Dessie i Lifestyle Woman

Efter att Dessie skrev ut i sin blogg att tidningen Lifestyle Woman nu släppt ett nytt nr som hon är med i så har läsarna klagat. Flera har skrivit att det inte står någoting om Dessie i reportaget .
I tidningen så berättar Dessie om att hon testat  Mercedes A180 och såhär står det i tidningen när Dessie fått svara på några frågor:
”Vi har låtit den välkända prodilen och tillika bilfantasten Desiree Nilsson att ta en tur i Lifestyle car Mercedes A180 och berätta vad hon tyckte.
 
Vad var första intrycket av bilen när du klev in?
-Stilrent och modernt! Bilnörd som jag är så kikar jag ju direkt på instrumentpanelen. och precis som jag trodde så ligger Mercedes i framkant. Inredningen och designen gav mig en känsla av lyx och bekvämlighet. Bilen är en längre modell som fick helheten att kännas sportig.
Hur är Mercedes A180 att köra?
-Den är oerhört smidig och lättkörd. Känslan är att det är en citybil, men så fort jag klev in i bilen märkte jag att den var rymlig och att hela min familj skulle få plats.
Vilka extrafunktioner uppskattar du mest?
-Trötthetsvarnaren är något som uppskattas enormt mycket, säkerhet är något som jag alltid sätter främst för mig och min son.
Vad får plats i bagaget?
-Bagaget är faktiskt större än vad jag hade tänkt mig. Trots att bilen är i en mindre modell så har den ett välplanerat och rymligt bagageutrymme.
Är det en bil för stad eller terrängkörning?
-Jag upplevde att bilen är för både stad och terräng. Den har perfekt storlek för citykörning och parkering, men jag kände ändå att den passar bra för terräng eftersom den trots storleken känns som en rejäl bil. Den är sportig, lättkörd, bekväm och har en perfekt storlek.”
 
Tycker ni att Dessie sätter säkerheten främst när hon brukar filma samtidigt som hon kör bil väldigt snabbt?

image26 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar