Julia Franzen förklarar sanningen för Josephine Qvist

@2020 så medverkade Bingos flickvän Julia Franzen i Robinson och hon tog sig hela vägen till finalen men landade på plats 7. För inte så länge sedan delade Julia en bild på hur hennes hår såg ut efter sin tid i Robinson och en som reagerade på detta var Josephine Qvist. Josephine undrar om man inte får ta med sig några hygienartiklar alls till inspelningen efter att hon fick se bilden.
@Julia har valt att svara Josephine på detta med både text och bilder på sin story där hon taggar Josephine. Julia förklarar att man inte får ta med sig någonting alls utan hon hade enbart med sig ett par trosor.
@Här är lite mer vad Julia berättar om Robinson:
@*Dom fick inte ha med sig tandborste, schampo, hårborste, toalettpapper, tvål, deo, rakhyvel, tvättmedel,nagelsax, mobil, tv, täcke, kudde, madrass, smink, kläder
@*Dom hade på sig samma tröja och shorts i 41 dagar
@*Dom fick ingenting av dom som spelade in detta utan dom fick klara sig helt själva
@*Fick dom mens var dom tvingade att be om en tampong i taget
@*Dom fick dock vatten, solskydd, myggspray, mediciner osv
@*Ingen toalett eller toapapper, dom fick gräva hål som toalett
@*Utan tak över huvudet
@

Julia fortsätter med att lägga upp 2 gamla inlägg från sin instagram om första målet samt en före och efterbild. På dessa taggar hon även Josephine Qvist för att hon ska se hur det verkligen var att vara med i Robinson. Detta var inget sätt för någon av tjejerna att dra igång ett bråk utan Josephine var rakt av nyfiken och Julia valde att förklara.

2022 03 29 06 09 33 - Stoppa Pressarna

2022 03 29 06 09 45 - Stoppa Pressarna

2022 03 29 06 09 59 - Stoppa Pressarna

2022 03 29 06 10 13 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar