Isabella ”Blondinbella” Löwengrip nekar till dom köpta kommentarerna

@Det skrivs på alla nyhetssidor om hur Isabella köpt kommentarer till sitt senaste reklaminlägg. Även på radion pratar dom om detta och dom sa senast igår kväll att hon gjort det och att bloggbevakning bekräftat detta. Exakt hur dom menar att bloggbevakning bekräftat detta vet jag inte, för det finns som sagt inte ett enda bevis på att Isabella faktiskt gjort detta.
@Det är ord mot ord och då tycker jag att det är fel att alla sitter och säger att hon gjort det. Om Isabella gjort det så kommer hon aldrig visa upp något bevis på att hon gjort det, och har någon annan gjort det så kommer inte den personen heller visa bevis på att hen är skyldig. Så i detta fallet så får vi stå oklara med vem som faktiskt gjort det, anser bara att det är fult att säga att något är bekräftat när det INTE är det.
@Många menar på att Isabella inte nekat (hon skrev bara en kommentar på sin blogg) och det betyder att hon är skyldig. Men som jag skrivit innan så hade väldigt få trott henne oavsett om hon nekade till det eller inte.
@Men nu har Isabella fått nog och valt att gå ut med att honinte köpt några kommentarer, detta skriver hon under en bild på sin instagram. Många skickar hjärtan och väljer att tro på henne men det finns också en hel del som inte tror på henne.
@En som faktiskt står på Isabellas sida och försvarar henne är Dessie.
@Isabella har även skrivit om detta på sin blogg, där berättar hon att tack vare detta så är det flera andra kunder som valt att dra sig ur sina samarbeten från henne.

2019 11 14 06 13 57 - Stoppa Pressarna

2019 11 14 06 14 55 - Stoppa Pressarna

2019 11 14 06 18 51 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar