Kändiskvinnans öppna stöd till David Hellenius

Ett fint stöd i den svåra stunden.
Nu avslöjar Margaux Dietz sin vänskap med David Hellenius.
Hon finns där för den plågade programledaren under hans tunga kris.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-07-12 kl 06:34 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om de svårigheter som David Hellenius, 46, just nu genomgår.

Den populäre TV4-stjärnan är anfäktad obehagliga rykten, till en början var de allvarliga uppgifterna något som mest förekom på chatforum och i enskilda mailkonversationer bransch-kolleger emellan. Men efter ett par dygn eskalerade ryktesspridningen och TV4:s ledning har haft hemliga krismöten om situationen kring David Hellenius, något som Stoppa Pressarna kunde avslöja.

Bild 1 av 6

Youtubern och influencern Margaux Dietz väljer nu att öppet visa sitt stöd för David Hellenius som omgärdas av otäcka rykten.
Bild 2 av 6

Stoppa Pressarna har intervjuat medarbetare på TV4 som är kritiska till hur ledningen hanterar frågan med Hellenius. Kvinnan på bilden är mycket besviken på vd Casten Almqvist och hon avser att gå till facket.
Bild 3 av 6

TV4 skakas återigen av en kris kring ett av deras största namn. David Hellenius omgärdas av otäcka rykten samtidigt som kanalledningen är anmärkningsvärt passiv.
Bild 4 av 6

David Hellenius försöker nu hitta tillbaka till vardagen med hjälp av träning. Stoppa Pressarnas fotografer fångade honom på väg till gymmet.
Bild 5 av 6

David Hellenius är mycket uppbragt över de rykten som omger honom.
Bild 6 av 6

David Hellenius och Margaux Dietz träffades i "Let's dance" 2018 och nu väljer hon att öppet stötta sin vän.

Det ska understrykas att det endast handlar om rykten, och enligt flera av varandra oberoende personer förnekar inte bara David Hellenius de påstådda uppgifterna – han är även rasande över att han pekas ut.
– David är en schyst kille och förtjänar absolut inte att hängas ut på det här sättet. Det här är bara för att han är känd och framgångsrik, då blir det så himla lätt hänt att man blir föremål för spekulationer och anklagelser av allehanda slag, jag vet att David är riktigt förbannad på grund av det här, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.