- Senaste nytt från kändispressen

Var är dom elaka kommentarerna nu?

<<< Tillbaka

Var är dom elaka kommentarerna nu?

Body: 

Det verkar vara en stor skillnad på vilken bloggare som gör något även om dom gör samma sak. När Blondinbella reser eller träffar vänner utan barnen så går läsarna igång som raketer direkt men Katrin Zytomierska verkar komma undan varje gång.

Det var inte länge sedan som Katrin reste utomlands under några dagar utan sin son och man ser ofta på hennes instagram att hon gör saker med sina vänner utan sina barn. Igår lade hon upp att hon och killen är iväg till Göteborg över helgen för att gå på Way out west och helt utan barn hela helgen men inte får hon skit av sina läsare för det.

 

Varför är det sådan skillnad från bloggare till bloggare?

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: instagram/katrinzytomierska

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella och Fanny umgås inte längre

25 februari, 2018 | 10:27

Ni är säkert en del som känner till Fanny Lagerwall, hon är en make up-artist som var vän både med Kissie och Blondinbella. Ni kanske minns att Kissie åkte till Mexico i sommras där hon bodde hos Fanny och när Kissie åkte hem så reste Blondinbella ner och bodde hos Fanny.

Efter detta så har inte Blondinbella nämnt Fanny så mycket mer i sin blogg och nu avslöjar hon bland sina kommentarer att dom inte längre umgås. Blondinbella har tidigare fått kritik för att hon byter ut sina vänner lika ofta som hon byter underkläder och Blondinbella har själv skrivit att hon väljer bort folk som inte gynnar henne i sin utveckling/mentalt. Man kan inte heller se att Fanny gjort Blondinbellas smink/hår något efter att hon var hos Fanny i Mexico.

Fanny har själv inte nämnt någonting om Blondinbella på sin instagram (har följt henne där sedan Kissie och Blondinbella var där i sommras) så frågan är nu varför hon valt bort Fanny som vän?

 

Utöver Blöondinbella och Kissie så har Fanny stylat kända personer så som: Kenza, Nicole Falciani, Tilde de Paula, Jennifer Åkerman, Peg Parnevik och många fler.

 

Jocke och Jonna tar hem fuskbyggarna

25 februari, 2018 | 8:33

För ungefär en vecka sedan så flyttade Jonna och Jocke in i sitt nya hus men ganska direkt så började problemen. Det första som hände var att det vart vattenläcka som ledde till att huset blev strömlöst och sedan insåg dom att dom även måste riva taket.

Många har genom åren påpekat att paret gör att för att synas och tjäna pengar och vad passar då inte bättre än att ta hem fuskbyggarna. Jocke bad i sin video att fuskbyggarna skulle komma dit och Anders som leder serien fick in mängder med kommentarer och mail från Jockes följare och efter att han såg deras video så valde Anders att åka dit och kolla på huset vilket även Jocke och Jonna har filmat.

 

Tyvärr så kommer inte Jocke och Jonna att komma med i serien fuskbyggarna då Anders inte ansåg att det var fuskbygge utan endast en oärlig säljare. Ni kan se videon här nedan där Anders besöker paret.

 

Nu säljer Viktor Frisk sin lägenhet

24 februari, 2018 | 10:41

I juli 2017 så skrev jag ut att det var Viktor Frisk som skulle köpa Annica och Marcelos lägenhet (som dom sålde eftersom dom gick isär) och enligt Viktor så köpte han den för att han alltid tyckt om deras lägenhet.  Annica hade ute sin lägenhet för 3,7 miljoner men vad Viktor betalade gick dom aldrig ut med men nu visar det sig att han säjer vidare lägenheten.

Annonsen finns på innerstadsspecialisten.se och han försöker nu sälja lägenheten för 3,950 miljoner och ni hittar annonsen HÄR. Varför han nu efter så kort tid väljer att flytta till en annan lägenhet är ännu oklart.

 

UPPDATERING: Nu har Viktor berättat att anledningen till att han säljer lägenheten är för att han vill bo mer centralt då han har så mycket projekt på gång. Utöver detta så har jag hittat lite information kring när Annica sålde lägenheten och enligt dom uppgifter som finns på booli så var det att sista priset som gavs om lägenheten när hon sålde den var att den såldes för 4 miljoner.

Nu har Dessie visat upp sin nya kärlek på instagram

24 februari, 2018 | 10:17

Medans Dessie var i Thailand med sin bästa vän så skrev jag ett inlägg om att det verkar som att Gustav Eriksson är Dessies nya kille. Hon nämnde själv inget om att han var med på resan men på hans instagram så blev det ganska tydligt att han var där med henne och hans instagram hittar ni HÄR.

Efter att dom kom hem från resan så har hon berättat att henne kärlek reste halva jorden för att ge henne och hennes bästa vän ett privat hus vilket hon var så glad över. Nu har Dessie även lagt upp första bilden på henne och Gustav ihop på sin instagram och skrivit hjärtan bredvid bilden. Dessie kommenterar hans instagram flitigt medans han väljer att inte kommentera något på hennes bilder och detta antagligen då Dessie vill hålla sitt liv mer privat från sina följare än tidigare.

 

 

Katrin påstår att hon markerar reklam på rätt sätt

24 februari, 2018 | 10:07

Katrin har alltid varit dålig på att markera ut reklam men sista året har hon blivit bättre på att markera ut samarbeten som inte är hennes eget företag. Men det är fortfarande olagligt att göra reklam för sitt eget företag utan att markera ut det.

Hade hon gjort reklam på cleaneatings instagram behövs det inte markeras men när hon gör det på sitt eget privata konto på instagram så måste hon markera ut att det är reklam. Blondinbella fick efter att ha gjort reklam för sitt företag en tillsägelse där hon fick lära sig att all slags reklam för sitt eget företag på privata hemsidor måste markeras som reklam.

 

Nu har Katrin skrivit ett inlägg på instagram där hon förklarar att hon är trött på att folk klagar och att hon vet hur hon ska kommunicera frams ina inlägg på rätt sätt. Men uppenbarligen så gör hon inte det då hon gör reklam för sitt eget företag på sina privata sociala medier ett par gånger i veckan helt utan att markera ut det som reklam.

 

Här nedan ser ni 3 exempel på inlägg som inte är rätt gjorda från hennes håll.

 

Senaste från På Löpet

Familjens hämnd mot prins Henrik

Det var mannen som ville bli kung – och ses som en jämlike till Margrethe. 

Hustrun vägrade och nu avslöjas det hur prins Henrik blev sviken av sin familj ända in i döden. 

Drottningens hånleende efter hans bortgång blev ett tydligt och bittert farväl. 

söndag 25 februari 2018