Blondinbella vill aldrig behöva storhandla igen

Nu har Blondinbella gått in mer på detalj med hur hon vill att hennes framtida relationer till män ska se ut. Hon kommer vilja vara särbo och ses 4 till 6 dagar i månaden vilket killen ska känna är så han vill ha det också.
Hon har även nämnt saker som hon aldrig vill behöva göra igen av saker som hon gjorde när hon bodde med Odd och det är:
*Aldrig mer behöva storhandla
*diskutera vem som ska plocka ur diskmaskinen
*Behöva kompromissa om hon ska jobba eller se på film en vardagskväll
Blondinbella har nämnt att hon vill ha fler barn i framtiden och bland kommentarerna så berättar Blodninbella sin lösning på detta. Hon skriver att när hon får barn igen så kommer hon bo med pappan i tex huset men dom kommer då ha en lägenhet som man kan åka till för att komma något dygn och få vara ensam.
 
Läsarna har lite svårt att förstå sig på Blondinbella då hon under sin relation med Odd skrev att dom var ett så grymt bra team och delade jämt på allt. Hon skrev ofta alltid om hur underbart det var att vara sambo och ha familj med alla mysiga familjekvällar men som nu är något hon aldrig verkar ha gillat. Det börjar tros att hon skriver saker som verkar perfecta för just stunden som hon är inne i just nu och eftersom hon är singel nu så vill hon visa hur bra hon är på att vara det.
 
 

2017 12 09 08 25 42 - Stoppa Pressarna

2017 12 09 08 33 21 - Stoppa Pressarna

2017 12 09 08 33 47 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar