Anders Borg skiljer sig – och går vidare med Dominika Peczynski

Sedan en tid före jul har Anders Borg haft en romantisk relation med PR-kvinnan och före detta artisten Dominika Peczynski. Det berättar den förre finansministern för Expressen efter att Hänt Extra kommit med avslöjandet.
– Man kan inte styra över livet och känslorna, säger han. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2015-02-17 kl 08:24 |

ProvaPremium

På måndagen släpptes kärleksbomben. Den förre finansministern Anders Borg, 47, har inlett ett förhållande med PR-konsulten och tidigare Army of Lovers-medlemmen Dominika Peczynski, 44. 

Efter att Hänt Extra tryckt upp nyheten på sin förstasida ringde Borg själv upp Expressen för att lämna en kommentar. Han berättar för tidningen att han och hans hustru bestämt sig för att gå skilda vägar och att de gemensamt lämnat in sin skilsmässoansökan.

Bild 1 av 3

Anders Borg kommer med ett nytt chockbesked till Dominika Peczynski.
Bild 2 av 3

Anders Borg och hans fru går nu skilda vägar.
Bild 3 av 3

Dominika är bland annat känd för att ha varit en av medlemmarna i Army of Lovers. Hon har också varit programledare i TV3 och Kanal 5.
– Nu ligger mitt fokus naturligtvis på att säkra tryggheten för min familj. Och jag ska göra allt för att ha en bra relation till min hustru, och säkra att barnen är trygga. Vad som gäller för framtiden så är det helt enkelt så att man inte kan styra över livet och känslorna, utan vad som nu sker får framtiden helt enkelt utvisa, säger den förre finansministern och förklarar att han inte vill gå in närmare på relationen med Peczynski.