- Senaste nytt från kändispressen

Igår gick Paow in i Temptation Island

<<< Tillbaka

Igår gick Paow in i Temptation Island

Body: 

Igår var det 2 nya avsnitt av Temptation Island och vi fick även se Paow och Mattias träda in i programmet. Dom berättar att anledningen til att dom valt att vara med är för att dom båda tycker om att göra saker och att det kommer bli kul men samtidigt för att se om deras förhållande är äkta.

Paow är noga med att berätta för Mattias att om han är otrogen så kommer hon döda honom och att hon blir super-psycho när hon blir arg. Men eftersom hon varit otrogen i nästan alla sina förhållanden så tror hon inte att han litar lika mycket på henne som hon litar på honom.

En sak som man reagerar på direkt är att innan hon ens kommit in i huset så berättar hon att hon är rädd föt att det ska finnas en kille som hon tycker är mer nice än Mattias då hon inte vill såra honom. Men killarna i huset är rätt nöjda med att Paow kommer in då dom vet att hon varit otrogen förut så dom tror att nu kan vad som helst hända. Tjejerna ser det dock inte som positivt att hon kommit in  och dom såg ut att bli lite nervösa och samtidigt irriterade.

Jag ska under dagen kolla klart på båda avsnitten och göra en sammanfatning åt er.

 

En annan sak är att Mattias igår lade ut och frågade sina följare på instagram vem dom tyckte uppförde sig bäst av honom och Paow.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kissie låtsas som att hon inte visste

23 juli, 2018 | 8:10

I augusti 2017 så lade Kissie upp bilder på sig själv när hon är ute och trampar på en åker och förstör grödorna. Hennes läsare påpekade detta i två inlägg och hon har garanterat sett detta då hon i ena inlägget svarat på en annan kommentar men inte på dom som har med förstörda grödor att göra.

Nu har Kissie lagt upp ett inlägg med nya bilder tagna ute på en åker med grödor och läsarna går ännu en gång på henne om detta. Kissie låtsas som att hon inte alls tänkt på detta och att hon nu känner sig dum som inte själv tänkt på att hon förstör för bönderna. Hon skriver också att hon inte kommer ta bort bilderna då hon tycker dom är fina och att skadan redan är skedd.

 

Ni kan läsa dom tidigare inläggen HÄR och HÄR

 

Jag har skrivit om just detta med bloggare på vetefält tidigare och ni hittar det inlägget HÄR

Sindy har raderat alla sina bilder och sitt konto på instagram

22 juli, 2018 | 19:45

Igår skrev jag ett inlägg där jag lade upp frågor och svar som Sindy och Micke lagt upp ihop på instastory. Sindy skrev bland annat bland svaren att hon hoppas på att Kevin blir hennes sista kärlek och att hon är lycklig med honom.

Men idag verkar det inte alls vara någon lycklig dag då Sindy och Kevin lagt upp massa skit om Kevins ex på Sindys instagram och anledningen ska ha varit för att hans ex hotat med att skada Sindy barn. Allt drama som dom haft på socila medier idag med bilder som Sindy lagt upp på Kevins ex har gjort att Sindys instagram först raderades på alla bilder och sedan försvann hela hennes konto.

 

Nedersta bilden tillhör Bloggbevakning.

Paow gör en sista resa innan hon tar tag i vardagen

22 juli, 2018 | 19:23

Sedan Paow och Lance gjorde slut så har vi sett Paow festa och leva livet. Men allt har inte varit bra utan hon har på bloggen berättat om hur dåligt hon mått och att hon haft panik i omgångar.

Men nu avslöjar hon på instagram att hon ska göra en sista resa innan hon tar tag i sin vardag igen och just nu mår hon bättre än på länge. Precis som hon gjort när andra relationer tagit slut så har hon festat, ätit vad hon vill, haft sex med vem hon vill och bara tänkt på sig själv.

Kissie talar ut som sina ätstörningar

21 juli, 2018 | 20:53

Dom som följt Kissies blogg i många år har sett henne gå igenom en period där hon var väldigt smal. Hon dolde det inte och hon skrev mycket om träning, vad hon åt och många såg nog att hon inte mådde så bra.

Men när hennes läsare gick på henne om detta så nekade hon till att hon hade någon slags ätstörning. Men nu flera år senare så berättar hon att hon faktiskt hade en ätstörning och hela hennes liv handlade på den tiden om kalorier, svält och träning.

Nu har Kissie skrivit ett inlägg där hon berättar om ångesten hon hade varje dag och kampen om att bli accepterad men ju mer hon försökte ju mer hånad blev hon. Perioden där hon svälte sig själv höll i 2 år och det gjorde att hon än idag har minnesförluster från den tiden.

Ni kan läsa hela inlägget HÄR.

 

Jag skickar en stor kram till Kissie men även alla andra som har gått igenom/ går igenom en ätstörning

 

Sindy och Micke svarar på frågor

21 juli, 2018 | 19:39

Nu har Sindy och Micke valt att svara på frågor ihop på Sindys instastory och ni ser dom här nedan som handlar om deras relation.

Senaste från På Löpet

Nya uppgifter: Därför dog Robin Williams

Skådespelarens tragiska sista tid i livet.
Nu berättar Robin Williams släkting om tragiken som förstörde komikerns liv.
Kokain, alkohol och en felaktig sjukdomsdiagnos ledde till hans död.

måndag 23 juli 2018