Keela hånglar med Annicas ex Marcelo som även verkar ha en flickvän

Keela är nära vän med Annica Englund och dom ska även starta en podd ihop som handlar om deras utekvällar. Men nu visar det sig att Keela var ute på krogen i helgen där hon ska ha hånglat med Annicas ex Marcelo vilket läsarna nu har frågat Annica om.
Enligt Annica så har hon gått vidare och att Keela och Marcelo gjorde det som en rolig grej. Även om det var en rolig grej så brukar det vara lite av en oskriven regel om att man inte rör sina vänners ex men frågan är väl mer hur Marcelos nya ”flickvän” tar detta?
Han verkar nämligen vara ihop med en tjej som heter Nicci (hennes blogg finns HÄR) och Marcelo har även lagt upp en bild på dom ihop från när dom firade julafton ihop. Hon skriver i sin blogg om att hon har träffat en kille men inte vem det är, dock skriver hon om att hennes julklapp till Marcelo är en resa till Marbella. Hans kriver även på sin blogg att han fick er resa till Marbella av fröken N.
Även fast ingen av dom bekräftat deras förhållande så skriver hon om Marcelo som sin pojkvän och hon startade upp sin blogg efter att dom började träffas.
 
Undrar hur hon känner när hon läser om att hennes kille hånglade med en annan tjej i helgen.
 

2017 12 28 04 51 57 - Stoppa Pressarna

2017 12 28 04 56 16 - Stoppa Pressarna

2017 12 28 05 00 25 - Stoppa Pressarna

2017 12 28 04 59 59 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar