Isabella Löwengrip funderar på att starta en youtubekanal

@Sedan bloggarna fick liv så har både youtube och instagram tagit över allt mer. Men dom flesta gillar att se influencers på youtube då det blir mer verkligt än med bilder.
@En som nu funderar på att starta en kanal är Isabella Löwengrip. Hon har tidigare försökt med både miniserie och vanliga klipp men inget som varken hon eller hennes följare fastnat för. Hon skriver att hon känner att hon inte är tillräckligt rolig för youtube men undrar nu om hennes följare tycker att hon ska starta en kanal.
@Att hon funderar på det är för att många vill se mer av hennes liv och hon är inte säker på om hon vill dela med sig av mer. Såhär skriver hon på bloggen:

@”En sak jag går och funderar på är en Youtube-kanal. Det är så svårt att ta ett beslut kring det. Jag får så mycket frågor om jag inte kan starta en så att man får se mitt liv lite mer på riktigt. Men å andra sidan så vet jag inte om min målgrupp tittar på YouTube, de flesta av er är 30-50 år. Jag själv tittar faktiskt inte på YouTube så mycket. Det som talar för en egen kanal är att det är roligt att spela in såklart och ni kommer att få se mig på riktigt, det som talar emot är att jag lämnar ut mitt liv (ännu mer..). Samt så är jag rädd för att det blir ett fiasko för att jag inte är så rolig och YouTube bygger ju mycket på humor och snabba klipp. Hur hade ni tänkt om ni var jag? ”

@Vad tycker ni, borde hon starta en youtubekanal? Hennes följare på bloggen gar delade åsikter kring det.

yt 1200 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar