- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbella skapar starka diskussioner på sin blogg

<<< Tillbaka

Blondinbella skapar starka diskussioner på sin blogg

Body: 

Förut var Kissie drottningen av att provocera men Blondinbella verkar nu ha tagit över titeln med råga. Blondinbella vet exakt vad som får igång hennes läsare och hur hon får dom till att reagera vilket många även vet men trots detta så reagerar många när hon skriver saker som provocerar.

Nu har hon skrivit om hur hon jobbar samtidigt som hon nattar sina barn och Blondinbella har fått försvara sig rejält bland sina kommentarer. Hon har tidigare skrivit att hon inte har mobilen framme när hon är med sina barn eftersom hon vill ge dom 100% uppmärksamhet men trots detta så väljer hon att hålla på med mobilen medans hon nattar barnen.  Enligt Blondinbella så är barnen vana sedan dom var små att hon jobbade samtidigt som hon nattade dom så det ska inte vara något konstigt för dom.

Hon försvarar sig med att hon tar fram mobilen när dom sagt godnatt och barnen  lyssnar på pippi. Blondinbella sitter då enligt sig själv på en stol bredvid och svarar på mail vilket enligt henne inte är konstigt då många föräldrar nog sitter och slösurfar på tex instagram när dom nattar.

 

Surfar ni på mobilen medans ni nattar era barn?

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Julkalender

14 december, 2017 | 20:08

Sponsrat inlägg i samarbete med cykelkraft.se

 

 

 

 

Tänkte tipsa er underbara läsare om en hemsida som heter cykelkraft.se som är en hemsida som säljer allt som har med cyklar och mopeder att göra. Dom har bland annat cyklar, cykeldelar, cykelkläder, delar till mopeder och mycket mer.

Ni kommer direkt till deras hemsida om ni klicka HÄR.

 

Dom har även en julkalender fram tills den 24 december där dom har grymma erbjudanden varje dag och julkalendern hittar ni HÄR.

Missen på Blondinbellas blogg

14 december, 2017 | 20:00

Efter den stora lanseringen idag av Blondinbellas nya blogg/plattform så är det en sak som dom inte helt fått ordning på ännu. Det visar sig nu att alla kommentarer som väntar på granskning syns helt offentligt på bloggen så just nu ser man kommentarerna som sedan kan bli raderade.

Vi får se hur lång tid det tar innan dom insett/löst problemet då Blondinbella brukar vara väldigt noga med vad som får skrivas bland hennes kommentarer.

 

Tror ni Paow verkligen tycker att det är trist?

14 december, 2017 | 19:52

Att Paow och Saga Scott är ovänner har nog ingen missat då båda tjejerna kastat skit på varandra på sociala medier. Under en period var Paow väldigt snabb med att påpeka saker om Saga och skriver gärna pikar mot henne.

Men sista tiden har det vair väldigt lugnt från bådas håll men nu har Paow tagit chansen ännu en gång till att pika Saga. Den här gången skriver hon ut på snapchat att det är trist att Sagas pojkvän åkt dit för kokain men om Paow verkligen tycker detta är trist är nog svårt att tro på med tanke på hur Paow skrivit om henne tidigare.

Blondinbella har nu lanserat sin nya hemsida

14 december, 2017 | 11:56

Under dom senaste månaderna så har Blondinbella jobbat med att ta fram en ny design för sin blogg som istället blir som en hemsida. Hon gör som Foki gjorde för några år sedan då hon lagt in olika kategorier så man kan välja vad man vill läsa om.

Så istället för at ha alla inlägg i rad på bloggen så kan man tex klicka på att man bara vill läsa om jobb, outfits, familjen osv.

 

Vad tycker ni om hennes nya plattform för bloggen?

Paow umgås ännu en gång med Dennis

14 december, 2017 | 11:51

Under alla åren i bloggvärlden så har Paow och Dennis M bråkat i omgångar och dom har även hängt ut varandra flertal gånger i sina bloggar. Men dom senaste åren så har i stort sett alla bloggarna dragit sig undan helt från Dennis och han har istället lagt all fokus på sin hemsida.

Men nu från ingenstans har Paow lagt upp en bild på henne och Dennis på snapchat  där hon även skrivit "som på gamla goda tider".

Varöfr dom från ingenstans efter antal år väljer att börja umgås igen är oklart men det kan inte bero på att Paow vill synas då Dennis inte längre bloggar.

Senaste från På Löpet

Lotta Bromés oväntade försvarstal

Lotta Bromé slutade på Sveriges Radio efter att ha anklagats för sexuella trakasserier. 

Nu kommenterar den kritiserade programledaren avskedet och går till motattack: 

– Det finns sånt som är Fake news!

fredag 15 december 2017