Alexandra Nilsson kan inte sluta få parkeringsböter

@Något som många av våra kära influencers har gemensamt är att dom ofta får parkeringsböter. En del är bara rakt av dåliga på att parkera rätt medans andra skiter i vilket och parkerar som dom vill även om dom vet att dom kommer få böter.
@Nu har Alexandra själv gått ut med att hon inte kan sluta parkera dåligt även fast hon vet att det är dåligt. Här är även lite andra saker som hon berättat på instagram sista dagarna:

@*Hennes nästa stora inköp är en finare klocka från Cartier eller Rolex, samt en bostad i spanien.
@*Saker som hon inte kan sluta göra fast det är dåligt är att parkera som en åsna, äta/dricka socker, dricka alkohol, stressa, inte dricka vatten, äta sent på kvällen, inte planera tiden och bita på naglarna.
@*3 saker hon känner sig tacksam över är att hon hämtade en helt ny bil, att hennes pojkvän är förstående och snäll och att hennes familj lever.
@*Hon har inget drömsamarbete som influencer, utan det hon drömmer om just nu handlar inte om att vara influencer. Hon vill testa på att vara skådespelare och programleda.
@*Hon gjorde plasma pen men blev inte alls nöjd och kommer inte göra om det.

@Förutom Alexandra så har Även Michaela Forni svarat på en del frågor på sin story i helgen, här kommer frågorna och svaren:

@Fråga: Som HSP tycker du det är jobbigt när vi byter årstider?
@Svar: Nej faktiskt inte, älskar bytet av årstider och våra fyra årstider, hade dock gärna halverat vintern.

@Fråga: Hur mycket har ni i sparpengar?
@Svar: Ni som följt mig ett tag vet att jag absolut har ett intresse och värnar om vår privatekonomi. Det är kanske inte så att jag är så ekonomisk nördig men mer att mina drömmar är viktiga för mig och med rätt planerande av ekonomin kan jag uppfylla dem. När jag kom på att jag verkligen, verkligen ville köpa ett utomlandsboende satte jag upp en plan för att nå dit inom 5 år. Det var 3 år sen och innan årets slut hoppas jag att den drömmen går i uppfyllelse. Har pengar i olika fonder och så olika sparkonton för olika saker så som pension, Dante, utomlandsboende osv.

@Fråga: Hur lär man sig acceptera de negativa delarna med hsp?
@Svar: Jag fokuserar mer på de positiva än de negativa när de negativa försöker ta över. Jag känner i alla fall saker. Ja det är jobbigt att reagera starkt på negativa saker men det blir också ett ljuvligt jävla liv att reagera så explosivt på allt som är fint i livet. Sen Dante kom blev det lättare för mig att inte dras med för mycket i det negativa för då hämtar jag honom på föris, tar en promenad sen känns allt bra igen. Blev seriöst kanske 30/40% mindre negativt fokuserad efter att Dante kom. Mår fortfarande dåligt, är ju människa men fokuserar inte lika mycket på det dåliga. Han tar bort sjukt mycket men ett sista tips: ge dig själv ordentligt med utrymme för att älta för då kan du till 100% släppa det sen. Och kom ihåg världens bästa citat: vad gör det om 100 år? Nej juste ingenting.

@Fråga: Önskar du att du somntränat tidigare eller kändes det som Dante var ”mogen” för det nu?
@Svar: Något av det viktigaste när man kör somnträning är att man är helt säker på att barnet inte har något fysiskt problem – och jag var ju övertygad om att han fortfarande hade öronproblem så sent som i vintras. I november fick vi reda på att både mage och öron och allt annat var superbra med Dante och det var först då vi var redo för att testa något. Så vi hade inte kunnat köra igång så mycket tidigare eftersom lilleman haft lite fysiska issues.

@Fråga: Hur hanterar man en snubbe som plötsligt ignorerar en efter 5 månaders dejtande?
@Svar: Nej men vad i helvete…man hanterar honom genom att utesluta honom för gott ur ens liv. Vilken jävla sopa. Ut och häng med någon som är härlig istället.

@Fråga: Hur hanterar man enorm barnlängtan?
@Svar: I feel you! Kände samma när jag längtade efter att plussa och skrev den här texten. Och den stämmer verkligen! Så tacksam över att vänta och till slut få vinstlotten. Dante. Din Dante kommer när hen är redo.
@”När ska ni skaffa barn, frågar folk. När vi är redo, svarar vi. Men jag vet ju att det inte är vi som ska vara redo. Det är du. Min älskade. Vi har varit redo länge nu men jag förstår att du är speciell. Så du behöver extra mycket tid upp bland stjärnorna. För sen, när du är här med oss kommer du få alla att stråla.”

@Fråga: Resmål du längtar efter när pandemin är över?
@Svar: Alltid Paris. Och krama min nonni i Italien såklart. Att stå på en strand på Mykonos. Och hitta vårt drömboende i Marbella.

@Hur går det med utomlandsboendet?
@Svar: Vi insåg att vi ville göra en trevlig grej av det här stora köpet i vårt liv och inte stressa fram det som vi höll på att göra i januari. Så vi bestämde att vi tar ett djupt andetag och väntar in pandemin så att vi kan åka hela familjen tillsammans. Känna in olika bostäder och områden och verkligen känna att vi gör rätt köp. Vårt mål är att köpa innan årets slut.

@Fråga: Hur tänker du och Damon kring bröllop? När? Var?
@Svar: Nej men snälla det ska bli så kul att gifta sig. Vår förlovningsfest var inte direkt….tråkig. Men har inga planer på bröllop nu. Väntar in pandemin, känner efter vad vi vill göra i vårt liv närmaste åren och sen får vi se. Men jag har en del planer.

@Fråga: Mysiga saker man kan se fram emot i vår?
@Svar: Uteserveringar, bubbel. solglasögon varje dag, grusiga gator, vårsolens ljumma strålar på morgonen, gå ut och jobba. fira påsk, ha på sig alla fina kläder.

2021 03 21 09 35 56 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar