- Senaste nytt från kändispressen

Paula - "Vaccinera er!"

<<< Tillbaka

Paula - "Vaccinera er!"

Body: 

Ett ämne om sista åren blivit väldigt omtalat är hurvida man ska vaccinera sina barn eller inte. Förut så var det som en självklarhet att man skulle vaccinera sina barn men dom sista åren så är det allt fler som väljer bort det pga risker som kan skada barnen pga vaccinet.

Många väljer att undvika ämnet då det kan bli starka diskussioner men en som valt att ta upp detta nu är Paula. Anledningen till hennes inlägg beror på att mässlingen börjat sprida sig i Göteborg (för några dagar sedan kom det även ut att ett barn nära Lerum utanför Göteborg även fått detta) så det sprids.

Hon skriver i sitt inlägg att hon blir väldigt arg på dom som väljer bort vaccin vilket enligt henne inte är ok eftersom det är pga vaccinet som vi i Sverige inte längre har sjukdomarna. Mässlingen har kommit från utlandet och ju fler som väljer bort vaccinet ju fler blir smittade.

Och precis som man kunde tro så gick läsarna igång ordentligt bland kommentarerna där vissa håller med Paula medans vissa är helt emot allt som har med vaccin att göra. Dom tar även upp detta med att Paulas dotter Leonore fick rotaviruset trots att hon var vaccinerad mot det och dom anser att det är ett bra exempel på att vaccin inte ens fungerar,

HÄR kan ni läsa hela Paulas inlägg och lämna gärna en kommentar där ni berättar eran åsikt kring detta med vaccin. Jag kan gå först med att berätta att jag valt att vaccinera min son ända sedan han föddes och det är inget jag skäms för eller fösöker dölja för ingen kan veta vilka sjukdomar och hur många dödsfall det blir om alla väljer bort vaccin.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: paulas.me

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Egoinas senaste krönika

25 juni, 2018 | 14:22

Nu har ännu ett numer av tidningen Veckorevyn kommit ut i butikerna och som vanligt finns det en krönika skrivern av Egoina.

Här nedan ser ni den.

Borde Paow söka hjälp?

25 juni, 2018 | 8:34

Efter att Paow skrev att hon åkte ut till landet då honmår dåligt så har läsarna gått på hårt om att Paow borde söka hjälp med sitt psyke. Många anser att hon måste sluta dricka alkohol, tycka synd om sig själv och skaffa sig ett annat jobb. En läsare skriver såhär

"Ja hon borde börja med att få hjälp med att sluta helt att dricka alkohol! Sedan psyket och hälsan. Sedan skaffa sig ett riktigt normalt liv och annat jobb och utbildning.
Sen en riktig normal man och skaffa barn. Det hjälper inte att bara åka ut till landet till sin pappa. Det krävs mer än så!"

 

Vad är ett normalt liv? Alla lever olika och alla behöver olika sätt att leva på för att det ska funka för dom och angående att skaffa en normal man hur är en normal man? Det känns mest som att läsarna gör allt för att hoppa på Paow nu när hon mår dåligt och att hon väljer att åka bort från allt för att vara själv på landet låter smart och inte negativt som vissa påpekar.

 

Emelie flyger till Paris för att sminka/styla Blondinbella

24 juni, 2018 | 10:06

Som ni vet så valde Blondinbella att ställa in sina planer med pojkvänen i fredags för att istället flyga till Paris. Läsarna tycker hela resan verkar väldigt konstig och att ingenting går ihop men Blondinbella väljer att inte svara på några frågor kring detta.

Men hon avslöjar att hon ska på Balmains visning och därför väljer hon att flyga in Emelie till Paris för att hon ska fixa i ordning Blondinbella. Flera läsare undrar varför hon ens väljer att flyga en person hela vägen till Paris istället för att klä på sig själv och sminka sig själv eller i alla fall få hjälp av någon i Paris istället. Vissa påpekar detta med miljön då hon för ett par dagar sedan fick en anställd att flyga till London för att köpa en klänning och sedan åka hem och nu flyger hon in en till Paris för att göra henne i ordning och sedan åka hem.

 

Vad tycker ni om detta?

Månadens box

24 juni, 2018 | 9:54

Sponsrat inlägg i samarbete med Loddo

 

 

 

Nu har juniboxen från Loddo.se kommit ut och den innehöll både något man kan dricka, äta,skönhet/hygien samt något till köket.
Loddoboxen är den enda boxen som kostar under 100 kr så passa på att beställa en box du med.

Precis som alltid så får ni 10 % rabatt om ni anger koden: mala17 i kassan.

Kissie säger ifrån på instagram

24 juni, 2018 | 8:26

Förutom kommentaren jag lade upp igår där någon anser att Kissies pojkvän Andreas borde gå ner i vikt så har det nu kommit in kommentarer om Kissies kropp. Någon tycker att hon blivit fet och ett par andra undrar om hon är gravid.

Här är Kissies svar kring detta på instagram.

Senaste från På Löpet

ABBA-kvinnornas hemliga lyxliv

I dag lever Agnetha och Anni-Frid i ABBA diskret och undandraget.
Men de lever ett liv i lyx.
Tillsammans är de goda för närmare en miljard kronor.

måndag 25 juni 2018