Anna-Lisa fortsätter umgås med Adde

@Ni som kollar på årets ex on the beach vet vilket kaos det var mellan Adde och Anna-Lisa då det kom fram att han var ihop med henne när han gick in i huset och hade sex med Diana. Min första tanke när hon kom in och sa att dom var i ett förhållande när han åkte för att spela in ex on the beach var att varför är man med i detta om man inte är singel? Hon fick veta ganska direkt att Adde varit otrogen i huset vilket gjorde att hon blev väldigt arg och berättade att dom varit ihop i 3 år och att detta inte är första gången han är otrogen.
@Dom fortsätter bråka om detta genom hela serien och hon säger om och om igen att hon aldrig ska ha något me honom att göra igen eftersom han varit otrogen så många gånger och sårat henne så djupt. Hon skulle radera hans numer och bryta helt men det verkar inte ha gått så bra då dom nu på sina instagram visar upp att dom umgås.
@Personligen hade jag aldrig ens träffat personen igen om han varit otrogen ens en gång så varför Anna-Lisa väljer att låta honom få vara med henne (oavsett om dom är vänner eller ihop) förstår jag inte. Det han gjort mot henne är inte ok någonstans och hon förtjänar att vara med någon som är henne trogen.
@Hennes följare driver lite med henne nu när hon umgås med Adde igen och dom kommenterar ”3 år” lite hela tiden och hon förstår inte vad henne följare menar. Dom skriver detta just för att hon påpekade väldigt många gånger inna i ex on the beach att dom varit ett par i 3 år och han gör fortfarande henne illa genom att såra henne om och om igen.

@Hade ni valt att fortsätta vara med en kille som varit otrogen? Och skulle ni vara vänner med någon som varit otrogen om och om igen med över 10 olika tjejer under flera år?

2018 12 10 07 08 32 - Stoppa Pressarna

2018 12 10 07 08 44 - Stoppa Pressarna

2018 12 10 07 25 05 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar