Isabella Löwengrip är en dålig förlorare

@Börjar med att berätta att efter klagomål på att jag fortfarande skriver Blodninbella så har jag ändrat namnet. Vissa anser att det är respektlöst att jag skriver Blondinbella när hon gjort klart för alla att hon inte längre vill gå under det namnet.

@Jag såg för ett par dagar sedan på Camillas blogg att Isabella blev så sur för att hon inte vann på EY-galan, hon ska tydligen ha rest sig och åkt hem direkt när dom presenterat vinnarna och hon insåg att hon inte var den som vann. Nu har vi fått förklaringen då Isabella skriver på bloggen att hon är en väldigt dålig förlorare.
@Hon skriver också att det inte var så kul att åka hem i torsdags (efter galan) utan att ha vunnit. Många trodde att Isabella skulle vinna eftersom hennes vän satt i juryn vilket var samma vän som hon reste hem till förra helgen med barnen. En del trodde hon reste dit helt plötsligt för att hon hoppades på att hennes vän skulle hjälpa henne att vinna i sin kategori. Men en sak som är lite märklig är att dom presenterade årets jury redan i september 2018 och då fanns Ida med på listan, men när man kollar vilka som är årets jury så finns inte Ida med så antingen valde hon att inte delta i årets jury eller så har dom missat att få med henne i listan. Så om det är så att Ida inte var med i årets jury för galan så åkte Isabella inte dit för att få in en fot för vinsten.

2019 02 03 20 24 45 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar