Polisens spaningsbild på TV4-Jennys angripare

Så ska ”Jenny-mannen” gripas.

Den misstänkte våldsverkaren som brutalt överföll TV4:s Jenny Strömstedt ringas in.

Nu finns en unik spaningsbild att tillgå.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2019-11-06 kl 20:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har länge försökt utröna sanningshalten i Jenny Strömstedts, 47, ifrågasatta krönika som publicerades i Expressen den 22 juni i år.

I krönikan påstår Jenny Strömstedt att hon blivit överfallen av en för henne okänd man som ska ha givit henne en ”stenhård knytnäve rakt i höger njure”. Smällen var så kraftig att programledaren tvingades ”spana efter blod i urinen ett par dygn”.

Bild 1 av 14

Här är fantombilden av den hänsynslöse våldsverkaren, den så kallade "Jenny-mannen", som brutalt misshandlade TV4-profilen.
Bild 2 av 14

Jenny Strömstedt har i sin Expressen-krönika berättat om hur hon attackerades under en cykeltur.
Bild 3 av 14

Jenny Strömstedt har valt att inte svara på några frågor kring den uppgivna misshandeln vilket naturligtvis är förödande för hennes trovärdighet.
Bild 4 av 14

Jenny och Niklas Strömstedt uppskattar inte Stoppa Pressarnas granskning.
Bild 5 av 14

Niklas Strömstedt stöttar sin hustru Jenny som just nu genomgår en tuff tid. Kanske han sjunger en liten trudelutt?
Bild 6 av 14

Stoppa Pressarna publicerade nyligen en gärningsmannaprofil av mannen som attackerade Jenny Strömstedt. Det är spännande läsning.
Bild 7 av 14

"Jenny-mannen" har psykopatiska drag och kan vara mycket farlig.
Bild 8 av 14

Leif GW Persson kan undervisa sin programledarkollega om hur det fungerar med gärningsmannaprofiler och fantombilder.
Bild 9 av 14

Här är fantombilden på Chris O'Neill när han hade snaggad frisyr. Samma polisman har nu hjälpt till att fram en fantombild av "Jenny-mannen".
Bild 10 av 14

Här är fantombilden på "Jenny-mannen". Har du sett honom? Kontakta omedelbart polisen.
Bild 11 av 14

Om vi har tur kan Stoppa Pressarnas fantombild samt gärningsmannabeskrivning hjälpa Jenny Strömstedt att få ett avslut på det fasansfulla.
Bild 12 av 14

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta sedan 2011. Maken har naturligtvis stöttat sin fru efter det hemska överfallet.
Bild 13 av 14

Jenny Strömstedt har efter Stoppa Pressarnas granskning plötsligt slutat skriva krönikor i Expressen. Vad detta beror på vill tidningen inte kommentera.
Bild 14 av 14

Här är den ifrågasatta krönikan där Jenny Strömstedt påstår sig ha blivit misshandlad. Hon vägrar svara på frågor om den.

Programledaren för ”Nyhetsmorgon” och ”Brottsjournalen” har konsekvent vägrat att tala med media om sin ifrågasatta krönika. Det finns personer som hävdar att TV4-profilen ljuger, att hon i det läget väljer att hålla tyst kan te sig lite mysteriöst och i någon måtto även graverande.

Stoppa Pressarnas ambition är att utröna sanningen och i vår journalistiska strävan att komma fram till denna har vi utfäst en saftig belöning på 250 000 kronor till den som kan lämna ett avgörande tips så att gärningsmannen kan gripas och lagföras.