- Senaste nytt från kändispressen

Annica Englund blev slagen i skolan

<<< Tillbaka

Annica Englund blev slagen i skolan

Body: 

Annica har som många andra börjat kolla på serien SKAM och detta har gjort att hon börjat tänka på sin egen skoltid. Hon berättar nu öppet i bloggen om hur hon blev mobbad i skolan men också om hur hon mobbade andra när hon väl bytte till en ny skola.

Det var en kille som var ett år älde som slog henne och varje morgon gick hon fram till honom så att hon kunde få det första slaget varje dag avklarat. Hon tror att hon började mobba andra för att "ge igen" för att hon själv blev mobbad men att det gick ut över fel personer.

Allt det hon gått igenom har gett henne ångest och hon känenr att hon inte duger men nu har honbörjat prata med någon vilket hjälper henne.

HÄR kan ni läsa hela hennes inlägg

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil:finest.se och annicaenglund.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Bloggarnas mest sedda videos på youtube

26 juni, 2017 | 21:16

Eftersom youtube har tagit över internet allt mer och bloggarna blir allt fler som satsar på youtube så tänkte jag att vi gräver lite i arkivet. Här nedan ser ni bloggarnas mest sedda videos på youtube.

Har ni någon favorit video som någon bloggare lagt upp genom åren?

 

Kenzas nya header

26 juni, 2017 | 20:47

Nu har Kenza uppdaterat sin header till en ny lite mer somrig bild.

 

Vad tycker ni Hiss eller Diss?

Grattis Steffi

26 juni, 2017 | 15:17

Trots att Steffi inte längre bloggar så har hon varit känd runtom i bloggvärlden under många år. Så ett stort grattis till Steffi som idag fyller 24 år och om ni vill önska henne grattis så hittar ni hennes instagram R.

Hon och Isabelle växte ifrån varandra men om man kollar på deras sociala medier så verkar dom umgås lite mer nu än på länge.

Varför hjälper inte Hugo till?

26 juni, 2017 | 9:18

Ännu en gång så  har Hugo lagt upp en video på instastory där han visar att han hellre filmar än att göra något åt situationen han filmar. I videon så ser man att barnvagnen med Leonore i har ramlat bakåt men hon verkar inte ledsen.

Molly står och tittar på, Paula knyter skorna och Hugo filmar medans han väntar på att Paula ska knyta klart skorna och plocka upp vagnen.

Bilderna här nedan är printscreens från Hugos instastory

 

Hur hade ni reagerat om det var ni och eran partner väljer att filma istället för att hjälpa till att ta upp vagnen när barnet ligger kvar i den?

Blondinbella har blivit vän med killen som lade ut bilden på instagram

26 juni, 2017 | 9:11

Härromdagen så lade en kille vid namn Randy Goldberg upp en bild från sin semester i Italien. Det han dock inte visste var att på bilden kunde man se Blondinbella med en man och bilden hamnade runt på både skvallerbloggar och nyhetssidor.

Men en sak som nu verkar lite märklig är att Blondinbella lagt upp en bild på henne och Randy där hon skriver att hon haft en rolig kväll med Randy och avslutar med en smiley som gör ett hjärta.

Antingen så har hon kontaktat honom på hotellet efter att ha sett allt som står på media eller så har han kontaktat henne och berättat om att han råkade få med henne på bild.

 

Varför tror ni att Blondinbella från ingenstans väljer att umgås med en man som hon inte känner efter att det kommit ut bland media att han fått med henne på bild? Tror ni att hon kan ha gjort så för att han inte ska ta mer bilder där hon och hennes vän är med på bild?

 

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

måndag 26 juni 2017