Gina Dirawi pratar om Ben i tv

Som ni säkert vet så är Gina Dirawi programledare för idol i år och nu ska hon ha sagt ett skämt i livesändning igår som handlade om Ben.
Hennes skämt som folk hittat på att hon ska ha sagt löd såhär:
-Det finns förfärliga saker som händer, sen finns det Ben Mitkus som blivit dumpad
Ben undrar varför Gina ens tar upp detta och allra minst skämtar om att han blivit dumpad. Gina är ganska känd för att häva ur sig allt möjligt konstigt i sina skämt och tar direkt inte hänsyn till någon när hon går igång och detta är bara ett till skämt i hennes lista som fått folk att reagera. Går man in på hennes instagram så kan man se att hennes skämt inte var något som folk tyckte var roligt och allra minst nödvändigt. Bara för att man är känd så är det inte mer ok att skämta om någons förhållande/känslor men det är heller inte ok att någon hittat på detta och spridit det på internet som gett Gina massa hat över något hon inte ens sagt.
Ben har nu också skrivit att trots Ginas skämt så är det inte ok att folk går in och hatar på hennes instagram men att det dock är ok att ge henne kritik för det hon gjorde. Men det är inte bara Gina som går på Ben just nu utan även Lady Dahmers har kontaktat honom och undrar om han har några planer alls på att ta ansvar för sin plattform nu när det pågår så mycket kvinnohat mot Nicci på hans sociala medier allra minst youtube. Och även här har Jocke valt att lägga sig i och säga sitt på Ginas instagram, jag har markerat hans kommentar med blått så ni hittar den på bilden.
 
Vad tycker ni om Ginas skämt, är det ok eller inte?
 
UPPDATERING: Eftersom jag själv inte kollade på idol igår då jag jobbade så antog jag att det Ben skrev var sant speciellt när jag såg på morgonen att även hant.se skrev samma och det rasat in kommentarer om det på alla olika sociala medier samt att jag fått mail om. Men nu har Gina kommenterat på min instagram att det inte var så hon sa, jag har sett klipp från igår där hon sa något om Ben (kolla klippet nedan) men eftersom det står på internet att hon sa det Ben skrev så trodde jag att det man ser i klippet var något hon sa senare i programmet. Det hon säger är ”Rest in peace Ben Mitkus förhållande vi tror på dig”

2018 09 29 07 37 47 - Stoppa Pressarna

2018 09 29 08 07 30 - Stoppa Pressarna

2018 09 29 07 37 20 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar