- Senaste nytt från kändispressen

Therese Lindgren kommer skriva en tredje bok

<<< Tillbaka

Therese Lindgren kommer skriva en tredje bok

Body: 

Nu har Therese gjort ännu en video där hon delar med sig av information om sig själv som vi tittare inte visste om sedan innan. I den här videon delar hon med sig av 15 saker och här nedan är vilka.

*Hon tycker att det är snyggt med en Smiley piercing (En piercing gjord i strängen under överläppen.) och hon vill göra en sådan någon gång

*Hon föredrar kall pizza

*Den mest sedda videon är "Så mycket boob action" som har över 4 miljoner visningar. På två veckor så fick den över 1,5 miljoner visningar och dom flesta var från USA.

*Hon har nyligen satt in en ståltråd bakom tänderna i underkäken

*Hon är väldigt noga med vad hon äter med för sked

*Hon kan inte skrika "snyggt"

*Under dom senaste 2 åren så har hon mäkt att dom hon umgås med både vänner, kollegor och familj älskar sin egen röst. Hon har märkt at hon väldigt sällan får frågor om sig själv och hon vet inte om det beror på att hon delar med sig av sig själv mycket på youtube

*Om en vuxen person säger till henne om hon tex gjort något fel så känner hon skuld under lång tid över det

*För en tid sedan så var hon och provspelade för en roll i en humorserie på tv4. Hon var så bra att hon fick rollen men hon känner att hon inte vill jobba med tv utan att hon vill jobba med det hon gör idag.

*Hon berättar om en lek dom gjorde i skolan där man sköt ett mynt mot knogarna

*När hon föddes så hade hon navelsträngen 2 varv runt halsen

*Hon har signerat ett nytt avtal för en tredje bok

*Varje gång hon använder bomull för att göra rent ansiktet så undrar hon hur det är att tugga på bomull

*Hon vill för tredje året i december göra en insamling för välgrenhet

 

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella ska inte dricka alkohol på 1 år

20 september, 2018 | 12:34

Många har genom åren påpekat att Blondinbella dricker väldigt mycket alkohol/vin varje vecka och nu har Blondinbella valt att inte dricka någon alkohol alls på 1 år.

I bloggen skriver hon nu att hon dricker ca 3 glas vin i veckan och så har det varit i 10 år och hon tror inte hon varit ifrån vin en hel vecka förutom när hon varit gravid.

 

 

Nyheter och rabattkod

19 september, 2018 | 22:15

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.com

 

 

Jag har tidigare berättat för er att jag fått testa några olika produkter från sudio.com som jag tycker har varit helt otroligt bra både i ljud och design. Nu har jag ännu ett samarbete med hemsidan där jag nu även får ge er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp och ni behöver bara ange koden: svenskabloggare2018

Dom har nu ett sortiment med 7 olika varianter av hörlurar både trådlösa men även vanliga med sladd. Om ni  är som mig och alla dom jag känner så har många av er tagit tag i träningen nu igen efter en paus över sommaren och då kanske ni behöver ett par nya grymma hörlurar?

Jag kan tipsa er om deras produkt som heter Nivå som är två små lurar som du  sätter in i örat och ni hittar den HÄR. Sen har dom även deras over-ear-hörlur som heter Klar som ni hittar HÄR.

Även om ni inte själva behöver nya lurar så är det en grym julklapp att ge bort nu när julafton närmar sig. Sen kan jag avslöja att alla som handlar hos dom även nu får deras snygga coasters som ni kan se bild på nedan:)

 

Sindy och Kevin har gjort en kärlekstatuering

19 september, 2018 | 21:56

Nu är det Sindy och Kevins tur att skaffa sig en kärlekstatuering mendom har inte skrivit in varandras namn på sina kroppar. Dom har istället tatuerat in "4ever <3" men dom är inte dom enda som nyligen gjort kärlekstatueringar utan även Dessie och hennes pojkvän har gjort det.

Dom gjorde sina redan innan sommaren men missade att skriva om det och dom har tatuerat in varandras första bokstav från deras namn.

 

Ni ser både Sindys och Dessies tatueringar nedan.

 

Här är svaret som Shell gav till Kissie

19 september, 2018 | 21:51

Efter att Kissie såg porrtidningar inne på Shell så blev hon så arg så hon skrev till dom öppet på facebook och nu har dom gett Kissie ett svar.

Dom förklarar att butikerna idag bedrivs av en extern part men att efter 2 oktober så kommer Shell att börja ta tillbaka sina butiker och då kommer dom ta bort porrtidningarna helt från sina sortiment. Dom tackar även kissie för att hon uppmärksammade detta och att dom även gärna vill veta vilken butik/station det handlar om.

 

Paow är med i hemliga beundrare

19 september, 2018 | 16:33

Vi är vana att se Paow i dokusåpor men den här gången får vi se henne i det nya avsnittet av serien "Hemliga beundrare". Hennes avsnitt visas på måndag den 24:e september kl 21 och det är Paow som valt att bjuda ut en kille på en dejt och så får vi se om han är intresserad av henne eller inte men i reklamen säger han att Paow var personens som han inte riktigt ville träffa.

I reklamen säger hon att som känd så är hon van att få vem hon vill.

 

Kommer ni att titta på hennes medverkan?

 

Senaste från På Löpet

Gunhild Stordalens besked om sjukdomen

Gunhild Stordalens kamp har givit resultat.
Sjukdomstesterna ser bättre ut.
Nu berättar den norska miljardärshustrun om sin tuffa tid.

fredag 21 september 2018