• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: [email protected] – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Annica Englund blev slagen i skolan

<<< Tillbaka

Annica Englund blev slagen i skolan

Body: 

Annica har som många andra börjat kolla på serien SKAM och detta har gjort att hon börjat tänka på sin egen skoltid. Hon berättar nu öppet i bloggen om hur hon blev mobbad i skolan men också om hur hon mobbade andra när hon väl bytte till en ny skola.

Det var en kille som var ett år älde som slog henne och varje morgon gick hon fram till honom så att hon kunde få det första slaget varje dag avklarat. Hon tror att hon började mobba andra för att "ge igen" för att hon själv blev mobbad men att det gick ut över fel personer.

Allt det hon gått igenom har gett henne ångest och hon känenr att hon inte duger men nu har honbörjat prata med någon vilket hjälper henne.

HÄR kan ni läsa hela hennes inlägg

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil:finest.se och annicaenglund.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella har redan ändrat sig angående att skaffa barn

21 oktober, 2017 | 7:34

Den 29:e juli så skrev Blondinbella i sin blogg att om hon träffar en kille i framtiden som inte vill ha barn så är det ok då hon har två barn. Men hon skriver också att hon kan tänka sig att skaffa fler barn om hon träffar någon som hon vill ha barn med.

Nu har hon dock skrivit i sin blogg att hon definitivt vill ha fler barn i framtiden men att hon har mycket som hon vill hinna göra innan hon skaffar barn igen. När hon och Odd var gifta så skulle hon skaffa ett till barn när dom omsatte 100 miljoner i bolaget men nu har hon ökat det till en halv miljard. Hon skriver också att när nästa barn kommer så vill hon kunna pausa jobbet mer för att kunna vara mer me sin familj.

 

Hennes läsare tycker att det är väldigt konstigt hur hon kan pendla så snabbt från att kunna nöja sig utan fler barn till att hon verkligen vill ha fler.

Samir och Viktor släpper en ny låt

21 oktober, 2017 | 7:23

Nu har Samir och Viktor gått ut med att den 3:e november så släpper dom sin nya låt som heter "Rakt in i kaklet".

Vad tycker ni om killarnas tidigare låter?

Grattis Blondinbella

21 oktober, 2017 | 7:21

Ett stort grattis till Blondinbella som idag fyller 27 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Jockes svar till Hanna Widerstedt

19 oktober, 2017 | 15:05

Nu har Jocke gett ett svar till Hanna Widerstedt som skrev på sin facebook att hon skule anmäla honom för förtal. Detta skulle hon göra då hon anser att det han skrivit om henne i sin bok inte stämmer.

 

Therese Lindgren är förlovad igen

18 oktober, 2017 | 20:46

Innan det tog slut mellan Therese och Anders så var dom förlovade och om man kollar beskrivningen till hennes senaste video så står det att Anders är hennes fästman.

Så det verkar som att dom förlovat sig nu efter att dom blev ett par igen och snart flyttar dom även in i sin nya gemensama lägenhet.

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

söndag 22 oktober 2017