Antonija Mandir är singel

Det har gått rykten ett tag nu om att det ska vara slut mellan Antonija Mandir och hennes pojkvän Oliver. Men hon har inte bekräftat dessa rykten, fören idag.

 

Oliver och Antonija blev ett par i början av 2021 och deras relation utvecklades ganska snabbt. Efter bara några månader bodde paret ihop och dom har setts ihop på sociala medier nästan varje dag. Men nu har dom valt att gå skilda vägar och enligt Antonija är detta på grund av att tiden var fel för dom och allt gick så fort.

 

Hon förklarar hur fin han är som människa och tackar honom för alla fina minnen. Men innan hon kan gå in i något så känner hon att hon behöver vara ensam för att bli trygg i ett liv med sig själva.

 

Önskar dom all lycka i framtida kärlek, vem vet en dag kanske dom blir ett par igen.

 

Såhär skriver hon på sin instagram:

 

”Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag & Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken. Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra. Fina fina människa. Jag önskar dig det finaste livet kan ge. ❤️ Allt har sin tid.
 
2022 06 17 21 24 12 - Stoppa Pressarna
Alla bilder tillhör Antonija Mandir.

Lämna ett svar