Blondinbella har gjort slut med Hampus

Det verkar som att Blondinbella delar med sig av mycket under sin vistelse i Almedalen. I en intervju med expressen så har hon nu avslöjat att hon har gjort slut med Hampus.
Trots att hon för bara några veckor sedan skrev hur lycklig hon är med honom och att han förstår hennes kärlek till jobbet så tyckte hon att det var lättare att göra slut. Hon berättade för expressen att det inte är lätt att stå vid sidan av hennes liv och att det också är svårt att hänga med hennes höga tempo.
Just nu vill hon vara singel och inga planer alls på att gå in i en ny relation. Hampus valde att sluta följa Blondinbella på instagram i sama veva som hon ställde in deras midsommarfirande.
Såhär sa Blondinbella till expressen och HÄR hittar ni artikeln.
”Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättar Isabella Löwengrip, på plats i Almedalen.”
”Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, säger hon.”

2018 07 04 22 43 10 - Stoppa Pressarna

2018 07 04 22 44 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar