Amir och Rosanna lurade Media Markt på 28 tusen

Amir och Rosanna har varit på Media Markt för att köpa en julklapp me hittade ett erbjudande som dom ville ha. Det gick ut på att om dom köpte en valfri mobil i butiken och lade in ett abonnemang på mobilen så fick dom en högtalare till värde av 4000 kr gratis.
Dock kom dom på hur dom skulle komma runt detta och få högtalarna för 199 kr styck och  såhär gjorde dom. Dom tog en mobil som kostade 199 kr och lade in ett abonnemang från tele2 som dom sedan ringde och sade upp direkt när dom kom ut från butiken. Och eftersom Amir sa till tele2 att han gjorde ett impulsköp så antar han att han inte behöver betala för någon uppsägningstid då han ringde samma dag och det behövde han inte.
Sedan sa han att han ville ha en slutfaktura istället för att betala 8 kr i månaden i 24 månader på mobilen. Amir köpte 2 stycken mobiler och fick högtalare för 8 tusen och Rosanna köpte 5 mobiler vilket gjorde att hon fick högtalare för 20 tusen och dessa högtalare säljer hon nu på sin instagram för 2500 kr styck.
 
Om ni tycker att jag förklarat dåligt så kan ni se Amirs video här nedan där han berättar om hur do gjorde och han säger att det dom gjort är fullt lagligt.
 
 
Tycker ni detta är rätt eller fel gjort av dom?
 
 
 

2017 11 07 18 29 54 - Stoppa Pressarna

2017 11 07 18 30 54 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar