Prinsessan Sofia umgås med sexdömd adelsman

Sofia tar avstånd från Paolo Roberto på grund av sexskandalen.
Samtidigt umgås hon med sin nära vän – en dömd sexköpare.
Stoppa Pressarna kan avslöja prinsessans och hovets dubbla måttstockar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-05-18 kl 19:25 |

ProvaPremium

Det är skillnad på folk och fä. Prinsessan Sofia, 32, klippte banden med Paolo Roberto, 51, direkt efter att han åkt fast för att ha köpt sex av en ung kvinna i en lägenhetsbordell – men samma prinsessa har inga problem med att umgås med en adelsman som är dömd för sexköp.

Adelsmannen, som är känd från tv och mycket framgångsrik i sin bransch, åkte fast efter att han hade förlustat sig med den prostituerade kvinnan ”Brown Sugar” i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. 

Bild 1 av 11

Prinsessan Sofia tog snabbt avstånd från Paolo Roberto då han greps för sexköp. Men privat umgås kungligheten med en sexdömd adelsman som hjälper henne med Project Playground.
Bild 2 av 11

Här är prinsessan Sofia och prins Carl Philip på väg till en välgörenhetsmiddag för Project Playground där den sexdömde adelsmannen var en av arrangörerna.
Bild 3 av 11

Polisens spanare hade den prostituerade "Brown Sugars" lägenhet under uppsikt. Så kunde adelsmannen gripas med byxorna nere.
Bild 4 av 11

Prinsessan Sofia och adelsmannen umgås i samma kretsar och den sexdömde mannen är nära vän till alla kungabarnen.
Bild 5 av 11

Prinsessan Sofia var väl medveten om att mannen köpt sex när hon anlitade honom för sin stiftelse för utsatta barn.
Bild 6 av 11

Prinsessan Sofia slängde dock ut Paolo Roberto omedelbart, men adelsmannen som köpt oralsex av "Brown Sugar" fortsätter hon att frottera sig med.
Bild 7 av 11

Paolo Roberto är inte adlig och raderades från prinsparets stiftelses hemsida som om han aldrig existerat.
Bild 8 av 11

Stoppa Pressarna kunde avslöja att Paolo Roberto hade tillfälliga sexträffar i skogen under inspelningarna av "Farmen".
Bild 9 av 11

Polisens spanare hade uppsikt över bordellen när Paolo Roberto smet in.
Bild 10 av 11

Paolo Roberto har avskärmat sig från media efter sexköpsskandalen.
Bild 11 av 11

Paolo Roberto riskerar upp till fyra års fängelse om han skulle dömas för "oaktsam våldtäkt". Den prostituerade kvinnan hittade han på nätet.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att prinsessan har känt till mannens brottsliga förflutna hela tiden. Men trots de graverande uppgifterna har hovet vägrat att kommentera det faktum att den sexdömde adelsmannen även har arbetat med prinsessan Sofias välgörenhetsarbete i Project Playground. 

Project Playground arbetar med utsatta barn i Sydafrika och Sverige och vid en kändisspäckad galamiddag för organisationen på Hallwylska palatset i Stockholm var den sexköpande adelsmannen en av arrangörerna.