Foki blir heltids-mamma

@Foki har svarat på en del frågor på sin instastory. Hon berättar bland annat att hon nu valt att lägga allt med jobb och karriär åt sidan för att bli en heltids-mamma så länge hon känner för det.

@Fråga: Vill ni ha fler barn?
@Svar: Just nu är vi nöjda med våra två vackra barn och har inga planer på att skaffa fler. Men jag älskar tanken med att ha fler barn. Jag kan tänka mig att adoptera i framtiden när barnen blir större. Dock vet vi inte hur framtiden kommer att se ut, vi får se.

@Fråga: Lär du dina barn Thai?
@Svar: Ja. Jag pratar både Thailändska och Svenska med mina barn. Men jag sjunger mest på engelska för dom.

@Fråga:Hur har dina barn fått blå ögon?
@Svar: Vet du? Det undrar jag med. Borde inte vara möjligt egentligen men Bills gener är tydligen starkare än mina.

@Fråga:När blir nästa Thailand resa?
@Svar: Vi funderar på att åka i Januari om inte vi är mitt i flytten då. Vi håller på att söka nytt boende för fullt just nu.

@Fråga: Har ni planer att flytta till hus eller större lägenhet?
@Svar: Japp. Vi söker ett större boende för fullt i samma område vi bor i nu. Vi har dock ganska många krav och lägenheten får inte kosta mer än den budgeten jag har för att jag vill inte ta lån, så… det är väldigt få lägenheter som kommer ut på marknaden som passar våra kriterier. Men vi försöker ändå gå på så många visningar som möjligt, på de lägenheter vi tror kan ”funka”.

@Fråga:Hur går det med huset i Thailand?
@Svar: Nu ser det mindre ut som en byggarbetsplats i alla fall. När gräsmattan är lagt. Mamma har fått upp sin älskade fiskdamm med japanska koi fiskar också.

@Fråga: Vart bor ni? Tycker ni är på olika ställen hela tiden.
@Svar: Haha, jag förstår att man kan bli lite förvirrad. Just nu har vi basen i Stockholm. Men pendlar mellan Lappland och Thailand där vi har vårt andra hem. I Lappland har jag och Bill inte egna boenden ä. mina föräldrar har två hus och en fjällstuga där uppe.

@Fråga: Vad tycker du är jobbigast/störst utmaning med att ha barn?
@Svar: Den största utmaningen med att ha barn är att det känns som att jag inte har tillräckligt med tid. Jag har varit väldigt upptagen innan pga mitt jobb, välgörenhetsprojekt och karriär men med barn är jag ännu mer upptagen. Dom tar tid, jag vill vara närvarande och jag vill inte missa någonting av deras första år. Jag kände sådan stress och press innan, så jag har valt att pausa allting och bara ta hand om mina barn. Jag är nöjd med mitt val nu och ser fram emot mitt liv framöver som heltids mamma.

@Fråga:Ska ni gifta er?
@Svar: Självklart vill vi gifta oss någon dag. Bill ställde den magiska frågan precis innan vi fick veta att vi var gravida med Zelda. Men livet som föräldrar tar upp all våran tid så vi har inte riktigt möjligheten att planera ett bröllop just nu. Bröllopet får vänta kanske 2-3 år.

@Fråga: Hur långt är det mellan barnen?
@Svar: Det är 15 månader mellan dom

71342123 386330935592606 2888447647809536000 n - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar