Är Paows mobil verkligen trasig?

Förra gången Paow reste utomlands gick hennes mobil sönder och hon uppdaterade inte sina sociala medier förens hon var tillbaka i Sverige och hade en ny mobil. Nu har hennes uppdatering stått tom i en månad och hon har varit utomlands med sin pojkvän och även denna gången så har hon inte haft någon mobil och därför inte uppdaterat.
Men är detta verkligen sanningen? För hon har nu gjort en ny instagram som är enbart för hennes vänner och den har hon uppdaterat på då hennes pojkvän delat en av hennes storys från den på sin instastory igår.
 
Hon kan ha loggat in på sin pojkväns mobil men i dagens samhälle så kan inte människor vara utan sina mobilen så känns märkligt att speciellt en influencer går en hel månad utan mobiltelefon. Och enligt hennes pojkväns instagram så är dom tillbaka i Köpenhamn, så vi får se om Paow snart uppdaterar sina sociala medier igen eller om pausen kommer sitta kvar ett tag till.
Paow har dragit sig undan sociala medier allt mer och mer speciellt sen hon träffade sin pojkvän. Kanske är det så att hon slutar som influencer framöver och istället lever livet utanför rampljuset.
 
 

2

2

2

Lämna ett svar