Kändiskvinnans öppna stöd till David Hellenius

Ett fint stöd i den svåra stunden.
Nu avslöjar Margaux Dietz sin vänskap med David Hellenius.
Hon finns där för den plågade programledaren under hans tunga kris.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-07-12 kl 06:34 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om de svårigheter som David Hellenius, 46, just nu genomgår.

Den populäre TV4-stjärnan är anfäktad obehagliga rykten, till en början var de allvarliga uppgifterna något som mest förekom på chatforum och i enskilda mailkonversationer bransch-kolleger emellan. Men efter ett par dygn eskalerade ryktesspridningen och TV4:s ledning har haft hemliga krismöten om situationen kring David Hellenius, något som Stoppa Pressarna kunde avslöja.

Bild 1 av 6david hellenius stod dietz stor 2 - Stoppa Pressarna

Youtubern och influencern Margaux Dietz väljer nu att öppet visa sitt stöd för David Hellenius som omgärdas av otäcka rykten.
Bild 2 av 6david hellenius tv4 kvinnan stor 2 - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har intervjuat medarbetare på TV4 som är kritiska till hur ledningen hanterar frågan med Hellenius. Kvinnan på bilden är mycket besviken på vd Casten Almqvist och hon avser att gå till facket.
Bild 3 av 6david hellenius tv4 krismote stor2 7 - Stoppa Pressarna

TV4 skakas återigen av en kris kring ett av deras största namn. David Hellenius omgärdas av otäcka rykten samtidigt som kanalledningen är anmärkningsvärt passiv.
Bild 4 av 6david hellenius gym stor4 - Stoppa Pressarna

David Hellenius försöker nu hitta tillbaka till vardagen med hjälp av träning. Stoppa Pressarnas fotografer fångade honom på väg till gymmet.
Bild 5 av 6david hellenius gym stor 2 - Stoppa Pressarna

David Hellenius är mycket uppbragt över de rykten som omger honom.
Bild 6 av 6david hellenius stod dietz stor1 - Stoppa Pressarna

David Hellenius och Margaux Dietz träffades i "Let's dance" 2018 och nu väljer hon att öppet stötta sin vän.

Det ska understrykas att det endast handlar om rykten, och enligt flera av varandra oberoende personer förnekar inte bara David Hellenius de påstådda uppgifterna – han är även rasande över att han pekas ut.
– David är en schyst kille och förtjänar absolut inte att hängas ut på det här sättet. Det här är bara för att han är känd och framgångsrik, då blir det så himla lätt hänt att man blir föremål för spekulationer och anklagelser av allehanda slag, jag vet att David är riktigt förbannad på grund av det här, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Det är inte bara David Hellenius som påverkas av det otäcka tisslet och tasslet, även hans hustru Renée Nyberg, 54, påverkas och hon har heller inte fått officiellt besked om hennes programserie ”Renées brygga” får en förlängning eller ej.

David Hellenius försöker nu hitta tillbaka till en vardag, ett sätt att åter hitta rutinerna är med hjälp av träning. Stoppa Pressarna kunde visa exklusiva bilder på David när han är på väg till gymmet.

Och han har även ett fint stöd från sina vänner. En vän som gör allt hon kan för att stötta ”Let’s dance”-stjärnan är Margaux Dietz, 29. Influencern var med som tävlande i ”Let’s dance” 2018.

Hon umgås även privat med David Hellenius och nu väljer hon att öppet visa sitt stöd för den skandaliserade programledaren. Margaux har lagt upp en bild på Instagram story där hon visar att hon spelar padel med programledaren.

För David Hellenius måste det kännas skönt att hans kända vänner är beredda att offentligt visa att de stöttar honom trots de otäcka rykten som omger honom.
– Det har blivit två paddel-pass. Jossan och jag har numera en stående veckotid mot Boris och David och hittills har killarna förlorat varje gång, skriver Margaux i inlägget på sin blogg, rapporterar Hänt.