Isabella Löwengrips 4 tips på att starta eget företag

@Isabella Löwengrip är den influencern med längst lista av egna startade företag, men också den med mest företag som gått i konkurs av dessa också. Hennes första företag av alla var Blondinbella AB som hon startade upp när hon var 16 år gammal.
@Efter detta rullade det på och det slutade med 11 företag på 11 år och här är listan på dom alla.
@*Blondinbella AB
@*Bellme AB
@*Classified AB
@*Spotlife AB
@*Löwengrip Invest
@*Bella Shop AB
@*Egoboost Magazine AB
@*Economista AB
@*Löwengrip Care & Color
@*Flattered AB
@*Nordic Tech House AB
@Utöver alla företagen hon startat och som sedan antingen blivit sålda eller gått i konkurs har hon gjort mycket annat. Hon har bland annat skrivit fem böcker (i november släpper hon bok nummer 6) och dessa är:
@*Egoboost 2010
@*Isabellas hemligheter 2012
@*Economista 2013
@*Babyboost 2014
@*Aktiedrottning 2017

@Här är även en lista med vad mer hon gjort under alla sina år som offentlig person och influencer.
@*Hade ett tv-program som hette ”Blondinbellas tv-dagbok”
@*Medverkat i Lets Dance
@*Haft en Tv-show med Tyra Sjöstedt
@*Varit med i fångarna på fortet
@*Varit gäst hons både Efter tio med Malou och nyhetsmorgon flertal gånger
@*Hade en roll i filmen ”Orio”
@*Varit sommarpratare och mycket mycket mer.

@Hon har även under sina år vunnit en hel del utmärkelser så som årets affärsnätverkare, årets kommunikatör, näringslivets mäktigaste kvinna, årets blogg och flera till. Isabella har genom åren gett sina tips på hur man kan få en blogg eller ett företag att blir stort/börja växa och många av hennes följare har uppskattat dessa tips.
@Nu har hon ännu en gång delat med sig av sin kunskap kring företagande och har hu gett 4 tips på hur man ska börja när man har en ide.
@Här kommer Isabellas bästa tips på hur du kan starta ett eget företag.
@1. Kolla marknaden och kolla vilken konkurrens som finns där ute.
@2. Vilka man ska driva företaget med, vad man själv kan och vad för person man skulle behöva till det man inte själv kan. Man behöver också ta reda på om man har råd att betala någon för att göra det du inte själv kan eller om man behöver hitta en delägare.
@3. Det är viktigt med en affärsplan, göra en budget/kalkyl där man kan se om allt är genomförbart rent ekonomiskt/marginal.
@4. Man ska börja med att hitta *Fabrik/bygg * Hemsida * Hitta ett lager och hitta vilka influencers som är rätt att skicka ut varor till.

@Hade Isabella inte varit så naiv och spenderat pengar på lyx som hon inte hade råd med så hade hon än idag haft kvar sitt företag Löwengrip Care & Color.

2021 09 24 13 42 56 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar