”Paradise”-Saga Scott om kärleken till Kristian Täljeblad

I ”Paradise Hotel” är Kristian Täljeblad som besatt av Saga Scott – men får inte speciellt bra respons. Utanför dokusåpan är rollerna ombytta.
– Jag är kär i Kristian nu. Han har alla rätt, säger Saga.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2014-09-12 kl 12:26 |

ProvaPremium

Härom veckan var det förra årets ”Paradise”-deltagare Samir Badran, 23, Saga Scott, 25, var mest taggad på att sätta tänderna nu. Men nu har hon ångrat sig.

Istället är det deltagarkollegan Kristian Täljeblad, 24, hon fått upp ögonen för. Trots att hon i programmet gång på gång dissar honom har hon nu insett att hennes känslor för norrlänningen är äkta.

Bild 1 av 2para4 1 - Stoppa Pressarna

Efter "Paradise Hotel" har Saga fått riktiga känslor för Kristian.
Bild 2 av 2para5 1 - Stoppa Pressarna

Saga och Kristian var bildare ett par under en kort period i serien. Efter det var Kristian som besatt av henne.
– Jag är typ kär i Kristian nu. Han har alla rätt, säger Saga till Expressen och fortsätter:

– Jag pratade med honom i telefon förra veckan och jag började störtböla för att jag fucking saknar honom. När jag ser hur elak jag är mot honom på tv får jag ångest. Jag orkar inte.

Trots att Kristian var tokig i Saga under inspelningarna i Mexiko har han sedan hemkomsten gått vidare – med en annan tjej.
– Jag var förälskad i Saga inne på ”PH”, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Hon är en bra tjej och det som hände på ”PH” kommer vi alltid att dela. Men när jag kom hem kände jag att jag saknade mitt ex som fan, att det är henne jag vill träffa och vara med.