”Idol”-Mollie Lindén om depressionen: ”Jag var på en mörk plats”

Nu gör hon succé i ”Idol”, men perioden innan var en mardröm för Mollie Lindén.
– Jag trodde inte att man kunde hamna på en sån mörk plats, berättar hon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2014-10-03 kl 07:00 |

ProvaPremium

Redan under hennes första audition i höstens säsong av ”Idol” på TV4 fick juryn såväl som TV-tittarna nys om Mollies, 18, skakiga relation.

Under framträdandet berättade hon att hon tillägnade låten hon skulle sjunga till sin pojkvän Adrian Selmani, 19, som hon för tillfället hade ett uppbrott från. Tack vare sin vackra röst och rörande berättelse charmade hon juryn och tog sig vidare. Nu är hon framröstad till en av de tolv finalisterna och tävlar om det åtråvärda skivkontraktet.

Bild 1 av 3mollie1 3 - Stoppa Pressarna

Idag mår Mollie bra, men perioden innan "Idol" var mörk.
Bild 2 av 3mollie4 1 - Stoppa Pressarna

Det är tufft för sångerskan att vara borta från pojkvännen.
Bild 3 av 3mollie5 1 - Stoppa Pressarna

Mollie är en av finalisterna i "Idol".

Det var en period innan ”Idol” drog igång som Mollie och Adrian gjorde slut, och för Se & Hör berättar hon nu om hur hon mådde under den perioden:
– När förhållandet tog slut efter tre år kunde jag varken äta eller plugga. Jag trodde inte att man kunde hamna på en sån mörk plats.

Mollie berättar att hon i samband med TV-programmet hittade tillbaka till sig själv och blev mer ödmjuk som person. En av anledningarna till att Adrian gjort slut var nämligen för att Mollie hamnat i fler kretsar och ”blivit kaxig”.
– Efter min audition förändrades allt. En vecka efter det började vi umgås försiktigt som vänner. Nu är vi ett par igen, berättar Mollie.