Chauffören kastade ut Ida Warg och hennes barn

@För bara någon vecka sedan så skrev Kissie om en händelse där en taxi-chaufför varit otrevlig mot henne och nu är det Ida Warg som råkat ut för en otrevlig chaufför. Hon beställde en taxi via Uber och när chauffören körde mot rött samt körde om bilar inne i stan så sa hon ifrån och bad han att köra lagligt. Detta gjorde att han stannade och kastade ut henne och hennes barn. Han ska också ha gnällt på att han inte får betalt för den tiden som det tog henne att sätta fast bilstolen i bilen.

@Jobbar man med att köra på andra människor så ska man köra ordentligt då man har hand om någon annans liv när man kör. Och att gnälla på att det tar någon minut extra för att någon sätter fast en bilstol för att barnet ska åka säkert är bara löjligt. Chaufförer som inte kan köra lagligt eller lugnt borde inte få köra på andra människor.
@Här runt Göteborg så kör många busschaufförer som idioter och en gång så han jag knappt gå på med vagnen innan chauffören körde iväg i full fart. Både jag och vagnen flög runt i bussen innan jag han få fast vagnen på plats och när han körde i full fart i svängar och rondeller blev jag förbannad för trodde på riktigt att bussen skulle välta. Var även när att krocka flertal gånger men när jag gick till västtraffik inne på centralen i Göteborg så sa dom bara att det inte var bra sen var det inget mer med det.

2018 11 12 08 38 02 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar