Gunilla Perssons och Johannes Brosts romans var en otrohetsaffär

Idag ångrar båda att relationen ens ägde rum. Men på det glada 1980-talet hade Gunilla Persson och Johannes Brost några riktigt romantiska dagar tillsammans. Nu visar det sig dock att romansen var en otrohetsaffär – eftersom Hollywoodfrun var gift.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2014-10-10 kl 12:10 |

ProvaPremium

I sin självbiografi ”Dö inte nyfiken” berättar Johannes Brost, 68, intima detaljer om sin relation med Hollywoodfrun Gunilla Persson, 54. I boken skriver han bland annat att han inte kunde slita blicken från hennes ben och att hon var oerhört vacker på den tiden.

Skådespelaren berättar också om den resa paret gjorde till Västindien i slutet av 1980-talet. Problemet var bara att Gunilla egentligen inte var singel vid tillfället då hon träffade Johannes. Hon var gift med den amerikanske revisorn Stephen Linville, 60, som satt hemma i Dallas och väntade på Gunilla när hon var på äventyr med ”Rederiet”-skådisen, skriver Expressen Extra.

Bild 1 av 2persson1 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla och Johannes var på en gemensam semester i Västindien på 1980-talet. Under samma period var Hollywoodfrun gift med en annan man…
Bild 2 av 2persson4 - Stoppa Pressarna

… vilket hon förnekar idag genom att hävda att de redan var separerade.