Eva O’Neill i jättebråk med prinsessan Sofia

Nu är måttet rågat!
Eva O’Neill angriper prinsessan Sofia i skarpa ordalag.
Den gamla jetsetdamen tycker att den svenska kungligheten skämmer ut sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-07-18 kl 18:32 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 35, har hyllats världen över för sin insats i den svenska sjukvården.

Den vackra kunglighetens arbete på Sophiahemmet har framhållits av WHO:s generalsekreterare som ett mycket bra exempel på hur kampen mot coronapandemin ska föras.

Bild 1 av 8

Eva O'Neill är mycket upprörd över att prinsessan Sofia inte stannar hemma med barnen utan istället arbetar i sjukvården.
Bild 2 av 8

Eva O'Neill och prinsessan Madeleine har en något ansträngd relation i vanliga fall, men nu framhåller Sudet-tyskan Madeleine som en bra mor som är hemma med barnen under coronapandemin.
Bild 3 av 8

Prinsessan Sofia och Eva O'Neill har en bra relation.
Bild 4 av 8

Eva O'Neill och prinsessan Madeleine är för väluppfostrade för att ryka ihop men det behövs ingen is i drinkarna när de ses.
Bild 5 av 8

Kungen och Silvia har stor respekt för Eva O'Neill som har en förmåga att faktiskt skrämma dem lite.
Bild 6 av 8

Eva O'Neill kan vara mycket bestämd när hon vill ha sin vilja igenom och det var nära att hon såg till att kungafamiljen bröt helt med Fröken Sug.
Bild 7 av 8

Madeleine försöker undvika sin svärmor så mycket hon kan.
Bild 8 av 8

Tord "Tosse" Magnuson uppges ha engagerat sig och försöker medla i bråket mellan Eva O'Neill och prinsessan Sofia.

Prinsessans hårda jobb i vården har uppmärksammats i medier från USA till Indien och frågan är om någon svensk kunglighet rönt lika mycket internationell uppskattning sedan framlidne greve Folke Bernadottes insatser med de vita bussarna i slutskedet av andra världskriget och hans medlingsinsats i det dåvarande Brittiska protektoratet Palestina.

Men alla i kretsen kring kungafamiljen är inte lika nöjda. Stoppa Pressarna erfar att Chris O’Neills, 45, mamma Eva O’Neill, 80, är rosenrasande på prins Carl Philips, 41, plikttrogna hustru.
– Det passar sig inte för en kunglighet att ”smutsa” ner sig på det där viset, ska Eva O’Neill ha sagt, uppger en källa för Stoppa Pressarna.