- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbella får ny kritik för sin serie

<<< Tillbaka

Blondinbella får ny kritik för sin serie

Body: 

Nu har Blondinbella lagt upp ett nytt avsnitt av sin serie och i det här avsnittet träffar hon Ashkan Fardost. Många påpekar att det är ett väldigt bra avsnitt och att han tar upp bra saker men att det känns oseriöst att hon skrattar vilt i avsnittet.

Vissa påpekar även att hennes skratt känns fejkat och tillgjort.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Är Nicci och Mathias Guss ett par?

11 december, 2018 | 11:22

Nicci har skrivit på sin blogg om hur hon fallit för en kille snabbt och att hon känner starkt för honom men hon berättar inte vem det är. Men nu har Cluee news på youtube avslöjat att dom fått in ett tips om att Niccis nya dejt är Mathias Guss som var med i Love Island Sverige och ni hittar hans instagram HÄR.

Personen som tipsade hade sett Mathias och Nicci hångla utanför hans föräldrars bostad så hur säkert den här infon är går inte att bekräfta just nu så jag kan inte bekräfta att detta stämmer. Men det har trillat in några kommentarer om henne på hans instagram men han har ännu inte skrivit något om detta.

 

Ivyrevel och Kenza svarar inte angående sina kunder

11 december, 2018 | 6:08

För 9 dagar skrev jag ett inlägg ( HÄR) om att kunder från Ivyrevel inte får svar angående deras returer aller köp när dom kontaktar kundtjänst. Jag mailade både kenza och Ivyrevel men nu 9 dagar senare har jag ännu inte fått något svar angående detta. Och trots att många kunder sagt ifrån samt att jag kontaktat dom angående detta så verkar det inte bli någon bättring utan nu har det kommit in ännu fler som klagar och ni ser den senaste kommentaren på deras instagram här nedan.

 

Undrar hur länge Kenza och Ivyrevel kommer att ignorera det här problemet?

 

uppdatering: En läsare lämnade en kommentar att Kenza gett svar på detta bland sina kommentarer men hennes svar är lite oklart. Detta eftersom i mitt inlägg för 9 dagar sedan så hade läsare som handlat väntat över en månad på svar vilket nu blir 4 veckor plus 9 dagar seda och black week var inte för över 5 veckor sedan. Så hennes svar kring att det har med black week att göra går liksom inte ihop. Och att ge svar bland kommentarerna och inte svara på mail eller gå ut med den infon på sin blogg/hemsida känns ganska orimlig när folk väntat över en månad på att få svar på sina returer. Läsare har kommenterat detta både på deras instagram och hennes blogg men först nu när det står både här på bloggen och hos Camilla så ger hon ett svar bland sina kommentarer.

Ben Mitkus lurar sina tittare till att tro att han och Amanda Strand har känslor för varandra

10 december, 2018 | 9:53

Sedan det tog slut mellan Ben och Nicci så har Ben umgåtts väldigt mycket med youtubern Amanda Strand och många har börjat fundera på om dom har något på gång. Och eftersom så många undrar så har nu Ben lagt upp en video där han prankar alla sina tittare (även jag gick på det ända fram tills slutet) till att tro att han och Amanda har känslor för varandra.

Han sitter och skriver med Amanda (tror ni tittare) där han berättar för henne hur han känner och hon känner då inte likadant men sen gör hon det. Ben sitter igenom hela videon och verkar vara sjukt nervös och när han får svar att hon känner samma för honom så blir han väldigt lycklig och glad. Men när alla hans tittare tror att dom nu besvarat varandras känslor så avslöjar han att allt var ett prank och att det är han som suttit och skrivit både som sig själv och som Amanda.

 

 

Nicole Falciani svarar på frågor

10 december, 2018 | 7:59

Nu har Nicole Falciani svarat på en hel hög med frågor till på sin instastory och här nedan kommer alla frågor samt svaren som hon lagt upp:

 

Fråga: Hade du något drömyrke när du var liten?

Svar: Först ville jag bli delfinskötare och sedan ville jag bli skådis eller advokat

 

Fråga: Har du funderat på att börja plugga snart?

Svar: Nej inga planer på att plugga vidare

 

Fråga: Hur är det med Frank? (deras hund)

Svar:Han är på bättringsvägen men långt ifrån bra

 

Fråga: Will you do christmas vlog for youtube?

Svar: I`m thinking about it. But what would you like to see?

 

Fråga: How can i love my body even though i am not skinny?

Svar: First of all. It doesn`t matter if you`re skinny or not. We`re all beautiful! Insted try to love your body because of what it makes you do. Because of your body you can explore and discover the world, because of your bode you can fall in love, kiss people, because of your body you exist and can have a happy life. Think of that instead of thinking that you`re aren`t skinny enough. And who says that you eventually we`ll be happier because your skinny? And stop following people that makes you dislike your body. Start following body positive accounts.

 

Fråga: Några funderingar på vad du vill jobba med i framtiden? Du kommer ju inte kunna leva på bloggen hela livet.

Svar: Jag kommer jobba med mina sociala medier så länge jag tjänar pengar på det och tycker det är kul. Jag tror influencerbranschen kommer existera i MÅNGA MÅNGA år till, bara i andra former. I framtiden får vi se vad jag gör. Troligen jobbar jag med mina egna varumärken och marknadsföring på något vis.

 

Fråga:  Var du duktig i skolan? Fick du nån gång A eller F?

Svar: Jag var helt okej. Hade A i några ämnen och F i några ämnen. Men för det mesta C

 

Fråga: Vilket var ditt favoritämne i skolan?

Svar: Samhällskunskap och spanska

 

Fråga: Hur påverkar reumatismen ditt vardagliga liv?

Svar: Det är väldigt olika, reumastism är ju en sjukdom som går i skov. Ibland har jag perioder där jag mår tiptop och ibland jhar jag perioder då det gör konstant ont

 

Fråga: Hur tänker du kring miljötänk och att många influencer indirekt uppmanar till överkonsumtion?

Svar: Det är en väldigt svår och komplex fråga att svara på. Det är omöjligt att svara på den här på instastory. Men jag tror 90% handlar om våra egna val. Att exempelvis handla ekologiskt, källsortera, panta, äta mindre kött osv.

 

Fråga: Will you travel somewhere with Eric for the holidays?

Svar: We don`t know yet. It depends on how everything goes with Frank

 

Jag vadlde bort dom frågorna som hänvisades till svar på hennes blogg och svaren som bara var om produkter att använda.

Anna-Lisa fortsätter umgås med Adde

10 december, 2018 | 7:11

Ni som kollar på årets ex on the beach vet vilket kaos det var mellan Adde och Anna-Lisa då det kom fram att han var ihop med henne när han gick in i huset och hade sex med Diana. Min första tanke när hon kom in och sa att dom var i ett förhållande när han åkte för att spela in ex on the beach var att varför är man med i detta om man inte är singel? Hon fick veta ganska direkt att Adde varit otrogen i huset vilket gjorde att hon blev väldigt arg och berättade att dom varit ihop i 3 år och att detta inte är första gången han är otrogen.

Dom fortsätter bråka om detta genom hela serien och hon säger om och om igen att hon aldrig ska ha något me honom att göra igen eftersom han varit otrogen så många gånger och sårat henne så djupt. Hon skulle radera hans numer och bryta helt men det verkar inte ha gått så bra då dom nu på sina instagram visar upp att dom umgås.

Personligen hade jag aldrig ens träffat personen igen om han varit otrogen ens en gång så varför Anna-Lisa väljer att låta honom få vara med henne (oavsett om dom är vänner eller ihop) förstår jag inte. Det han gjort mot henne är inte ok någonstans och hon förtjänar att vara med någon som är henne trogen.

Hennes följare driver lite med henne nu när hon umgås med Adde igen och dom kommenterar "3 år" lite hela tiden och hon förstår inte vad henne följare menar. Dom skriver detta just för att hon påpekade väldigt många gånger inna i ex on the beach att dom varit ett par i 3 år och han gör fortfarande henne illa genom att såra henne om och om igen.

 

Hade ni valt att fortsätta vara med en kille som varit otrogen? Och skulle ni vara vänner med någon som varit otrogen om och om igen med över 10 olika tjejer under flera år?

Senaste från På Löpet

Malin Berghagen riskerar att vräkas

Ett tungt besked mitt i sorgen efter mamma.
Malin Berghagen riskerar att bli av med sin lägenhet.
Våningen tillhörde mamma Lill-Babs.

tisdag 11 december 2018