Paolo Roberto dödshotad efter sexköpet

Nu börjar det gå för långt.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Paolo Robert har utsatts för ett allvarligt dödshot.
Nu måste säkerheten kring den skandaliserade programledaren ses över.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-05-20 kl 10:05 |

ProvaPremium

Paolo Robertos, 51, sexköp på en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm har fått konsekvenser som man med visst fog kan fråga sig om de är rimliga.

Nu förordar regeringen en förändring av lagstiftningen, Paolo har förlorat alla sina uppdrag och han har köpts ut ur livsmedelsföretaget Paolos för 126 kronor, avslöjar Aftonbladet.

Bild 1 av 15

Paolo Roberto har mottagit ett konkret och detaljerat dödshot, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 15

Efter sexköpet har programledaren blivit utsatt för flera hot på nätet men dödshotet är av mer konkret karaktär där en spaning på programledaren misstänks ha skett.
Bild 3 av 15

Paolo Roberto hävdar själv att det var första gången han köpte sex när polisen grep honom men managern och vännen Michael Brinkenstjärna har i ett öppet Facebook-inlägg skrivit att det "inte var första gången".
Bild 4 av 15

Här är sista bilden på Paolo Roberto före sexköpet.
Bild 5 av 15

Paolo Roberto ska ha smugit ut i skogen och haft sex med delar av lokalbefolkningen i Småland under inspelningen av "Farmen", enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 6 av 15

Tommy, 66, fick nog och polisanmälde Paolo Roberto för oaktsam våldtäkt.
Bild 7 av 15

Paolo Robertos ex-hustru Lena Arrelöv har reagerat mycket starkt på gripandet och hon bryter nu sina affärsmässiga samarbeten med ex-maken.
Bild 8 av 15

Det finns även en fruktan att Paolo Roberto ska ha smittats med det dödliga coronaviruset i samband med sexköpet.
Bild 9 av 15

Ett drygt dygn efter gripandet skrev Paolo Roberto ett inlägg där han berättade om sin plan för att få ordning på livet igen. Inlägget blev dock hårt kritiserat och nu har programledaren plockat bort det.
Bild 10 av 15

Paolo Robertos sexköp får konsekvenser för flera personer. Regeringen vill skärpa sexköpslagen och enligt uppgifter till Stoppa Pressarna kommer inte Aller Media att anlita Micael Bindefeld för Elle-galan igen efter att festfixaren tafsat på en ung kvinnlig gäst. Det förändrade debattklimatet gör att förlaget inte vill chansa med att återigen anlita den befläckade Bindefeld.
Bild 11 av 15

Artisten Anna Book har dragits in i Paolos sexköp. Sångerskan har tidigare "taggat in sig" på Paolos bilder och nu har hon tagit ställning för Paolos ex-flickvän Elin Härkönen.
Bild 12 av 15

Polisens spanare hade koll på Paolo Roberto när han smög in på bordellen.
Bild 13 av 15

Paolo Robertos hela livsverk har raserats i och med sexköpet.
Bild 14 av 15

Paolo Robertos flickvän Elin har brutit med ex-boxaren.
Bild 15 av 15

Paolo Roberto var en lycklig man och nykär i sin 26 år yngre flickvän när han besökte bordellen, ett besök som förändrade allt.

Matvarukedjorna vägrar sälja Paolo-produkter längre och nu kan företaget bakom tvingas slänga stora mängder helt kurant livsmedel.

Paolo har tvingats löpa gatlopp i sociala medier, hans flickvän Elin Härkönen, 25, har brutit med honom, som Stoppa Pressarna kunde avslöja.

Och den tidigare proffsboxarens ex-hustru Lena Arrelöv, 47, är på väg att avbryta sin affärsmässiga koppling till honom.