Joakim Lundell ger ännu ett svar till Cissi Wallin

@Igår skrev jag ett inlägg om att Cissi Wallin gav sig på Joakim Lundell igen. Nu har hon gett fler inlägg riktade mot honom och hon skriver såhär:
@”Och till alla som skriver och undrar/kräver att jag ska berätta vad denne barnens stora idol gjort mer för dåligt – snälla människor googla. Its all over internet. Till och med Alex Schulman har fattat”
@Sedan visar hon en text från en artikel som hon hittat som är flera år gammal och sedan skriver hon såhär:
@”Barn som tittar på klipp där deras vuxna idoler kastar in en tjej i en spegel, som ett straff för att hon påståtts varit otrogen eller annat som man tycker hon ska straffas för, med våld. Barn har alltså inte samma kritiska tänkande som vuxna. Om deras stora idol kastar in någon i en spegel, oavsett fejk eller ej så glorifieras våld. Och i det här fallet: normaliseras också mäns aggressivitet och våld mot kvinnor. Vi på @gardets.nu har skrivit ganska mycket om de stora problem många som jobbar i skolan upplever med just unga killar och deras jargong och fysiska övergrepp på tjejer. Det finns givetvis ett samband”.

@Jag skrev i samma inlägg igår att Joakim garanterat kommer skriva ett svar på det Cissi skriver, och självklart har han gjort det nu. Jocke skriver såhär:
” Cissi Wallin har nu postar saker om mig i flera dagars tid! Kan hon inte bara acceptera att en stor majoritet av människor som rör sig på internet tycker att hon betedde dig dåligt? Nej iställetf försöker hon hitta nya saker att hänga ut mig och postar tex detta inlägg!  Snälla Cissi Wallin! Detta klipp är 6 år gammalt. Och jonna var med på pranket och vi hade övat innan. Det var Jonte vi prankade. Så du anklagar mig för kvinnovåld pga att du inte kollat upp källkritik?
@Snälla släpp mig nu! Du skämmer ut dig själv för varje ny grej du postar. Att posta drygt 50 stories om mig där du anklagar mig för saker som du inte kollat upp eller som egentligen är dina egna åsikter endast framställer dig endast som desperat. Jag bjöd in dig till en debatt som du tackade nej till… Du hade chansen att rikta din kritik emot mig..Jag ger dig Cissi absolut en ny chans till att ta debatt med mig!
@Men vet att du aldrig skulle våga det, för du är väl medveten att jag då enkelt kan med fakta bryta ner dina argument som falska och påhittade. Hitta inte massor dåliga ursäkter till varför du inte vill ha en debatt med mig! Låt oss sakligt möta varandras kritik så slipper du posta 10-15 stories om mig dagligen. Och om du ej vill ta en debatt så snälla ta det privat med mig! Otroligt löjlig nivå att posta anklagelser och påhopp dagligen som är falska. Sen att vägra både ta debatt eller att ta det privat med mig. Sandlåda nivå”

@Och utöver detta så har självklart Lady Dahmers lagt sin åsikt kring Cissis inlägg precis som förra gången.

@Hur stort kommer detta bråk bli tror ni? Och vems sida håller ni på , Cissi Wallin eller Joakim Lundell?

2019 07 05 23 20 49 - Stoppa Pressarna

2019 07 05 23 21 47 - Stoppa Pressarna

2019 07 05 23 22 14 - Stoppa Pressarna

2019 07 05 23 19 46 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar