Hon är Fredrik Reinfeldts senaste romans

Glöm Kristin Kaspersen. Nu pekas politikerkollegan ut som Fredrik Reinfeldts nya flamma.
– Han bad mig och jag sa ja, säger hon. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2015-02-05 kl 15:34 |

ProvaPremium

Under hela hösten gick skvallret – Fredrik, 49, och Kristin Kaspersen, 45, har en hemlig romans.

I slutet av december förnekade dock TV-profilen att någon fling skulle ha ägt rum:

Bild 1 av 2fredrik reinfeldt6 - Stoppa Pressarna

Fredrik Reinfeldt påstås ha inlett en affär med sin före detta presschef Roberta.
Bild 2 av 2fredrik reinfeldt4 - Stoppa Pressarna

Han kopplades tidigare ihop med Kristin Kaspersen.
– Har hört det flertalet gånger. Rätt trött på det. Har träffat honom några gånger i Nyhetsmorgonstudion då jag intervjuat honom, men that´s it. Så det är ett rykte som det inte finns någon som helst sanning i, sa Kristin till Hänt i veckan då.

Under samma veva var det även prat om att Fredrik och ex-hustrun Filippa, 47, var på väg att återförenas då de ska ha tagit sällskap till och från en 50-årsfest.
– Det första jag tänkte var: ”Wow de är tillsammans igen”. De var så fina och såg nykära ut, berättade ett ögonvittne från festen.

Men nu verkar allt skvaller vara struntprat. Fredrik kopplas nämligen numera ihop med kollegan Roberta Alenius, 36, som tidigare arbetat som hans presschef. Paret har arbetat tillsammans i åtta år och det ska från och till ha spekulerats i en eventuell romans mellan dem. När Fredrik i höstas avgick som partiledare för Moderaterna för att istället lämna över till Anna Kinberg Batra, 44, startade han ett eget bolag där Roberta fått en roll som suppleant i styrelsen, skriver Hänt i veckan. Då det enligt bolagsprotokollet bara är just de två som finns i bolaget har romansryktena tagit fart på allvar.