Är det inte Paow själv som känner om hon är redo för barn eller inte?

För några dagar sedan skrev Paow ett inlägg där hon berättade om att hon var barnvakt helt själv i en timme. Hon berättar att även fast det kan vara ganska jobbigt med barn så skulle hon kunna tänka sig att skaffa barn snart och detta fick läsarna att ännu en gång gå till attack mot Paow.
Dom tycker inte alls att hon är redo om hon tycker en timme är jobbigt och sen tycker många att hon själv ska växa upp innan hon väljer att skaffa barn.  Utöver detta så påpekar dom att Paow lagt upp en bild på barnet när hon sitter bakom en platta och sen tar dom upp om hur mycket hon lämnar bort sin katt för att resa land och rike runt.
Här vill jag faktiskt försvara Paow då många verkar ha tolkat inlägget olika, för det första så skriver hon ingenstans att det var jobbigt efter bara en timme utan hon skriver att hon spenderat dagen med flickan och hennes mamma men att hon var själv med barnet en timme. Så när hon skriver att det kan vara ganska jobbigt med barn så kan det vara så att hon lekt med flickan under hela dagen både innan och efter den timmen hon var själv med flickan. Hon skriver att hon kan tänka sig att ha barn snart men hon skriver inte att hon ska skaffa barn snart utan bara att hon kan tänka sig det. Sen kan snart betyda olika för varje person då en kan ta det som att det kan vara inom ett år medans en annan kan ta snart som att det är om 3 eller 5 år.
Angående Paows katt  så är det väldigt stor skillnad på ett barn och en katt, sen lämnar hon inte katten ensam utan det är en och samma person som har katten under tiden hon reser. Alla är på ett sätt innan dom får barn och alla ändrar sitt liv antingen lite eller mycket efter att man fått barn då man inte kan göra precis allt som man gjorde innan och den dagen Paow skaffar barn så kanske hon slutar resa helt det vet vi ingenting om. Men hon kan lika gärna resa och ta med sin familj på resorna som tex Katrin och Bingo gör, Katrin reser även massor utan sina barn, festar, jobbar osv precis som även Blondinbella.
Tycker många bloggare får väldigt hård kritik nuförtiden och hatet växer och växer bland kommentarerna ännu en gång. På Blondinbellas blogg har det dock blivit lite bättre och allt klagande på allt Blondinbella gör har blivit mindre.
 
 

2018 06 10 14 31 39 - Stoppa Pressarna

2018 06 10 14 27 32 - Stoppa Pressarna

2018 06 10 14 27 56 - Stoppa Pressarna

2018 06 10 14 29 32 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar