Bloggnytt   – Senaste nytt om Sveriges influencers

Svenska
Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Svenska Bloggare

Alltid senaste nytt om
våra svenska influencers

Foki har startat nytt företag

2022-10-05 | 05:52 | 0 Kommentarer

Efter den stora floppen som blev med sitt företag Fokiwa så har Foki hållit sig ifrån att starta något nytt företag. Efter att hon fick sitt andra barn 2019 valde hon att dra sig undan nästan helt från sociala medier.

Under 2020 kom det något inlägg på bloggen här och där och det sista hon uppdaterade var 10 februari (som också var det första inlägget under 2021).

Efter detta har hon helt tagit avstånd från bloggen och har någon gång väldigt sällan delat något på sin instagram. Sedan hon la ner bloggen har hon och barnens pappa gått isär vilket har gjort att hon börjat om helt ensam för första gången.

Men nu efter alla dessa år gick hon ut med härromdagen att hon lanserat ett nytt företag. Detta företag har hon skapat ihop med sin vän Coco Jacoel och företaget heter “Cookie Wookie & The Unicorn Fluff”.

 

 

Det dom startat är en cateringfirma där man kan beställa mat i massor med fina färger som påminner om enhörningens färger.

Här ser ni menyn från deras hemsida.

Faksimil: cookiewookieunicornfluff.com

Dom använder sig inte av några färgämnen utan det dom färgar maten med är detta:

Ett tips om ni själva vill färga maten lila och rosa. Koka rödkål, häll vattnet över nudlarna i 3 min och häll sedan av vattnet. Nu har nudlarna blivit lila och för att få det rosa så ringla citron på så blir det lila rosa.

 

Här kan ni köpa maten som endast finns i Stockholm

 

Vad tror ni om den nya affärsiden Foki och hennes vän startat upp?

Lämna ett svar

Therese Lindgren börjar jobba som influencer 80%

2022-10-03 | 22:28 | 0 Kommentarer

Sedan Therese började som influencer så har hon jobbat med det på heltid. Det har funnit perioder där hon haft pauser men ändå inte jobbat med annat och sista året har hon dragit ner på sin tid på Youtube.

Men sista tiden har det gått ca 2 veckor mellan varje video som hon publicerat och idag lämnade hon ett besked. Hon har nämligen valt att gå  ner från 100% till 80% som influencer och börja jobba med djur.

Hon kommer jobba med djur en gång i veckan och detta helt gratis skriver hon på instagram.

Sedan Therese drog ner på antalet video på Youtube så har det mest varit längre vloggar som kommit upp en gång i veckan eller som nu i slutet varannan vecka. I senaste berättar hon att hon och Anders lagt ett bud på ett hus som ägarna har godkänt.

 

Saknar ni hur Therese kanal var innan eller är ni nöjda med lite längre vloggar?

Faksimil: instagram/therese

Lämna ett svar

Hanna Friberg har slutat med youtube

2022-10-02 | 08:41 | 0 Kommentarer

Att ha det jobb som Influencers har innebär att man måste följa trenderna. Först var det bloggar, sen Instagram, sen Youtube, sen Poddar,  sen Snapchat och nu TikTok.

Dom flesta orkar/hinner inte med alla kanaler så därför väljer dom bort någon eller några. Det är inte många som har kvar sina bloggar och en del har valt bort även Youtube.

En som nu valt bort Youtube är Hanna Friberg som istället börja lägga upp mer på sin instagram och TikTok.

Här kommer lite svar som Hanna delat med sig av sista dygnet om detta, sin relation och sina framtidsplaner.

 

Kommer du att fortsätta lägga upp videos på Youtube eller har du valt att köra insta och podd?

Svar: Man ska aldrig säga aldrig, men jag kände alldeles för mycket press på Youtube att jag till slut inte tyckte att det var kul. Jag har istället börjat göra “små tag a long vloggar” på TikTok istället vilket är så kul. Pratar mycket om mitt liv i podden och försöker hålla det inspirerande och kul här på Instagram. Man kan tyvärr inte vara överallt.

 

Vad är åldersskillnaden mellan dig och Mr big?

Svar: 7 år vilket är sjukt roligt för jag har alltid sagt att jag aldrig någonsin ens skulle kunna tänka mig en yngre kille. Men här står jag. Blir livet någonsin som man tänkt sig?

 

Ska du resa någonstans i höst?

Svar: Just nu ser jag fram emot att jag har ej en enda resa planerad för resten av mitt liv. För vet inte om du missat att jag varit i Köpenhamn, Rom, Milano och Paris under september. Så känner mig rätt färdigrest på ett tag men troligtvis blir det en weekend i London i December och nästa år ska väl premium girls till Mexico eller nåt igen.

 

Vad kostar din hyra och hur stor är lägenheten?

Svar: Äger min lägenhet. Den är 51 kvm.

 

Hur har det gått med dina cellförändringar?

Svar: Har fått tillbaka mina cellförändringar men vi vet ej hur allvarliga dem är och om jag måste göra en till operation/konisering.

 

Vad gjorde du och Mr Big på era första dejter? Vad pratade ni om?

Svar: @cafenizza perfekt första dejt ställe. Mysigt, jättegod mat och goda viner. En av våra första dejter var också skridskor med vänner.

 

Varför kallar du din kille för Mr Big? Folk stör sig.

Svar: Jag förstår inte hur man orkar bry sig om detta? Hur kan man lägga ner sin dyrbara tid på att störa sig? Är inte det helt sjukt egentligen?

 

Tycker du att du och Lojsan förtjänat den kritik ni fått över podden?

Svar: Vi pratar lite om detta i nästa veckas podd. Jag säger bara “jag vet inte vad som är dåligt men jag vet att det är dåligt”.

 

Faksimil: youtube/Hanna Friberg

Lämna ett svar

Janni Deler försvarar sig mot allt hat

2022-10-01 | 22:26 | 0 Kommentarer

Efter att Janni och Jon lade ut sin video om att dom valt att skilja sig strömmade det in hat mot Janni.

HÄR kan ni läsa ett inlägg om den delen.

 

Efter att Jon gick in och försvarade sin exfru och mamman till sina barn så har nu även Janni försvarat sig. Hon har bland annat lagt upp en video på sin youtubekanal där hon förklarar det som blev missförstått i den tidigare videon.

Sen har hon även lagt upp ett tack på instagram för alla fina förstående kommentarer hon fått. Men samtidigt också en bild på sig själv där hon visar sig ledsen och säger att hon mår så väldigt ofta.

HÄR hittar ni videon och här nedan ser ni hennes tack samt förklaring till sitt mående.

Lämna ett svar

Nu finns det möjlighet att jobba för Julia Franzen i Marbella

2022-10-01 | 22:15 | 0 Kommentarer

Som ni vet så bor Julia i Marbella på heltid och Bingo Rimer i Sverige på heltid trots att dom planerar att skaffa barn i framtiden.

Julia kämpar på med sitt bolag som hon har via sina sociala medier och söker nu en person som kan jobba för henne i Marbella. Tjänsten är på heltid här är kravlistan:

*Älska sociala medier

*Vara grym med sociala medier

*Kunna filma, fota och redigera

*Kunna instagram och youtube

*Utbildning eller mycket erfarenhet är ett krav.

 

När det handlar om att vara influencer så har alla börjat från noll helt utan utbildning. Dom borde om någon veta att en utbildning inte alltid väger mer än hur personen i frågan är. Influencers vet att man kan vara grym på sociala medier osv utan varken erfarenhet eller utbildning . Och det borde vara dom som även ger andra utan erfarenhet och utbildning en möjlighet att få visa vad dom kan eller hur tänker ni?

Faksimil: instagram/juliafranzen.se

Lämna ett svar

Joakim Lundell tror inte han kommer vara offentlig så länge till

2022-09-30 | 06:22 | 0 Kommentarer

Tror du inte att du kommer vara en offentlig person så länge till?

Svar: Nej jag är så jävla trött på skiten. Och den masspsykos som verkar drabbat en del av befolkningen där det är viktigare att integrera med om Therese Lindgren har en skinnväska, än att se riktiga problemen vi har i vårt samhälle.

Vet inte om folk bara blundar och fokuserar på nymoralism på internet och woke kultur för att dom inte orkar bearbeta vilka problem vi står inför. Lågkonjuktur, kriminalitet, rädsla, dåligt skyddsnät för utsatta, bristfällig vård. Listan kan verkligen göras oändlig. Sociala medier har blivit något jag absolut inte kan stå bakom längre över huvudtaget.

 

Eftersom du inte vill vara offentlig längre. Kommer ni sluta med youtube?

Svar: Jag och Jonna har sagt att vi kör så länge vi tycker det är roligt och att barnen känner att det är okej och kul att vara med. Sen såklart blir det ju en offentlighet av det vilket är tråkigt, då man egentligen bara vill vara kreativ och sprida glädje. Men mitt mål är tydligt och det är att huvudsaken reggisera och producera långfilm och serier för bio och streaming.

 

Hur mår du ärligt?

Svar: Väldigt mycket upp och ner just nu. Jag försöker distansera mig från sociala medier och att få min hjärna förstå hur liten del av verkligheten det är. Försöker påminna mig om att fokusera på människor som känner mig och inte lägga fokus på människor som inte gör.

Men jag vet var problemet ligger och jag kommer se till att lösa det som skaver. Jag med diagnoser påverkas väldigt snabbt av den splittring och mörker som sociala medier idag tyvärr består av. Så man får hålla sig borta från giftet.

 

Tycker du inte att det är moraliskt fel att a “krigsbild” som omslag för H&S just nu?

Svar: Är just det här jag menar med nymoralismen. Snälla människa kan du inte hitta något vettigare att göra på en söndag än att leta fel? Ska vi skrota hela säsongen för att Ryssland och Ukraina är i krig då menar du eller? Detta spelades in i oktober 2021 kompis.

 

Hur får man det att gå runt? Lever från lön till lön, lämnar inget extra.

Svar: Jag lider verkligen med er alla just nu. Det är extremt tuffa och hårda tider nu, och vi vet inte om vi sätt toppen av detta än tyvärr. Jag har inget bra svar på detta, för enligt mig borde man stegvis justerat räntorna bra mycket tidigare emot inflationen i Sverige. Nu fick vi en höjning med 100 punkter, vilket betyder att styrräntan höjdes med hela 1%. Det kommer bli en extremt jobbig period för många svenskar ekonomiskt framöver.

 

Vad är meningen med livet för dig?

Svar: Att alltid utvecklas och bli bättre människa. Inser idag att jag haft ett väldigt egoistiskt synsätt om man backar tillbaka några år. Ett egoistiskt synsätt är ofta väldigt högljutt och söker sig undermedvetet till drama/konflikter.

Idag har jag ett lugn och ett tyst självförtroende. Jag försöker hela tiden lära mig för att kunna bli den absolut bästa versionen av mig själv. Och att släppa stoltheten och kunna kritisera mig själv för att hela tiden kunna utvecklas.

 

Vad är erat största tips för när barn är trotsigast?

Svar: Utan tvekan tålamod, och det är svårt. Det existerar nog inga föräldrar som inte fått sitt tålamod testat av sina barn. Jag har ett väldigt bra tålamod faktiskt. Många ger upp när man försökt få barnen att äta ordentligt eller göra sina rutiner. Är det viktigt så ger jag mig fan på att om det behövs så ska jag sitta där oberörd i flera timmar om det krävs och behövs. Rutiner är viktigt för alla, speciellt barn.

 

Hur har det känt från att gått från den människan du var förut till den du är nu?

Svar: Är jättestolt över mig själv för hela resan. Men försöker alltid varje dag påminna mig om att resan aldrig tar slut, och att fortsätta utvecklas. Och framförallt att fortsätta lära mig om allt. Läser så otroligt mycket om allt idag och kan fastna flera timmar på kvällen för att utvecklas. En dag i taget och att försöka läsa mig något nytt jag har nytta av i livet varje dag är viktigt för mig.

Om 5 år kanske jag ser tillbaka och tänker att jag ändå fortfarande var långt ifrån klar med mig själv.

 

Hur ska vi få ett stopp på allt hat och all ilska som är just nu?

Svar: Jag önskar verkligen jag hade ett svar kompis. Men det är väldigt mörkt och hatiskt just nu. Jag kommer i alla fall fortsätta att fokusera på att inspirera människor till att förstå varann. Lyssna, argumentera på en bra nivå istället. Man behöver inte tycka lika med varandra. Men att peka ut alla som röstar på SD som aktiva nazister, eller alla som röstar på vänster som kommunister är ingen bra väg att gå.

Det kommer bara splittra människor mer. Vi har demokrati och vi får tycka olika.

 

Hur känner du när folk fortfarande refererar till dig som “Jockiboi”?

Svar: Det är såklart jätte tråkigt att folk inte kan respektera hur jag vill bli tilltalad fortfarande. Men samtidigt är felet hos människor som tilltalar mig som det och inte hos mig.

Det som chokar mig mest är dom människorna som ofta pratar om att alltid tilltala personer rätt, visa respekt, anti-rasism, solidaritet, förtryck över lag som säger Jockiboi. Men folk får säga som dom vill, vill man uppvisa brist på respekt får det stå för dom människorna. Jag vill i alla fall fortsätta visa respekt för mina medmänniskor och sjunker ej till samma nivå.

 

Hur känner du om att de säger dåliga saker om dig och din familj?

Svar: Sånna människor kommer alltid finnas. Det gäller att inte dras ned av det bara. Att fortsätta utvecklas och sprida glädje och kärlek till sina medmänniskor dagligen. Människor mår inte så bra idag med allt som händer i samhället, ekonomin och klimatet. Och det speglas väldigt mycket på sociala medier då människor är extremt hatiska och bittra emot allt och alla i kommentarfält. Det är bättre att lägga mitt fokus på alla fantastiska människor som faktiskt gillar oss och det vi gör på tv och youtube istället för att bry oss om hatiska människor som enbart vill genom ord trycka ner och skada.

 

 

Lämna ett svar

Ben Mitkus startar podd med flickvännen

2022-09-29 | 21:56 | 0 Kommentarer

Nu har dom flesta influencers provat på att podda och en del av dom fortsatte podda medans en stor del valt att sluta efter en tid.

En som n u vill prova på detta ännu en gång är Ben Mitkus som valt att starta en podd med flilckvännen Caroline Johansson. Enligt henne så har dom redan spelat in första avsnittet.

 

Vad tycker ni om par som gör poddar funkar det bra?

Lämna ett svar

Jassica Lauren väntar sitt tredje barn

2022-09-28 | 06:13 | 0 Kommentarer

Ett stort grattis till Jessica Lauren som nu väntar sitt tredje barn med sin partner Fabio Ferreira.

Barnet är beräknat att komma i mars.

Lämna ett svar

5 snabba med Nicci Hernestig. Antonija Mandir och Nina Glimsell

2022-09-26 | 21:45 | 0 Kommentarer

Nicci Hernestig

Vilken stad bor du i?

Svar: Jag bor i Stockholm

 

Om man träffar dig på stan får man ta bild med dig då?

Svar: Självklart, älskar när ni kommer fram.

 

Saknar du något av dina ex? I så fall vem?

Svar: Nej, ex är ett ex av en anledning.

 

Hur vill du ha din nästa relation?

Svar: Jag vill ha en relation som är ömsesidig, att man behandlar varandra med respekt. Någon man dör av skratt med, livet ska vara roligt och spännande. Sen tycker jag att de är otroligt viktigt att båda får sin space och att man saknar varandra liksom och inte är som plåster. Man behöver inte snacka 24/7 för att veta att man bryr sig. Sen känner jag även just nu att nästa relation kommer jag vilja ha privat.

 

Skulle du kunna tänka dig distansförhållande eller är det omkring Stockholm som gäller?

Svar: Absolut kan jag tänka mig att ha ett distansförhållande.

 

 

Antonija Mandir

Vad är det bästa med ditt jobb?

Svar: Att jag tillåts att skapa precis det som dyker upp i mitt huvud. Sån jävla lyx jag hade blivit galen annars.

 

Vad är du mest tacksam över just nu?

Svar: Att jag efter uppbrottet öppnat upp mina ögon och varit mer mottaglig för andra människor och relationer. Jag har fått så mycket nya kompisar under sommaren och typ hittat mig själv mer än vad jag trodde att man kunde göra.  Inom karriären så är jag så glad att jag får göra mer Tv, verkligen min grej.

 

Saknar du sitt och Jacks förhållande?

Svar: Nej. Det var ju en spännande tid för oss i karriären och allt som hände. Vi båda har gått vidare med våra liv och den tiden vi hade var menad att vara som den var. Jag kan nog prata för oss båda när jag säger att vi är tacksamma för den tiden, men livet går vidare.

 

Hur känns det att vi ska få se vad du har varit och spelat in? Kommer du skämmas?

Svar: Skäms aldrig för något jag spelar in. Känns jättespännande faktiskt. Har gjort så märkliga och läskiga grejer och vill bara att ni ska få se allt nuuuu.

 

Bästa med dina föräldrar?

Svar: Att de skilde sig.

 

Nina Glimsell

Vad var det som gjorde att det kändes rätt att skaffa barn med just den killen du har nu?

Svar: Jag är äldre, mer trygg i mig själv, mer självsäker, mår bättre och lever ett hälsosamt liv (alltså inte kost haha, utan bra människor runt mig, bra vardag, lägger tid på det som betyder etc). Så det startade med mig själv och sen på det träffade jag min kille som var lugn, mogen, aldrig någonsin gjort mig osäker, aldrig fått mig att tro att han vill annat, aldrig fått mig att bli svartsjuk eller annat osäker. Alltid varit säker på det han vill och också visat det. Så det var första gången jag kände på riktigt, att jag kunde tänka mig att skaffa barn.

 

Vad har du för framtidsplaner?

Svar: Just nu att vi ska hitta vårt drömhus. Vi letar för fullt och ska tex på visning på söndag. Sen efter det, dop för vår gosfis och efter det bröllop. Det är våra planer just nu. Och inom jobb, massvis skojsit, ett släpp som kommer om ett tag, garanterar att ni kommer gilla det.

 

När köpte ni huset ni har?

Svar: Får alltid så många frågor om hur vi bor så kan sammanfatta till er här, förstår 100% att man kanske inte fått en uppfattning och fick dessutom en fråga förra gången om vi bara är i sovrummet.  Brukar alltid ta bild när jag och Pheonix ligger i sängen när han napar. Men såhär ligger det till.

Vi hyr mina svärföräldrars ena hus, de har två, ett som vi hyr och ett ute på öarna så vi har möjlighet att bo i det ena medans vi letar efter vårt egna hus, vilket vi är så tacksamma för. Vi har till och med gjort om två rum (sovrum + kontor med garderober) som blev helt vår inredning och stil. Men självklart använder vi hela huset, jag fotar och filmar bara inte i resterande av huset för de har foton på deras barn, familjen, barnbarn på väggarna osv, jag har bara känt att de är deras privata hem om ni förstår, och jag delar mycket av mig men låter andra få ha sitt privata privat, så det är därför det inte blivit något med housetour osv men vi är så nära att köpa vårt egna hus nu, vi letar och jämför massvis, vi är noga då vi vill att Phoenix ska växa upp i området vi väljer, vi ska inte behöva flytta efter de närmaste åren utan vi vill ha ett perfekt som vi kan bo i länge. Men jag tror vi landar rätt, så när vi flyttar till vårt egna hus då blir det så klart en housetour, inredning etc. Kommer visa allt.

 

Hur många barn vill du ha?

Svar: Vi känner oss nöja med Phoenix som det ser ut just nu.

 

Har du något tips mot gravid illamående?

Svar: Omg lider med dig. Jag hade sinnessjuk illamående hela första och halva trimestern men jag åt lergigan 3-4 gånger under dagen och sen till natten, det var det enda som hjälpte och att småäta, inte vara hungrig men prata med din barnmorska.

 

Bilderna tillhör Nicci Hernestig, Antonija Mandir och Nina Glimsell

Lämna ett svar

Lisa Anckarman i Sveriges största kändistävling “Herre på täppan”

2022-09-25 | 09:06 | 0 Kommentarer

I år är det ännu en ny kändistävling som kommer släppas på tv. Det nya programmet heter “Herre på täppan” där 40 kändisar tävlar om att få dra hem vinsten.

Det kommer vara totalt 39 tävlingar och det enda dom behöver göra är att inte komma sist i tävlingarna.  Som det ser ut så finns det ingen vinst för vinnaren att hämta ut men att dom ändå valt att delta i tävlingen.

En av deltagarna är Lisa Anckarman och hon skriver på instagram att hon går på kryckor efter en av tävlingarna hon varit med i.

Programmet kommer visas på kanal 5 senare i höst med Carina Berg som programledare.

Bland deltagarna ser vi bland annat Bingo Rimer, Daniel Paris och Lisa Anckarman.

Här kommer hela deltagarlistan:

Alvaro Estrella

Anette Norberg

Angela Praxedes

Anna Book

Annie Moreau

Armand Krajnc

Bathina Philipson

Bingo Rimér

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson

Caroline Aronsson

Caroline Kronqvist

Cecilia Ehrling

Dag Tolstoy

Daniel Paris

Elin Härkönen

Elina Raeder

Erica Johansson

Erik Lundin

Fanny Melin

Izabella Andersson Acimovic

Joy M´Batha

Manoel ”Junior” Marques Lerin

Lisa Anckarman

Mackan Edlund

Magnus Hedman

Marcus ”Mcuze” Johansson

Martin Melin

Maxine Nordlindh

Mikaela Laurén

Martin Edlund

Nemo Hedén

Petter Kjellén

Renaida Braun

Robert Andersson

Sandra Dahlberg

Sigrid Barany

Simon Lindström

Tobbe Blom

Tobias Karlsson

Vilma Davidsson

Bilden tillhör aftonbladet.se

Lämna ett svar