- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbella vill inte testa sina produkter på djur

<<< Tillbaka

Blondinbella vill inte testa sina produkter på djur

Body: 

Efter att Blondinbella gick ut med att hon kommer att lansera sin skönhetsserie LCC i Kina så har hon fått mycket frågor kring att dom testar alla produkter på djur.

Nu berättar hon att eftersom dom är helt emot att deras produkter ska testas på djur så har dom valt att bara ha sina varor via e-handel. Men den dagen dom kan sälja produkterna i butik utan att behöva testa dom på djur så kommer dom sälja dom utanför e-handeln också.

 

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow väljer bort bloggen pga dom elaka kommentarerna

24 april, 2018 | 22:34

Det är ingen nyhet att bloggare får ta mycket skit bland sina kommentarer på bloggarna och en del väljer att låta dom ligga synligt medans andra  raderar dom elaka. Ett exempel är tex Egoina och Foki som i stort sett aldrig får in några negativa kommentarer och antagligen så väljer dom att radera dom så fort dom ser dom.

Andra så som tex Kissie, Paow, Blondinbella osv låter dom flesta elaka/negativa kommentarer ligga kvar. Men trots att Paow bloggat i ca 11 år så berättar hon nu att dom elaka kommentarerna är det som fått henne att hålla sig borta en del från bloggen sista tiden.

Hon skriver att efter att hon gjorde slut med Lance och skrev öppet om hur dåligt hon mått så har hon fått in så elaka kommentarer att hon varit tvungen att radera många av dom. Hon förstår inte varför det ska vara något fel med att hon skriver öppet om att hon mår dåligt och undrar också varför dom som skriver så elakt inte bara kan lämna hennes blogg.Hon avslöjar också att efter att det tagit slut mellan henne och Lance så har dom försökt två gånger att få det att fungera igen men utan resultat och detta har gjort att hon mått väldigt dåligt.

 

Här nedan kan ni se några av dom elaka kommentarerna som kommit in på dom 4 senaste inläggen och dessa har hon valt att låta ligga kvar.

Kissie ser ingen skillnad på hästar och kameler

24 april, 2018 | 13:17

I mars så var Kissie i Marrakesh och en sak som hennes läsare reagerade på under hennes semetser var att hon rer på kameler. Läsarna ansåg att hon stödjer djurplågeri när hon gör valet att rida på kameler som blivit tvingade under brutala omständigheter att roa turister.

Nu har Kissie valt att skriva ut på sin blogg att hon inte alls ser problemet då det är precis samma sak med hästar. Ännu har det kommit in ganska delade åsikter kring det Kissie skrivit då en del håller med henne och lika många anser att det är stor skillnad då tex hästarna i Sverige blir behandlade bra vilket inte djuren utomlands blir för att roa turisterna.

 

Vad tycker ni är det samma sak att rida på kameler utomlands som det är att rida på en häst i Sverige?

Är guldtuben riggad?

24 april, 2018 | 6:26

Just nu är det dags att rösta på era favoriter inför guldtuben och det kan ni göra HÄR. Men i år (26 maj) så har bland annat både Ben Mitkus, Jocke & Jonna och Amir gått åt med att Guldtuben är riggad och att det inte alls är rättvist med nomineringarna. Dom tycker det är ok att det är en jury som valt ut vilka som är nominerade men dom anser att dom inte gör det rättvist då tex Jocke och Jonna (som är så stora) inte ens är med i nomineringen utan att dom istället valt ut helt orelevanta personer.

Ben går ut hårt i sin video och anser att alla ska låta bli att se på Guldtuben och istället välja att rikta sin fokus på något annat då Guldtuben gjort fel.Amir bekräftar att dom som juryn valt ut är personer som juryn känner privat vilket Amir tycker är så väldigt fel då en jury ska vara helt oberoende när dom lägger in sina nomineringar.

Förra året så vann Jocke & Jonna i 4 kategorier i Guldtuben och Jocke hyllades stort för sitt tal om att Guldtuben ska vara för alla och inte bara för vissa. I år är dom som sagt inte nominerade i någon kategori och enligt dom själva så är dom inte bittra utan dom tycker istället att det är konstigt att juryn valt ut 5 personer som dom anser att Svenska folket ska rösta på. Jocke berättar att det är fel att 95% av alla youtubers bara valt bort rakt av utan att folket ska få vara med och tycka till alls.

 

Eftersom Guldtuben även gjort att man måste logga in med sin instagram eller facebook så skriver jag ut alla nominerade här:

Årets Instagram
Johanna Nordström
Lovette Jallow
Mia Skäringer
Filip Dikmen
Matilda Djerf

 

Årets Youtuber
Viktoria Harrysson
Therese Lindgren
IJustWantToBeCool
Bianca Ingrosso
Thomas Sekelius

 

Årets Podcast
Ångestpodden
Skäringer & Mannheimer
Alla våra ligg
Alice och Bianca
Singelrådet

 

Årets Blogg
Isabella Löwengrip
Bianca Ingrosso
Angelica Blick
Alice Stenlöf
Sandra Beijer

 

Årets Musical.ly
Theozofficial
NattiD
Izaandelle
Amandaedmundsson
Tarafilippa

 

Årets Humor
Johanna Nordström
Filip Dikmen
JacquesThomasOscar
Språk för alla
IJustWantToBeCool
Årets Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Linn Ahlborg
Josefin Dahlberg
Janni Deler
Margaux Dietz

 

Årets Beauty
Beauty by Agnes Matilda
Thomas Sekelius
Leyglow
Linda Hallberg
Therese Lindgren

 

Årets Video
Margaux Dietz – Jag föder barn
Johanna Nordström & Torbjörn Skorup – En helt vanlig dag på postnord
Viktoria Harrysson – Runkar du?
Yayanaomi – Trumpetdans
Therese Lindgren – Älskade unge

 

Årets Stjärnskott
Margaux Dietz
Bianca Ingrosso
Johanna Nordström
Alice Stenlöf
Matilda Djerf

 

Årets Entreprenör
Isabella Löwengrip
Kenza Zouiten
Hanna Widell & Amanda Schulman
Wilma Holmqvist
Hannah Andersson

 

Årets Brand Collaboration
Keyyo x McDonalds – Min första dag på McDonalds
Therese Lindgren x Teknikföretagen
Fahrmans x Ellos
Fanny Lyckman x Missguided
IJustWantToBeCool x Knorr – Fem i…

 

Årets Serie
Therese Lindgren – Therese testar
Över bordet med Tom och Petter
The Line Up – Look books
IJustWantToBeCool – Fem i…
Tinder Takeover

 

Årets Gaming
KimmyPower
Sp4zie
Anomaly
ChrisWhippit
Zaitros

 

 

 

Kenzas nya tatueringar

23 april, 2018 | 15:19

För ett par veckor sedan så var Kenza och skaffade sig 2 nya tatueringar och ni kan se dom på bilden här nedan. Alla Kenzas tatueringar är ganska små och alla har dom en mening vilket betyder att även dessa 2 nya har en anledning till att pryda hennes kropp.

Onda ögat står för skydd och den arabiska texten betyder hennes efternamn och hennes bror gjorde en likadan tatuering som Kenza.

Evelina började aldrig jobba för Kissie

22 april, 2018 | 12:39

Den 12 februari så gick både Evelina och Kissie ut med att Evelina ska vara Kissies praktikant under 3 månader. Efter detta så var det tyst om detta men förra fredagen (13 April) så frågade jag Evelina när hon skulle börja hos Kissie och hon skrev då att hon börjar på måndagen (16 April).

Men på måndagen så skriver Kissie att hon valt att inte ha Evelina som praktikant eftersom hon inte hinner med att ge Evelina den tiden hon behöver för sin praktik och detta kom dom fram till ihop. Att Evelina ville vara praktikant hos Kissie är för att hon studerar heltid på Medieinstitutet(högskola) som youtube/webb-tv producent och i hennes utbildning så måste hon praktisera på ett produktionsbolag. Men istället för Kissie så gick Evelina över till att praktisera hos Gustav & Johanna som har en youtubekanal med nästan 300 tusen prenumeranter.

Utöver detta så har Evelina även börjat blogga då hon skrivit ett kontrakt med Modetta och hennes blogg hittar ni HÄR. För er som inte hört om den här tjejen tidigare så kan jag berätta att hon var med på Jocke och Jonnas bröllop för att ta kort åt dom samt att hon praktiserat för Bingo Rimer under 1 års tid.

 

Tycker ni att det var lite dåligt planerat av Kissie att komma med så kort varsel om att Evelina inte får praktisera hos henne? 

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

onsdag 25 april 2018