tänka och kommunicera med andra.”

 

Såhär beskrivs autism på ett kort sätt och det är just såhär livet för Therese Lindgren och många andra är. Att Therese håller sig mycket hemma/på landet borta från människor är inget hon dolt för sina följare. Snarare tvärtom så har hon varit otroligt öppen med hur hon mår och att hon tycker att det är svårt och jobbigt att gå ut bland platser där mycket folk vistas samtidigt.

Nu har hon lagt upp en video på sin youtubekanal där hon berättar att hon fått veta att hon har autism. Hennes video kan beskrivas som en dokumentär där hon berättar vad hon trodde att autism var innan hon fördjupade sig i ämnet.

 

“Autism är inte en sjukdom utan en så kallad neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Det är något du föds med och som består livet ut. Det handlar om hur din hjärna fungerar och på vilket sätt den hanterar information. Det betyder inte att något är fel på dig, utan bara att du fungerar på ett annorlunda sätt.”

 

Hon har alltid haft en bild av sig själv och hon är samma person fortfarande men ändå inte. Hon har länge undrat om hon är en fyrkantig person som försöker passa in i ett trekantigt samhälle.

 

“Personer med någon form av autism har ofta svårt med socialt samspel och kommunikation. De kan också vara känsliga för stress och olika sinnesintryck. För många är det viktigt att följa bestämda rutiner och göra saker på ett visst sätt.”

 

Hon berättar att den bilden hon haft om sig själv inte alls är den bilden som hennes läkare och psykolog har om henne. När hon läser sina papper från sin utredning så är det inte samma Therese som hon själv har i sitt huvud.

Här är en liten text från hennes utredning:

 

Och här är diagnoserna som hon fick:

 

Hon är inte alls ledsen över den här diagnosen utan tvärtom. Nu när hon vet om allt detta så tror hon att det kommer att hjälpa henne jättemycket för nu kan hon jobba med diagnosen istället för emot den. Hon kan acceptera den hon är och ska nu försöka lära känna den här sidan av sig själv.

HÄR kan ni se hennes video.

 

Här är några tecken på egenskaper hos någon med autism:

• Det kan vara svårt att kommunicera och göra sig förstådd
• Det kan vara svårt att förstå vad andra människor menar
• Det kan kännas stressande med förändringar
• Specialintressen kan ta upp stor del av ens tid
• Över- eller underkänslighet för ljud, ljus, doft och känsel kan förekomma

Lämna ett svar

5 snabba med Antonija Mandir

2022-08-03 | 10:00 | 1 Kommentarer

Hur började du med youtube?

Svar: Min första video var för 5 år sedan. Jag satte bara upp mobilen och började filma och ville testa, jag älskade det, ni älskade det, så jag fortsatte.

 

Höll du på med någon speciell sport som yngre?

Svar: Har spelat fotboll i 8 år, har dansat sedan jag var 13 och varit danslärare i många år. Försökte mig på lite andra sporter men fastnade inte för något annat än fotbollen och dansen.

 

Vad fokuserar du dig mest på just nu i livet?

Svar: Att umgås med de jag älskar och ger mig något i livet. Att göra saker jag skrattar och blir glad av. Utmana mig själv där jag behöver ta egna beslut och förlita mig på mitt egna omdöme.

 

Hur mår du hittills i din fokusera-på-dig-själv-resa?

Svar: Vet ni, vissa dagar skitbra och vissa mindre bra. Men förväntade mig inte en dans på rosor heller så att det skiftar känns normalt och hälsosamt. Jag reflekterar, pratar mycket med mina vänner. Hela hösten är planerad med jobb och nya spännande saker jag signat upp på som jag längtar till. Jag tränar och mår bra i kroppen, ska sälja lägenheten och förhoppningsvis flytta i höst. Ska resa iväg också.

 

Vilken egenskap beundrar du mest i dig själv?

Svar: Min förmåga att få folk att känna sig viktiga.

Bilderna tillhör Antonija Mandir

Lämna ett svar

Nu kan du få extrajobb hos Bingo Rimer

2022-08-03 | 05:44 | 0 Kommentarer

Bingo Rimer och Katrin Zytomierska äger ett varsitt hus på en ö i Stockholms skärgård. Dom spenderar större delen av sommaren i sina hus och även en del av hösten och våren.

Trots att båda gör det mesta själva med sina trädgårdar till husen så söker nu bingo någon som kan hjälpa till.  Han har gått ut med att han söker någon som vill ha ett extrajobb.

Om du ska söka jobbet måste du bo i Bräcke kommun och gilla att rensa ogräs. Utöver ogräs ska personen skruva, handla, klippa, bädda, kratta, fixa och städa.

Känner någon av er att ni vill söka jobbet så maila [email protected]

 

Lämna ett svar

Julia Franzen tar ut en lön på 30 tusen i månaden

2022-08-01 | 22:01 | 0 Kommentarer

För några dagar sedan gick Bingo Rimer ut med att han tar ut en lön på 50 tusen i månaden. Enligt honom går dom åt snabbt men en som inte alls spenderar lika mycket varje månad är hans flickvän Julia Franzen.

Just nu går hennes bolag otroligt bra och hon har gjort miljonvinster. Men trots detta så har hon valt att bara ta ut en lön på 30 tusen i månaden vilket hon enligt sig själv klarar sig bra på.

När hon fick frågan angående sin lön så skrev hon såhär.

“Jag tror folk missuppfattar vad företag omsätter och vad man får i lön. Företaget kan få in flera 100.000 i månaden och göra miljonvinst men att jag ändå bara tar ut 30.000 i lön varje månad. Det klarar jag mig bra på. Lägger bara mina pengar på poolleksaker, hjälpmedel till pappa och Uber.”

 

Här är andra frågor hon svarat på idag.

 

Varför är du privat på instagram? Får man inte mer följare om man är öppen?

Svar: När jag blev privat första gången 2020 så ökade jag med 40.000 följare på 2 veckor utan att vara “aktuell” i något. Finns så många snokare där ute som bara snokar men inte följer (jag är själv sån). Jag älskar att folk måste följa mig för att ta del av mitt liv. Får inget hat alls och tror att mycket beror på det. Alla här inne vill mig väl.

Och med tanke på algoritmen: om 40% ser min story, så vill jag hellre att 40% som följer mig ser min story än att 40% snokare ser den. Jag har extremt bra engagemang med runt 80.000 som ser min story varje dag. Det är ovanligt att hålla en sån jämn hög nivå hela tiden. Är liksom samma nivå som när jag var högaktuell under bachelorette. Är säker på att det beror på att jag är privat.

Så mitt svar är: tvärtom. Vill du öka i följare. Bli privat. Du kommer märka enorm skillnad. Och du slipper troll. Bara positivt helt enkelt.

 

Vad har du för drömmar och mål inom jobb för detta och nästa år?

Svar: Förändra världen. På riktigt. Jag vill få världen att må bättre. Jag har varit på botten och vet hur det är att må skit. Jag vet också att det går att må bra igen. Vi pratar mycket om psykisk ohälsa. Nu är det dags att hitta “lösningen”. Det är det jag jobbar på. Det funkar inte som det är nu med fler som dör i självmord än krig, mord och terrorism tillsammans.

Jag har så mycket jag vill göra inom detta. Därför jag hellre låter någon annan sitta i iMovie och redigera 10 timmar så jag kan utvecklas och komma framåt med mina planer med meningsfulla saker.

Utöver det finns det andra saker jag tycker saknas som jag håller på att utveckla, som jag kanske kommer kunna dela med mig av redan nästa år. Så detta året är målet att frigöra ännu mer tid så jag kan lägga så mycket tid som möjligt på att utveckla olika projekt helt enkelt. Och så blir det mer tv detta året. Roligaste jag vet. Ledordet för detta året är roligt och meningsfullt.

 

Hur klarar du dig på 30k? Alla skönhetsbehandlingar, resor, utemiddagar, väskor, kläder?

Svar: Så fel bild av mig. Jag lever i träningskläder & myskläder. Har på mig “vanliga” kläder en gång i veckan typ. 4 gånger i månaden.  Middagar är också typ max en gång i veckan. Flyg kostar absolut, löshår är en stor utgift. Väskor vill jag dock lägga mer pengar på. Bingo tycker jag unnar mig för lite och jag håller med. Detta året har jag lagt mest pengar på min familj & inredning. Köper hellre flygbiljetter till min familj, en ny elrullstol till pappa eller en cool pool-rutchkana till barnen än en ny Chanel.

Bilden tillhör Julia Franzen

 

 

Lämna ett svar

Nu kan man se “Spökjakt” gratis på youtube

2022-08-01 | 21:33 | 0 Kommentarer

Nu är det 5 år sedan Joakim Lundell och Jonna Lundell startade serien “Spökjakt”. När dom började så lades första säsongen upp på youtube där man kunde se den gratis.

Serien blev så populär så säsong 2 och dom kommande säsongerna efter det sändes på discoveryplu+. Dock behövde man då va medlem för att kunna se serien.

Men nu har dom lagt upp 2 avsnitt på sin youtubekanal och det är dom 2 bästa avsnitten som dom sänt enligt dom.

HÄR kan ni se när dom besöker Blombacka och HÄR kan ni se när dom besöker Ancient Ram Inn.

Säsong 5 av spökjakt kommer ut under hösten 2022.

 

 

Lämna ett svar