Kate Moss hångelfest med Harry Styles

Det skiljer 20 år mellan stjärnorna. Det hindrade inte Kate Moss att kyssa Harry Styles på en kändisfest i London nyligen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2014-11-12 kl 16:02 |

ProvaPremium

Supermodellen, klädd i en rosa fjäderboa, var på ett strålande humör när hon besökte societetsklubben Annabell’s som firade sitt 50-årsjubileum. 

Under middagen fick Kate Moss, 40, flickidolen och One Direction-sångare Harry Styles, 20, till bordet. Och det var något som hon verkligen upskattade. 

Bild 1 av 4katemoss stor1 1 - Stoppa Pressarna

Harry Styles och Kate Moss kysstes på en kändisfest.
Bild 2 av 4katemoss stor2 - Stoppa Pressarna

Här syns de under middagen. Bilden är tagen av Mel C som också skymtar längst fram.
Bild 3 av 4katemoss stor3 - Stoppa Pressarna

Kate Moss stal fotografernas uppmärksamhet.
Bild 4 av 4katemoss stor4 - Stoppa Pressarna

Harry Styles har omgärdats av en hel del gayrykten.
– Redan under middagen kunde ögonvitnnen på plats bevittna hur stjärnorna hade svårt att slita händerna och blickarna från varandra, skriver Hänt i veckan som rapporterar om hur flera kyssar sägs ha utdelats mellan paret. 

Det är förmodligen för tidigt att spekulera i en romans eftersom Harry Styles lämnade lokalen innan Kate, som stannade kvar på festligheterna tills halvfyra-tiden på morgonen. 

Harry Styles, som omgärdas av en mängd gayrykten, har tidigare kopplats samman med både Taylor Swift, 24, och Kendall Jenner, 19. Under tre månader var han som 17-åring tillsammans med programledaren Caroline Flack, 34. Paret gick skilda vägar i februari 2012.